Προς το περιεχόμενο

starconvict

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με starconvict

  • Ημερομηνία γέννησης 28/08/1969

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.045 προβολές προφίλ

starconvict's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

43

Φήμη

  1. Τελικά έγινε παραγγελία η πρώτη πρόταση του zacharis1955. Παραλαβή λέει 1/3. Ευχαριστώ όλους.
  2. Φίλε zacharis1955 Asus που μου πρότεινες vs Lenovo τι πιστεύεις αξίζει καλύτερα?
  3. Καλησπέρα και από εμένα. Ψάχνω laptop για το γιο μου, φοιτητής στο φυσικό. Δεν χρεισιμοποιεί ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα αλλά ταυτόχρονα κάνει χρήση gaming - χωρίς να είμαι σε θέση να γνωρίζω τις απιτήσεις των παιχνιδιών που παίζει. Έβαλα ένα ταβάνι των 1000 ευρώ. ¨Εχω δει το MSI αυτό και ένα HP από amazon. Θα εκτιμούσα κάποιες προτάσεις είτε από Ελλάδα - προτιμότερο - είτε από εξωτερικό. Ευχαριστώ.
  4. Φοιτήτρια φίλη ψάχνει laptop για καθημερινή χρήση (διάβασμα αρκετές ώρες μπροστά στο laptop) εργασίες απλές και λίγο gaming. Της πρότειναν αυτό λόγω oled οθόνης - της μεταφέρθηκε ότι είναι πιο ξεκούραστο - Όντως ισχύει κάτι τέτοιο ? Υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις ?
  5. Ευχαριστώ zacharis. Θα ... πέσω στο διάβασμα και θα αποφασίσω. PS. Μου αρέσει που χωρίς να πω τίποτα για το NoOS το έπιασες και είναι ανάλογες και οι προτάσεις σου! Thanks.
  6. Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω laptop για την κόρη μου, νέα φοιτήτρια, στο οποίο θα γίνεται χρήση καθημερινά για διάβασμα, διαδικτυακές συνδέσεις αλλά και ελαφρό gaming. Έπεσα πάνω σε αυτό - Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8 15.6″ IPS FHD (Ryzen 3-7320U/8GB/256GB SSD/No OS) - που το μόνο που με προβλημάτισε είναι η μη δυνατότητα επέκτασης μνήμης αν και DDR5 που ομολογώ δεν γνωρίζω τις δυνατότητες τους και την "αντιστοιχία" τους σε DDR4 στην δυναμική τους. Έχει κάποιος άποψη για το συγκεκριμένο ή κάποια άλλη πρόταση?
  7. Η αλήθεια είναι ότι την έφτιαξα - πάει καιρός βέβαια, κανάς χρόνος τώρα - και η τηλεόραση είναι καινούρια στην κυριολεξία. 100 ευρώ μου στοίχισε αλλά άξιζε.
  8. Ας αναφέρω λοιπόν με τη σειρά μου πως "τελείωσε" τυπικά η ιστορία μετά την καταγγελία της σύμβασης στην ΕΕΤΤ. Ένα μήνα σχεδόν μετά την καταγγελία έλαβα επιστολή από τη NOVA - επιστολή από τη NOVA προς ΕΕΤΤ και κοινοποίηση σε εμένα - στην οποία αφού απαριθμεί τις καταγγελίες μου, αναφέρει πως το αρμόδιο τμήμα έκανε ό,τι μπορούσε για τη διευθέτηση συστημικού προβλήματος που προέκυψε, απολογούνται για την τεχνική δυσλειτουργεία και μετά τη μεταφορά του τηλεφωνικού αρθμού σε έτερο πάροχο η εταιρία προέβη σε διακοπή των υπηρεσιών χωρίς κόστος αθέτησης δέσμευσης. Διακρίνει εύκολα κανείς την "ανακούφιση" τους που άλλλαξα πάροχο ΠΡΙΝ τη λήξη προθεσμίας απάντησης στην ΕΕΤΤ αφού δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα και καμία δικαιολογία για την ... ανικανότητά τους.
  9. Το ίδιο ακριβώς έλεγαν και σε εμένα. Όταν με τα πολλά τους είπα μήπως η αλλαγή router διόρθωνε όλα τα προβλήματα συμφώνησαν αμέσως. Αλλά ούτε αυτό έγινε. " Θα σας έρθει μνμ να πάτε αύριο να πάρετε καινούριο router και να παραδώσετε το παλιό". 2 φορές μου το είπαν. Το χρόνο τους τον πήραν, όπως πήρα και εγώ τα ιμάτιά μου και αποχώρησα.
  10. Ενεργοποίηση Cosmote μέσα σε 2 εργάσιμες. Το σταθερό δουλεύει πλέον κανονικά. Τι να πω. Ελπίζω εκεί στη Nova να βρουν κάποια στιγμή "τα πατήματά τους " γιατί και το μονοπώλιο δεν είναι καλό... για μας.
  11. Εγώ πήγα cosmote με την ελπίδα ότι η εξυπηρέτηση θα είναι - έστω και στοιχειωδώς - καλύτερη. Μόνο tο γεγονός ότι είμαι χωρίς σταθερό ένα μήνα τώρα - Nova - μου ήταν αρκετό.
  12. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Nova και Vodafone μου δίνουν 100mbps ταχύτητα (ονομαστική και κλείδωνα στα 92-95 πραγματική με τη Nova ) και τώρα που έκανα αίτηση στον cosmote δεν καλύπτει 100 στη διεύθυνση μου. Εν τω μεταξύ εγώ είμαι στον αριθμό 11 της οδού που μένω και ακριβώς απέναντι , τα 10 και 12 παίρνουν κανονικά 100mbps. Με τον υπάλληλο με τον οποίο συνομίλησα του φάνηκε όντως παράξενο, έκανε μετρήσεις - έτσι είπε τουλάχιστον - και ενώ είδε ότι μπορώ να έχω περίπου 85Mbps, όταν πήγε το θέμα στον προϊστάμενό του ΔΕΝ του επέτρεψε να μου δώσει 100 mbps αφού το σύστημα δεν το έδινε. Και από συμβόλαιο με 28 ευρώ (λόγω φορητότητας από Nova) απεριόριστα κινητά και 100άρα γραμμή , έκανα αίτηση για 50άρα γραμμή με απεριόριστα κινητά στα 32 ευρώ. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση , τα 28 ευρώ ισχύουν αυτή την περίοδο σαν προσφορά για φορητότητα από Nova. PS. Προσωπικά ευχαριστημένος είμαι έτσι κι αλλιώς αφού φεύγω από Nova καθώς είμαι χωρίς σταθερό ένα μήνα τώρα, και πλήρωνα και περισσότερα.
  • Δημιουργία νέου...