Προς το περιεχόμενο

kyprianos73

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    158
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kyprianos73

  • Ημερομηνία γέννησης 08/06/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.488 προβολές προφίλ

kyprianos73's Achievements

  1. Καλησπέρα, μου ήρθε το παρακάτω προ λίγων ωρών: https://www.plaisio.gr/Campaign/2024/04-April/202404-egkainia-venizelou Κοινώς δώρο η αξία του ΦΠΑ σε οικιακές συσκευές από 4-6/24 λόγω ανακαίνισης του κατ/τος.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2024 12:13 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ενσύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Royal Kludge RK-S108. Αγορασμένο το 2016 από το Drop (πρώην Massdrop) ειδική έκδοση που δεν παράγεται πλέον. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο, δούλεψε 2-3 ώρες και μετά ξαναμπήκε στο κουτί του, ενώ το wrist rest δεν έχει βγει ούτε καν από το κουτί. Διακόπτες cherry mx blue, rgb φωτισμός με εφέ, πλαϊνός φωτισμός με δυνατότητα αλλαγής και εφέ. Περισσότερες πληροφορίες για το πληκτρολόγιο και εφέ στα παρακάτω: https://drop.com/buy/royal-kludge-rk-s108 https://www.youtube.com/watch?v=LWL3PGr8MqM Η αγγελία είναι μόνο για Θεσ/νίκη. Παραλαβή αποκλειστικά από τον χώρο μου, για να γίνει και ο σχετικός έλεγχος από την πλευρά σας.

    30 €

  3. Καλημέρα, όχι από όσο ξέρω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  4. Καλησπέρα, εδώ και 3+ χρόνια έχω ένα σύστημα με Asus X570-p & Ryzen 7 3700X. Το πρόβλημα είναι ότι όταν έχω συνδεδεμένους 2 εξωτ. δίσκους WD 8ΤB Μybook το σύστημα είναι απελπιστικά αργό όταν μπουτάρει με την καθυστέρηση να εντοπίζεται στο χρονικό διάστημα μέχρι να εμφανιστεί το logo της Asus. Όταν αποσυνδέω τους δίσκους οι χρόνοι επανέρχονται στο κανονικό. Με δεδομένο ότι γενικά έχω ακούσει για αργούς χρόνους μπουταρίσματος σε Χ570, υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης για το συγκεκριμένο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Τσίμπησα μία σε αντικατάσταση μίας RX 580 από το 2018, ελπίζω να μην το μετανοιώσω, thnx TS.
  6. Ευχαριστώ TS, τσίμπησα ένα πριν λίγο οριακά από κατ/μα στο κέντρο Θεσ/νίκης. Πρέπει να είναι το 3ο ή 4ο που αγοράζω, όντως παρουσιάζει πρόβλημα με την ροδέλα μετά από κάποια χρήση (κολλάει), και με το αριστερό κουμπί που διπλοκλικάρει μόνο του. Πάντως σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο πιστεύω από άποψη αισθητήρα.
  7. Και πάλι ευχαριστώ για τις εκτενείς συμβουλές σας, η αλήθεια είναι ότι δεν θα με χάλαγε κάτι και σε πιο ακριβό και future proof, και ότι όλο αυτό ξεκίνησε μόλις είδα τα fps που βγάζει η RX 580 στο Alan Wake 2, είπα ότι είναι πλέον καιρός για νέα gpu, αν και το συγκεκριμένο δεν θεωρείται προφανώς ως light gaming. Απλά για την 4060 είχα ακούσει ότι εξαρχής δεν είναι πολύ vfm μοντέλο. Θα δω και μήπως εν μέσω BF υπάρξει κάτι σε 4070 και κάνω την υπέρβαση.
  8. @dimoskoutr σε ευχαριστώ και πάλι, η αλήθεια είναι ότι με το πολύ ελαφρύ gaming στα 1080p που κάνω, η RX 580 με πήγε ανέλπιστα καλά από το 2018 που την είχα πάρει μέχρι και σήμερα. Όπως είπα επειδή έχω και μία 34" παροπλισμένη που θα ήθελα να ενεργοποιήσω, θα ήθελα ιδανικά μία κάρτα για ελαφρύ gaming στα 1440p να κρατήσει κάποια χρόνια, οπότε πιστεύω και εγώ η 6700 xt είναι καλή σαν λύση. Θα περιμένω μάλλον για τιμές BF γιατί εκεί πέρα θα παίξει σε τιμές αρκετά πιο χαμηλά από ότι σήμερα.
  9. Παιδιά σας ευχαριστώ, κάποια πρόταση και σε Nvidia γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που ίσως χρειαστούν και λόγω δουλειάς (3d cad rendering), πχ. me 3060ti γίνεται δουλειά στα 1440p ή δύσκολα; Ευχαριστώ και πάλι.
  10. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, σε σύστημα με Ryzen 7 3700X, 16gb ddr4/3200, Nitro+ RX 580 και επειδή ήδη υπάρχει monitor 34" Xiaomi, τι λύση προτείνεται ώστε να παίζει αξιοπρεπώς στα 1440p και κατά προτίμηση χωρίς να αλλαχτεί η cpu; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Καλημέρα, τον Ιούνιο του '22 αγόρασα την Samsung C27F390FHR και την προηγούμενη εβδομάδα διαπίστωσα την ύπαρξη ενός καμμένου pixel. Επικοινώνησα με το service όπου έγινε άμεσα έλεγχος της οθόνης στο χώρο μου. Ενημερώθηκα ότι επειδή το pixel φαίνεται μόνο μαύρο σε άσπρο φόντο, δεν είναι "hot" και δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση εντός εγγύησης (2 έτη) αφού το όριο είναι στα 6 pixel. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αυτό γραμμένο σε κάποιο επίσημο έντυπο της Samsung και αν κάποιος φίλος έχει παρόμοια εμπειρία από Samsung ή ανταγωνιστική εταιρία. Ομολογώ ότι αν και το καμμένο pixel πρακτικά δεν ενοχλεί σε καθημερινή χρήση γραφείου, είδα πχ. ότι η LG διαφημίζει 3 έτη σε όλα τα μόνιτορ και 0 pixel εγγύηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Καλησπέρα, τελικά σήμερα μου επεστράφη από την Asus η μητρική με ένδειξη ότι δεν εντοπίστηκε κάτι. Τα ξαναέστησα όλα με την νέα cpu πλέον, και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, δηλ. τέρμα οι επανεκκινήσεις και τα whea errors στο event viewer. Με βάση τα παραπάνω, και δια της ατόπου απαγωγής προκύπτει ότι είχε πρόβλημα η cpu. Ευχαριστώ για μία ακόμη μία φορά όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους και τον χρόνο που αφιέρωσαν...
  13. Καλησπέρα, να ενημερώσω ότι μετά από ανταλλαγή e-mails με το c/s της Asus και ανέβασμα των τόνων από την μεριά μου, θα γίνει RMA και η μητρική Asus X570-P άμεσα. Οπότε λογικά θα έχει λυθεί το θέμα όταν γίνει εκ νέου συναρμολόγηση του η/υ οπότε και θα ενημερώσω εκ νέου. Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για το ενδιαφέρον!
  14. Καλησπέρα, ευχαριστώ τις συμβουλες, στο μεταξύ παρέλαβα την νέα cpu κανονικά σε boxed έκδοση με to cooler ενώ τους είχα στείλει μόνο την cpu. Τι να πω, από άποψη support πάντως κορυφή η AMD και χωρίς πολλά πολλά. Από την άλλη η Asus ενώ τους έχω γράψει εδώ και 5 ημέρες για αλλαγή μητρικής, ζητήσανε περισσότερες 'λεπτομέρειες' και δεν έχουν απαντήσει ενώ σήμερα που τους πήρα τηλ. να δω τι τρέχει μου είπανε να αναμένω απάντηση. Με βάση τα παραπάνω, το μόνο που δεν έχει αλλαχτεί είναι η μητρική κάτι το οποίο ευελπιστώ να γίνει εντός των ημερών, οπότε θα ενημερώσω εκ νέου για την έκβαση της υπόθεσης...ευχαριστώ και πάλι. Edit: Tελικά μου στείλανε πριν 2 λεπτά απαντητικό e-mail από την Asus. Με ρωτάνε αν οι μνήμες που χρησιμοποιώ είναι στην qvl list της Asus X570-p. Οι μνήμες είναι της Corsair κιτ 2 Χ 8 GB cmk16gx4m2b3200c16 ver 4.22. Αν και ο συγκεκριμένος κωδικός υπάρχει στην λίστα, δεν υπάρχει (από όσο βλέπω τουλάχιστον) η συγκεκριμένη version. Πρακτικά σημαίνει αυτό κάτι ή δεν υπάρχει κάποιο θέμα; Δεν έχω εμπειρία από αυτά, απλά όταν τις πήρα υπέθεσα οτί επειδή ειναι Corsair λογικά θα δουλεύουν χωρίς πολλά πολλά.
  15. Καλησπέρα, να ενημερώσω ότι τελικά εστάλη η cpu στο service της AMD στην Ολλανδία μετά από αίτηση RMA δικιά μου και σήμερα έλαβα ενημερωτικό email ότι κατόπιν ελέγχου έχει γίνει αντικατάσταση με νέα cpu. Έχω ρωτήσει να μάθω τι έφταιξε τεχνικά και 'χάλασε' η cpu αλλά δεν γνωρίζω αν θα απαντήσουν. Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά τους, βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να στήσω εκ νέου το σύστημα οπότε θα δούμε πως πάει. Eπίσης προληπτικά έχω κάνει αίτημα ελέγχου και στην Asus για αλλαγή μητρικής αλλά βλέπω μέχρις στιγμής αδικαιολόγητη απροθυμία.
  • Δημιουργία νέου...