Προς το περιεχόμενο

revolver1990

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    804
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με revolver1990

  • Ημερομηνία γέννησης 25/01/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Passive Budhist ,Active Communist.Βολεμένος σε ένα σάπιο ελληνικό Σόβιετ.

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.228 προβολές προφίλ

revolver1990's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

5,5k

Φήμη

  1. https://www.kathimerini.gr/economy/562888165/mesos-misthos-makrys-o-dromos-gia-ta-1-500-eyro/ Λάθος λογική. Και αυτά είναι τα μεικτά...Καθαρά πάνω από 1300-1500 ευρώ παίρνει λιγότερο από το 10% των εργαζομένων. Για να πάρεις αμάξι άνω των 25000 θεωρώ ότι πρέπει να έχεις και μια άνεση του τύπου έχω έναν μισθό 1600+ ευρώ αν δεν έχεις οικογένεια κτλ. Μισθωτός στην Ελλάδα μόνο από τον μισθό του δύσκολα παίρνει καινούργιο και καλό σχετικά αμάξι. Αν τώρα έχεις δικό σου σπίτι, airbnb ή επιχείρηση και γενικά κάποιο extra εισόδημα τότε ναι μπορείς και άνετα. Οπότε η πλειοψηφία η δική σου είναι όπως φαίνεται από τα στατιστικά η μειοψηφία. Είτε μας αρέσει είτε όχι ο μέσος έλληνας δεν μπορεί εύκολα να αγοράσει αμάξι.
  2. revolver1990

    Samsung UR55 (28"/4K Ultra HD) IPS με HDR

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 29/03/2024 05:50 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η συγκεκριμένη οθόνη, ελαφρώς μεταχειρισμένη χωρίς ίχνος γρατζουνιάς και πλήρως λειτουργική. Τιμή 200 ευρώ Περιοχή Χανιά Κρήτης. Quick Specs Οθόνη: 28" Τύπος Panel: IPS Φωτεινότητα οθόνης (τυπική): 300 cd/m² Ανάλυση: 3840 x 2160 pixels Εγγενής αναλογία εικόνας: 16:9 Φωτεινότητα οθόνης (τυπική): 300 cd/m² Χρόνος απόκρισης ανανέωσης: 4 ms

    180 €

  3. Πριν 2 μέρες, αγόρασα ένα usb stick από την vodafone και μου έβαλαν το πρόγραμμα unlimited data που κάνει 35 ευρώ τον μήνα και μου είπαν ότι θα κάνει maximum 2 μέρες να ενεργοποιηθεί(δηλαδή ότι θα ήταν έτοιμο σήμερα). Μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί. Είναι λογικό αυτό που μου είπαν? Είχα την εντύπωση ότι παίρνεις το stickaκι και είναι plug&play και όχι ότι χρειάζεσαι 2 μέρες για να γίνει το συμβόλαιο και η ενεργοποίηση.
  4. Εκτός του ότι συγκρίνει μη όμοια αυτοκίνητα όπως κάνουν στο βίντεο που παρέθεσα από πάνω υπολογίζει το κόστος καυσίμου μόνο αν φορτίζεις στο σπίτι που αυτό δεν θα το κάνει σχεδόν κανείς. Ρεαλιστικά ένα 20%-50% των φορτίσεων σου θα είναι εκτός σπιτιού με πολύ ακριβότερο ρεύμα.
  5. Μου είχαν πει ότι αρχές αυτού του μήνα θα παραχθεί και ότι θα το έχω στο τέλος. Περίπου 20 μέρες για μεταφορά, τελωνείο κτλ. Πχ να ζητήσω αριθμό πλαισίου?
  6. Περιμένω να παραλάβω αυτόν τον μήνα. Αν θέλω να μάθω σε ποιο στάδιο της παραγωγής είναι το αμάξι τι πρέπει να ρωτήσω την αντιπροσωπία?
  7. Θα βάλω και πίσσα και γράσο 🤣
  8. 2 φορές αλλά έχουμε να κάνουμε με άτομα που δεν ενδιαφέρονται...εδώ οι γονείς τους δεν ενδιαφέρονται για να τους έχουν 3 το βράδυ έξω καθημερινές.
  9. Το θέμα δεν είναι το παγκάκι αυτό καθ'αυτό αλλά το abuse που γίνεται, ειδικά σε ώρες κοινής ησυχίας. Για φαντάσου σχεδόν κάθε βράδυ να ξυπνάς στις 3 και να ακούς να σκληρίζουν "πουτάν@" κ@ργιόλα κτλ"
  10. Είμαι πραγματικά στο όριο να το κάνω. Κάμερες δεν υπάρχουν, οι υπόλοιποι γείτονες αποκλείεται να πουν κάτι...το αντίθετο μάλιστα. Το θέμα είναι ότι αν το κόψουμε μπορεί ο δήμος να πάει να το φτιάξει...αν και μιλάμε για Ελλάδα.
  11. Υπάρχει ένα παγκάκι έξω από το σπίτι μου στο οποίο πηγαίνουν κάτι 15χρονα και σκληρίζουν στις 2-3 το βράδυ με αποτέλεσμα να μην μπορεί όλη η γειτονιά να ησυχάσει. Προφανώς η αστυνομία τα διώχνει αν καλέσω αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι. Υπάρχει κάποια νομική διαδικασία μπας και μπορέσω να το αφαιρέσω μέσω του δήμου ή κάπως αλλιώς?
  12. Thanks, το πέτυχα σε προσφορά -3000 οπότε πήρα την μεσαία έκδοση. Μου έχουν πει αρχές Νοέμβρη , για να δούμε
  13. Και ούτε οι τιμές των αμαξιών είναι τρελές. Σκεφτείτε ότι από το 2010 μέχρι και το 2020 οι αυξήσεις στα αυτοκίνητα ήταν σχεδόν μηδενικές. Σε αυτό το διάστημα η πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών κρατών είχε αύξηση μέσου μισθού τουλάχιστον 20%-30%. Ε τώρα αυξήθηκαν και τα αμάξια ένα 20%-30%. Εμείς αντίθετα αυτό το χρονικό διάστημα χάσαμε εισόδημα οπότε τώρα είναι λογικό να μας φαίνονται απλησίαστα τα καινούργια. Με αυτά και με αυτά παρήγγειλα το c4.
  • Δημιουργία νέου...