Προς το περιεχόμενο

elight

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    87
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

elight's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

188

Φήμη

  1. Οχι, μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας;
  2. Όχι μόνο χαζός και τρελός. Κυρίως αγράμματος είναι. Χάνεις τον χρόνο σου, πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι.
  3. Κι ομως θα επρεπε να σε ενδιαφερει ποιος το εκανε. Ειναι η αποδειξη πως δεν ειναι ολοι ιδιοι.
  4. Android 7.0 Nougat will be expanded to additional countries on the following devices within the first half of this year: Galaxy S6, Galaxy S6 edge and S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A with S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3, and Galaxy A8.
  5. refurbished DELL LATITUDE E6410 (14"/i5 2,6Ghz/4GB RAM/HDD 160GB/DVD-RW/W7P) με 250€ και ενα χρονο εγγύηση... Οχι το παιδι... και εσενα βολευεις μαζι
  6. Έχετε δίκιο που δεν θέλετε να αγοράσετε απο κατάστημα που πουλάει ψυγεία κτλ. Απλά ενημερωτικά, όποιος αγοράζει DELL δεν μπλέκει με κανέναν απο αυτούς καθώς το service της το κάνει απευθείας στον τελικό πελάτη. Αν κάποιος βρει καλή ευκαιρία σε DELL ας το πάρει. Για τους υπόλοιπους, μακριά. *Εννοείται πως αυτά που βλέπω να δίνει δεν κάνουν για τπτ... 500€ για i3... δεν νομίζω Τάκη, Όπως είπε και ο φίλος από πάνω μπορείς να πάρεις refurbished DELL LATITUDE E6410 (14"/i5 2,6Ghz/4GB RAM/HDD 160GB/DVD-RW/W7P) με 250€.
  7. Εχω κανει αναβαθμιση απο το πρωι. Οποιος ειχε 8-8.1 θα χαρει να μαθει πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις στο GUI. Ολα δουλευουν χωρις προβλημα. Γνωμη μου ειναι οποιος θελει ας προχωρησει. 40 λεπτα περιπου θελει για setup - και για οποιους ρωτησαν - οχι δεν χανεις τιποτα απο τα αρχεια η τις ρυθμισεις σου
  8. Αυτή η επιχειρηματολογία είναι απλά ανόητη. Καλά κάνεις και τα αναφέρεις όλα αυτά αλλά δεν νομίζω οτι τα διαβάζει κανείς. Ξέρω ότι είναι παιδική απάντηση το "λες βλακείες και είσαι αμόρφωτος" αλλά μερικές φορές αρκεί.
  9. Σωστός, καθώς και το Cosmos με τον Neil deGrasse Tyson που είναι remake της σειράς του Sagan. Έπρεπε να το δείχνουν στα σχολεία αλλά που μυαλό.
  10. Νομίζω οτι δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί η έρευνα, αστροφυσική και μαθηματικά και πόσο λίγο έχουμε ψάξει. Όταν λες "τόσο ψάξιμο" φαντάζομαι εννοείς τα τελευταία 40-50 χρόνια. 100.000 έτη φωτός είναι η διάμετρος του Γαλαξία μας. Δηλαδή αν ταξιδεύαμε με την ταχύτητα του φωτός θα θέλαμε 100.000 χρόνια από άκρη σε άκρη. Τα ραδιοκύματα που ταξιδεύουν γρήγορα τα εκπέμπουμε ακούσια εδω και 80(?) χρόνια (τηλεόραση), εκούσια πολύ λιγότερα, Τα νούμερα στα λέω για να καταλάβεις ότι "ΤΟΣΟ" δεν υπαρχει ούτε κατά διάνοια. Τα μεγέθη ειναι ακατανόητα και καλό θα είναι να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να μην γράφουμε ότι να ναι. ps. VoltMod, εδώ και καιρό ανεβάζεις ωραία θέματα.
  11. Δεν έχεις άδικο αλλά οκ δεν είναι λάθος να πούμε Γαλακτική οδό. Έτσι κι αλλιώς μετάφραση του Λατινικού Via Lactea είναι. Στα ελληνικά η λέξη Γαλαξίας είναι με κεφαλαίο Γ γι αυτόν τον λόγο.
  12. Πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι βλέπω στο insomnia ολο και περισσότερα θέματα που δεν αφορούν τα κινητά αλλά την τεχνολογία και την πρόοδο γενικότερα.
  • Δημιουργία νέου...