Προς το περιεχόμενο

Tony10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    235
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Tony10's Achievements

  1. Με τον ryzen 7530u βρήκα και αυτό με 16GB ram : https://www.skroutz.gr/s/46689011/HP-255-G10-15-6-IPS-FHD-Ryzen-5-7530U-16GB-256GB-SSD-W11-Pro-US-Keyboard.html Κάποιος λόγος να το αποφύγω? Ανάμεσα σε ryzen 7530u, ryzen 5625u και ryzen 5700u τι να επιλέξω? Βλέπω ο 5700u έχει vega 8 igpu που θα είναι ελαφρώς καλύτερα για ελαφρυ gaming?
  2. Καλησπέρα, ψάχνω λαπτοπ για την δουλειά μου, κυρίως word excel powerpoint καθώς και ταινίες, web browsing και λίγο ελαφρύ gaming. Ιντσες προτιμάω 15.6 αλλά και 14 , 14.5 θα μπορούσε. Προτίμηση αγορά εντός Ελλάδος. Budget : max 500 ευρώ OS δεν χρειάζομαι, δυνατότητα επέκτασης μνήμης και σκληρού δίσκο το κατέχω. Έβλεπα λίγο τον επεξεργαστή ryzen ryzen 5 5625u και τείνω προς αυτόν. Άλλοι υποψήφιοι ήταν ryzen 5500u, i5 1235u, i5 1135g, ryzen 7520u. Γενικά για ryzen κοιτάω αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το single core performance των intel θα έχει τόσο διαφορά στα tasks που θα κάνω. Επιπλέον έβλεπα μήπως το πάρω με απαλλαγή φπα και ανέβω λίγο σε budget... στα 650 βλέπω τον ryzen 7530u.. αξίζει? Ευχαριστώ πολύ.
  3. Από το google chromecast δεν υπάρχει κανενα απολύτως θεμα σε dolby vision content οπότε παίζω απο εκεί που είναι και 4k. Βρήκα λύση για το θέμα με την φωτεινότητα, γενικα εχει να κανει με το λογισμικό από ότι φαινεται. Ανεβαζω τις οδηγίες εδώ από ενα άλλο φόρουμ.
  4. Καλησπέρα, έχω πάρει πριν μια βδομάδα την 50P731 και έχω μερικά θεματάκια. Αρχικά όταν βλέπω σειρές σε Netflix με Dolby Vision η τηλεόραση αλλάζει φωτεινότητα ανάλογα το περιεχόμενο της σκηνής και το κάνει και με καθυστέρηση οπότε είναι αρκετά εμφανές. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (firmware update, factory reset, να κλείσω ότι auto brightness ρυθμίσεις έχει και να βάλω κάθε Picture Mode, ακόμα και το secret menu). Επιπλέον το built in chromecast δεν είναι καθόλου λειτουργικό, μιλάμε για πάνω από 5-6 δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε video playback κυρίως από anime pages. Δοκίμασα και με ethernet αλλα δεν άλλαξε τίποτα. (Έχω 360αρα σύνδεση). Μια λύση που έχω είναι να βάλω το κανονικό μου Google Chromecast with Google TV που παίζει απροβλημάτιστα αλλά δεν μου κάθεται καλά να έχει τόσα προβληματα μια τηλεόραση με τόσο καλά reviews. Κάνω κάτι λάθος? Μήπως έχω ελλατωματικό μοντέλο? Άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί είμαι έτοιμος να την επιστρέψω. Ευχαριστώ πολύ
  5. Ξεφευγει μετά στην τιμή δυστυχώς, απλα για να παω σε 4 ports δεν αξίζει. Μαλλον θα παραμείνω στο xiaomi ευχαριστώ πάντως
  6. Οκευ ευχαριστώ θα το ψάξω παραπανω εάν και βλέπω θελει παραπανω σεταρισμα
  7. Εννοεις οτι το Xiaomi δεν ειναι καλο? ή προβληματα λες απλα τις 3 θυρες ethernet? εγω απλα ρώτησα εάν υπαρχει εναλλακτικη για 4 θυρες. Με switch οποτε θα κανω την δουλεια μου ετσι? Δεν κοιταω να χτυπήσω 400 mpbs με wifi, αλλα οχι και να πιανει 25-30mpbs και να πεθαινει ενω εχει τερμα σημα εαν συνδέεται αλλο κινητό ...
  8. ωραία για το AX3600 το βλεπω, βέβαια υπαρχει περιπτωση να χρειαστώ 4 ethernet ports, παω αλλου? ή μπορεις να προτεινεις κανενα φθηνο switch (ή hub?)
  9. Παιδιά να ρωτήσω αυτη τι διαφορα εχει με την 50p731?
  10. Καλησπέρα έχω ένα παλιο TP Link router το οποιο παιζει σε διπλο NAT με dmz από το ρουτερ της HCN. Προσφατα αλλαξε η γραμμη σε 360 mbps και αν και εκανε κ πριν θέματα, τωρα τα παιζει με το wifi στα κινητα. Σκεφτομαι να πάρω αλλο και ρωταω αν και ποιο αξίζει. Μονο ρουτερ θα παίζει το συγκεκριμενο χωρις τηλεφωνια και τετοια. Εχω βρει αυτα. TP-LINK Archer AX50 v1 TP-LINK Archer VR600 v3 TP-LINK Archer VR400 v2 TP-LINK Archer C7 v5 Μπορείτε να βοηθησετε να διαλεξω? Το ΑΧ50 είναι καλυτερο απο το VR400 v2 ? Αξίζει να δώσω τα πιο πολλά λεφτά ή να πάω στην μεσαία κατηγορία? Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα σας, Διαθέσιμο budget: 500 ευρώ (άντε και 50 ευρώ παραπάνω αν αξίζει πολύ όμως) Απόσταση και γωνία θέασης: 4-5 μέτρα, ευθεία θα βλέπω με πιο ψηλά να είναι η τηλεόραση (μέγεθος θέλω μεγάλο διότι θα αλλάξω σπίτι σε κάναν χρόνο όμως) Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινίες/ Youtube/ Anime + Απομακρυσμένη σύνδεση υπολογιστή (Χωρίς gaming). Όλα από υπολογιστή σταθερό κυρίως αλλά και λαπτοπ και κινητό προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 43 - 50 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: προτιμώ βάση/ποδαράκια στην μέση να είναι αν και λογικά σε τοίχο θα την βάλω Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; Το κυρίως πρόβλημα μου είναι η απομακρυσμένη σύνδεση. Έχω μία hicense που έχει miracast (αν δν κάνω λάθος) και συνδέομαι κανονικά με λαπτοπ + κινητό. Ο σταθερός υπολογιστής μου όμως που είναι με ethernet δεν μπορεί να συνδεθεί. Στο υπνοδωμάτιο μου τώρα έχω μία άλλη που παίζει google tv chromecast 4k. Εκεί συνδέεται το Desktop μέσω του Chrome (με lag βέβαια) αλλά δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου εύκολα χωρίς κάποιο third party app. Υπάρχει τηλεόραση που να έχει και chromecast αλλά και να υποστηρίζει σύνδεση με τον τρόπο connect wireless display στο laptop πχ ? Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Ευχαριστώ πολύ.
  12. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, λόγω ότι θέλω battery life και ότι θα είναι αχρείαστος ένας 45Watt CPU (πουλάω λάπτοπ με gtx 1070 και i7 7700hq) κοιτάω να τους αποφύγω. Για τα Huawei είμαι επιφυλακτικός για drivers support καθώς θα ασχοληθώ με programming σε windows ή και σε linux με dual boot.
  13. Καλησπέρα, εδω και λίγο καιρό κοιτάω για αγορά laptop 14 inch με προτεραιότητα το premium look και το να ειναι ελαφρυ και πολύ λεπτό. Βλέπω την παρακάτω προσφορά: https://www.amazon.es/ASUS-ZenBook-14-UM425UAZ-KI016T-Portátil/dp/B097T4NBJ9/ref=nav_ya_signin?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&crid=CEF5N45KUPJH&keywords=asus+zenbook+14&qid=1652251708&s=computers&sprefix=asus+zenbook+1%2Ccomputers%2C114&sr=1-4&returnFromLogin=1& Μπορώ να βρω τίποτα καλύτερο σε αυτα που θέλω? (Minimum 16gb Ram και βλέπω για i7 ή ryzen 7/9 (προτιμηση)) Budget κοντά στο 1000ρικο (προτιμάω 900-1000 αλλα εάν αξίζει κάτι πολύ ίσως ανέβω) Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα, έχω το ρούτερ της HCN στο σαλόνι και ήθελα να βάλω και το δικό μου ρουτερ το οποίο είναι ένα TD-W9980 σε ένα κεντρικό σημείο στο σπίτι. 1) Μέχρι τώρα δούλευε κανονικά με σύνδεση LAN to LAN και το δικό μου ρουτερ ως ένα απλό switch με wifi (αν καταλαβαίνω σωστά) με κλειστό DHCP και το routing το έκανε το arrow fibre. Ωστόσο υπήρχαν κάποια προβληματάκια συνήθως στο wifi, είμαστε πολλές συσκευές (πάνω από 8-10) και πολλές φορές σκάλωνε το δίκτυο, όταν πχ άνοιγα το λαπτοπ έχανε το wifi το κινητό μου και ανάποδα (no internet access). Έπαιξα πολλές φορές με τα channels και έτσι αλλά δν δούλευε κάτι. Υποθέτω ότι υπάρχει περίπτωση να τα παίζει το ρουτερ της HCN καθώς δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο? 2) Τώρα προσπάθησα και άλλαξα την σύνδεση σε LAN to WAN ώστε το routing να το διαχειρίζεται το δικό μου ρούτερ και το arrowfibre έχει απλά ανοιχτό το DMZ στην ip του WAN network του TP-LINK. Το arrowfibre έχει και κλειστό τώρα το DHCP server και συνδέονται με το ίδιο 1-2 συσκευές με ethernet έχοντας static ip ενώ όλα τα άλλα παίζουν με το TP-LINK. Ερώτηση: Ποιό από τα 2 είναι προτιμότερο και θα με "σώσει" από πιθανά προβλήματα του WiFi? Έχω κάποιο λάθος στον τρόπο που τα σύνδεσα/ρύθμισα? ή έτσι είναι ο συνηθισμένος τρόπος που παίζει το arrowfibre με 2ο ρουτερ? Παλιά είχα ένα του OTE ρουτερ και έπαιζα με bridge mode αλλά η HCN είπε δεν γίνεται αυτό τώρα. Βέβαια από το DMZ εμένα η ίδια λογική μου φαίνεται να είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων άμα κάποιος μπορεί να δώσει λίγο φως...
  15. Επειδή ασχολήθηκα λίγο με την Hisense που δεν έχει chromecast αλλά έχει anyview cast, το desktop pc μου την "βλέπει" κανονικά μεσα του chrome ή edge browser στις επιλογές για cast. Το θέμα είναι ότι λεει οτι δεν υποστηρίζεται το cast όλης της οθόνης μου αλλά μόνο το youtube για παράδειγμα (λόγω της τηλεόρασης). Πιστεύω ότι με ένα chromecast θα γίνει η δουλειά (βλέπω και πολλούς στο internet να λένε ότι δεν έχει σχέση αν είναι wifi ή ethernet αρκεί να είναι στο ίδιο subnet οι συσκευές), οπότε μάλλον εκεί καταλήγω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα σκεφτώ και την pci κάρτα πάντως επειδή ήθελα και bluetooth.
  • Δημιουργία νέου...