Προς το περιεχόμενο

mdimitr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mdimitr's Achievements

  1. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μέχρι Δεκεμβρη του 22 δεν υπαρχει καθολου ΦΠΑ στις οικοδομές και ειδικά για πρώτη κατοικία υπηρχε ανέκαθεν απαλαγή. Οπότε μήπως εκεί ενεβαινει το κόστος σου; Γενικά η τιμή 1000-1200/m2 που είναι η κλασσική που θα σου πεί κάποιος για οικοδομή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ.
  2. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/166821-sony-xperia-xz-blue
  3. mdimitr

    αγορά κινητού με 400 ευρό

    Αυτην την στιγμη απο ελλάδα νομίζω η καλυτερη επιλογή ειναι το Nokia 8 στα 399 σε πολλα μεγαλα καταστηματα και έχει και οσα ζητάς.
  4. Τα είχα παρει στο black friday απο public και τα επέστρεψα για αυτον τον λόγο. Το προβλημα νομιζω προκαλείται απο το μικροφωνο που κάνει περεμβολές στα ακουστικα οταν τα ακουστικά είναι χαμηλά ή idle.
  5. mdimitr

    μετα το 930 τι;;

    Τα 10 μιας και beta έχουν ακόμα θέμα με την μπαταρία. Εκεί είναι το πρόβλημά σου. Τα δοκίμασα και εγώ αλλά δεν μου έκαναν για κύρια συσκευή. Οπότε γύρισα στα 8.1. Γενικά έχω παρατηρήσει και στα 8.1 πως κάθε τόσο (μια φορά τον μηνα) αρχίζει να τρώει παραπάνω μπαταρία και θέλει κανα restart. Το θέμα σου είναι μάλλον softwariko. Κάτσε κανα εξάμηνο ακόμα και μετά δες αν αξίζει να πας σε 950 και κυρίως το 950XL που είναι και πιο ωραίο.
  6. mdimitr

    Ποια handsfree για win phone?

    xiaomi piston 3 ή 2, τα έχω στο lumia 930 και είναι απλά εξαιρετικά.
  7. Το miracast δεν χρειάζεται wifi αφού χρησιμοποιεί wifi direct απλά οθόνη η adapter να το υποστηρίζει και συνδέονται ασύρματα οι 2 συσκευές μεταξύ τους χωρίς να χρειάζονται κάποιο router.
  8. Θα προτείνω και εγώ το 640 xl με επιφύλαξη το μέγεθος μιας και θα είναι απότομη μετάβαση από το iphone. Αν θες το smoothness του iphone να πας στο lumia. Αν θες την πληθώρα εφαρμογών του iphone στο lg. Καλό είναι να αναφέρεις apps που χρησιμοποιούσες στο iphone για να δούμε αν σε καλύπτει το store των windows.
  9. Το έχω πάνω από χρόνο, σε αυτά τα λεφτά είναι τέλεια αγορά. Όσο για τα 10 τα έβαλα κανονικά απλά πρέπει να βάλεις χωριστά τον driver για τον wacom digitizer http://us.wacom.com/en/feeldriver/ Επίσης σβήνεις τον φάκελο windows_old και τα 32Gb είναι αρκετά. Μόνο αρνητικό η μικρή σχετικά μπαταρία.
  10. mdimitr

    Ερώτηση για Microsoft Lumia 532

    πήγαινε στις επαφές/people και στις ρυθμίσεις έχει εισαγωγή από sim.
  11. Δυστυχώς το "καλύτερο" είναι υποκειμενικό. Παλιότερα ήταν εύκολο να απαντήσεις, όταν πρωτοβγήκε το iphone και μέχρι να φτάσει το android σε gingerbread το ios ήταν το καλύτερο, ενώ το windows phone μέχρι την 8.1 δεν το έβαζες καν σε σύγκριση. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο κοντά και είναι θέμα προτίμησης με μόνο μεγάλο μείον το store των windows που δεν σχετίζεται απόλυτα με την ποιότητα του λειτουργικού. Το android δουλεύει παντού και κάνει τα πάντα, είναι όπως πολλοί λένε τα windows των κινητών. Αυτό δίνει τεράστια ευελιξία αλλά δημιουργεί και προβλήματα, αν ο κατασκευαστής δεν φτιάξει σωστά τον kernel τότε το κινητό θα έχει θέματα, και επειδή επιτρέπει πραγματικό multitasking αν οι εφαρμογές και ο launcher δεν είναι σωστά φτιαγμένα η διαχείριση της μνήμης αποτυγχάνει να προσφέρει ομαλή λειτουργία. Αν όλα τα android ήταν βελτιστοποιημένα όσο τα nexus η ιστορία θα ήταν άλλη (ίσως να έλεγα ότι είναι το καλύτερο) επομένως το android χάνει κυρίως λόγο κακών υλοποιήσεων και όχι γιατί το ίδιο είναι κακό. Το ios από την άλλη δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένο hardware επιτρέποντας την καλύτερη βελτιστοποίηση πάνω σε αυτό. Επίσης περιορίζει το πως δουλεύουν οι εφαρμογές και τις λειτουργίες του κινητού προς όφελος της ομαλότερης και πιο απροβλημάτιστης λειτουργίας. Επίσης η apple έχει την τάση να αποφασίζει αυτή πως πρέπει να δουλεύει κάτι χωρίς να ακούει αρκετά τους χρήστες, αν και αυτό ακριβώς είναι που έφερε και την αρχική επανάσταση στα smartphones. Έχει καταφέρει γενικά να ορίζει τα trends φέρνοντας νέες λειτουργίες όχι απαραίτητα πρώτη αλλά ίσως με την πρώτη σωστή υλοποίηση (το apple watch μία από τις εξαιρέσεις). Τέλος το windows phone είναι κάπου στην μέση. Δουλεύει σε πολλά, αλλά συγκεκριμένα hardware, για τα οποία αναλαμβάνει η ίδια η microsoft την ανάπτυξη του kernel, ενώ ακολούθησε την οδό του ios στην διαχείριση της μνήμης του multitasking και της διαχείρισης αρχείων. Παράλληλα όμως αντίθετα με την apple ακούει τις απαιτήσεις των χρηστών και ενσωμάτωσε λειτουργίες όπως ραδιόφωνο, bluetooth file transfer, micro sd ... , απέχει όμως ακόμα από τις συνολικές δυνατότητες του android όπου πέρα από το ίδιο το λειτουργικό ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να προσθέσει/αναπτύξει ότι λειτουργία θέλει. Να πούμε και του στραβού το δίκιο πέρα από τα live tiles δεν έφερε κάτι πραγματικά καινούργιο απλά παίζει catch up με τις λειτουργίες του android (υλοποιώντας τες λίγο διαφορετικά, μερικές φορές και καλύτερα). Με τα windows 10 και το continuum ίσως δούμε κάτι πραγματικά καινούργιο. υ.γ. Για blackberry δεν ξέρω αρκετά για να γράψω. οπότε η (επιλογή/τι είναι καλύτερο) είναι θέμα προτιμήσεων, budget Εγώ: windows phone (lumia 930) Γιατί: stability, value for money hardware και μ' αρέσει να διαφοροποιούμε.
  12. mdimitr

    Επιλογη Smartfone

    To p8 είναι σίγουρα το καλύτερο κινητό αλλά επειδή είναι και πιο καινούργιο δεν είναι τόσο συμφέρουσα η αγορά του. Νομίζω το mx4 είναι πολύ πιο value for money. απ ότι κατάλαβα μιλάμε για cosmote/germano άρα: p8: 499 mx4: 359 Αν και προτείνω mx4 θα σου έλεγα να δεις και το htc m8s που είναι σε προσφορά στον Γερμανό -50 euros. m8s: 399
  13. Υπάρχει περίπτωση να έχεις ξεχάσει το location κλειστό;
  14. mdimitr

    χασιμο-κλοπη κινητου

    Δεν νομίζω οτι γίνεται με gmail, outlook είχες φτιάξει λογικά. Δοκίμασες να συνδεθεις στo windowsphone.com με αυτό το account; Νομίζω είναι ενεργοποιημένο το find my phone απο μόνο του. Anyway είναι πια αργά ακομα και να το είχες απλά χάσει θα έχει τελειώσει πια η μπαταρία. Απλά είναι μεγάλη αμέλεια το ότι δεν είχες account ή μάλλον που δεν το θυμάσαι γιατί θα είχες και backup και θα το έβαζες στο καινούργιο σου κινητό και θα τα είχες πάλι όλα sms,contacts,settings,apps μέχρι και τις φωτογραφίες αν το είχες ενεργοποιήσει.
  15. Πρώτον επιβεβαίωσε ότι και το regional format λέει match language. Δεύτερο πήγαινε στα updates και αν δεν είχες την γλώσσα ήδη θα σου έχει αντίστοιχα update που πρέπει να εγκαταστήσεις. κάτι άλλο δεν μου έρχεται.
  • Δημιουργία νέου...