Προς το περιεχόμενο

dacourt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dacourt's Achievements

  1. Πέρασε η μπογιά τους.. γυρνούν σε ξαναζεσταμένα φαγητά που πλέον είναι άνοστα. Αυτές οι εκπομπές αρχίζουν, φτάνουν κορυφή και μετά αποχαιρετούν τον κόσμο τους, όταν είναι στα ψηλά. Η ανάσυρση από το παρελθόν δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.. ίσα ίσα που δείχνει ότι πλέον το ραδιόφωνο έχει στερέψει από νέες ιδέες και νέες φωνές πίσω από τα μικρόφωνα.
  2. Σε ένα ντουλάπι στο σπίτι, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία, όταν το βράδυ αφήνουμε όλοι τα κλειδιά σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού ή άντε να τα αφήσουμε στην κρεβατοκάμαρα. άμα θέλει να το βουτήξει.. το πήρε και έφυγε, έτσι όπως έχουμε γίνει σήμερα. Για το περιορισμό στο δεύτερο κλειδί, εγώ πρώτη φορά το διαβάζω εδώ.. δεν νομίζω ότι ισχύει! Αν θέλετε να βγάλετε κάποιο έξτρα κλειδί μόνο στις επίσημες αντιπροσωπείες και πουθενά αλλού με τον κωδικό του κλειδιού.
  3. Καλησπέρα Το όχημα σου πλέον δεν κοστίζει ούτε τα μισά, δεν το λέω εγώ, αλλά οι τιμές των μεταχειρισμένων, το μόνο που σε σώζει για να ανεβάσεις την τιμή είναι αυτό που γράφεις ότι δεν το κινείς και πολύ, οπότε λογικά εσωτερικά θα είναι σε μια ανεκτή κατάσταση και για τα χρόνια που έχουν περάσει, αν είναι και σε κλειστό χώρο στάθμευσης ακόμα καλύτερα για εξωτερικές γρατσουνιές κτλ. Το μοντέλο που έχεις του 2008 κοστίζει σήμερα περίπου στις 14.000 ευρώ, αν δούμε τις τιμές των μεταχειρισμένων, που σημαίνει ότι επειδή είναι δίλιτρο και καίει απίστευτα, για να φύγει ένα τέτοιο αμάξι, πέφτεις στις 10χιλιάδες. Αλλά εσύ δεν θες να το αλλάξεις όπως έγραψες. Χασούρα δεν υπάρχει, όσο περνούν τα χρόνια το όχημα σου θα χάνει σε αξία... και μην περιμένεις να κρατήσει τιμή σε καμία των περιπτώσεων. Και εγώ έχω το Outlander που καίει με 11.5 και το έχω με υγραέριο, άλλη λύση δεν βλέπω να υπάρχει. Φοράει και άλλα λάστιχα από τα κανονικά οπότε τώρα που θα τα αλλάξω ίσως να υπάρξει μια πολύ μικρή βελτίωση. Το να προσπαθήσεις να κάνεις αλχημείες στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου με προγράμματα κτλ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε τέτοιου είδους αλχημείες που υπόσχονται μείωση καυσίμου. Με απλά λόγια το παντρεύτηκες μέχρι να το αποχωριστείς... Αν και δεν θέλεις όπως είπες να αλλάξεις όχημα, αλλά αν ποτέ θελήσεις, σκέψου το Octavia G-TEC με φυσικό αέριο, πολύ έντιμη λύση και μεγάλο κέρδος στα καύσιμα. Δεν υπάρχει δίλιτρο που να κρατά την τιμή του... οι δε μάντρες τα αγοράζουν όσο ποιο χαμηλά γίνετε. Και οι λόγοι είναι πολλοί, φορολογία, καύσιμα, συντήρηση κ.α.
  4. Ψωνίζω αποκλειστικά εδώ και χρόνια από τα ΑΒ, μήνυμα δεν μου έχει έρθει ποτέ. Ίσως να το στέλνουν σε πελάτες που δεν ψωνίζουν τόσο συχνά ή έχουν σταματήσει να ψωνίζουν.
  5. Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε Ντελος. Η οθόνη του απασχολεί και εμένα. Το Z3 δεν το είχα σκεφτεί σαν συσκευή θα το κοιτάξω και αυτό ευχαριστώ για την πρόταση.
  6. Όσο αναφορά τα θέματα με την υπερθέρμανση που διαβάζω παντού;
  7. Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε δίλημμα για την αγορά κινητού και πραγματικά θα ήθελα τις γνώμες σας ειδικά από χρήστες των παρακάτω τηλεφώνων. Είμαι ανάμεσα σε LG GFLEX2 - LG G3 - IPHONE 5s. Οι απαιτήσεις είναι αυστηρά οι παρακάτω: -Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (είμαι ξενοδοχουπάλληλος σε νησί οπότε είναι το μόνο που χρησιμοποιώ σε web surfing παιχνίδια κτλ) -Άνετο multitasking , όχι lag κολλήματα κτλ. (Μην παίζω hearthstone με παίρνουν τηλ και κολλάνε τα πάντα) -Τιμή μέχρι 250 ευρώ (το iphone στο σκρουτζ ειναι 300 και θα την έκανα την υπέρβαση λόγο του ότι φίλος μου έχει το κινητό και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις) -Αν έχει και fm radio ακόμα καλύτερα -Αν παίρνει (για android) και marshmallow θα ήταν επιθυμητό. Πάνω κάτω αυτά και περιμένω τις απόψεις σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
  8. Δεν έχεις θέμα.. απλά πάρε τους ένα τηλ, εξήγησε τους τι συνέβη και ρώτησε τους πόσα μεταφορικά πλήρωσαν και κάνε μια κατάθεση σε λογαριασμό τους. διαφορετικά..... στα ΕΛΤΑ μένει 15 μέρες και μετά επιστρέφεται, στα ιδιωτικά πιστεύω θα είναι σίγουρα πάνω από μια εβδομάδα.
  9. καλά οκ χαχα αφού είδες αδερφέ τα 100 ευρώ λογική τιμή για 6 πλακάκια, ε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τα ξέρετε ρε γαμώτο όλα.. αυτό είναι το σπαστικό τις περισσότερες φορές. δεν βάζεις να σκεφτείς.. στα 6 πλακάκια 100 ευρώ.. στα 500 πόσα; 30.000 ευρώ; μήπως θέλει και κανά σπίτι στο Σούνιο; 6 πλακάκια 100 ευρώ χαχαχα εκτός αν είναι με διαμάντια πάνω. έλα ντε.. δλδ αν του αλλάξει πλακάκια σε όλη την κουζίνα πόσο πάει το μαλλί; 20.000 ευρώ;
  10. dacourt

    Vintage παιχνίδια!

    σιγά μην είναι είδη πολυτελείας... ένα παιχνίδι 2 δεκαετιών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί έτσι.
  11. Έλληνας μπογιατζης στην Τρίπολη θέλει 20 ευρώ μεροκάματο... για να βάψει ένα σπίτι που έχω παλιό σαν του Κολοκοτρώνη.. και θέλει 50 ευρώ ο τύπος για 6 πλακάκια; σοβαρά τώρα; Μήπως θέλει και Live Show; Για αλλοδαπούς δεν ξέρω πόσο χρεώνουν γιατί δεν ασχολούμαι μαζί τους..
  12. dacourt

    Vintage παιχνίδια!

    Οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας... τα έχω δει και εγώ, εκτός εποχής τελείως.
  13. dacourt

    Στρατός

    Εγώ έχω μια απορία... οι τελευταίοι ΕΠΟΠ δίνουν τώρα εξετάσεις για να γίνουν Λοχίες... Δεκανείς γιοκ, πως στο διάολο θα δουλέψουν οι Μονάδες; τα ΛΥΒ τα κατήργησαν για να δίνετε ο βαθμός του Λοχία μόνο σε ΕΠΟΠ, δεκανείς δεν θα έχει; και γιατί ο Υπουργός δεν κάνει κάτι άλλο; να επαναφέρει τους ΟΒΑ ή του ΕΜΘ και να τελειώνει το θέμα με την επάνδρωση. Όσο δεν για τις κάμερες, κατά την προσωπική μου άποψη θα έπρεπε να είχαν μπει παντού και να υπάρχουν μόνο περίπολα, τίποτε άλλο. Αλλά άντε τώρα να βάλεις κάμερες πχ στο ΚΕΠΒ στην Θήβα... χαχαχαχαχαχα θα θέλεις υπηρεσία καμερών 3 άτομα τουλάχιστον. Άρα θα συνεχιστεί το λάθος με τους φαντάρους... συν φυσικά ότι με τον φαντάρο γλυτώνεις πολύ χρήμα, ένας ΕΠΟΠ στον Έβρο βάζει στην τσέπη 1000 ευρώ++.
  14. dacourt

    Vintage παιχνίδια!

    Σε site δημοπρασιών μπες θα βρεις....
  15. Δεν υπάρχει μονιμότητα πλέον... και δεν γίνονται τόσο εύκολα διαγωνισμοί, πρέπει να έχεις σπουδάσει κάτι αντίστοιχο με την θέση που προκηρύσσετε, διαφορετικά πως θα μπεις; τα ΕΛΤΑ ΔΕΝ παίρνουν, ο ΟΤΕ το ίδιο... η ΔΕΗ το ίδιο μόνο με 6μηνα, άρα που; Στα Υπουργεία; θέλεις χαρτί πολύ δυνατό εκεί και πτυχίο σοβαρό, όχι αυτό που σπουδάζεις κουτσά στραβά. Εγώ απορώ γιατί διάλεξες να κάνεις κάτι που τελικά δεν σου έκοβε και πολύ για να το μάθεις; τις δυνατότητες σου δεν τις ήξερες; Με λίγα λόγια ΔΗΜΟΣΙΟ....ΓΙΟΚ, απλά ξέχνα το ή σπούδασε κάτι άλλο(+3-4 έτη σπουδών). Δεν είναι όπως παλιά.. να βρεις τον θυρωρό του Υπουργείου και να γίνεις Δημόσιος Υπάλληλος. Μου φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχετε και πολύ επαφή με το τι γίνετε στον κόσμο... γι αρχίστε να διαβάζετε καμιά εφημερίδα ή κανά site με πολιτική και οικονομική ύλη.
  • Δημιουργία νέου...