Προς το περιεχόμενο

Jannis64

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    672
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κιλκίς
  • Ενδιαφέροντα
    Ελεύθερη κατάδυση
    Φωτογραφία
    Τεχνολογία

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.435 προβολές προφίλ

Jannis64's Achievements

  1. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα: κάνοντας Enable το Security Device Support και ρυθμισμένο το TPM σε PTT (που βρισκόταν ήδη σ' αυτή την ρύθμιση), δεν παρουσιάστηκε πλέον κανένα πρόβλημα κατά την καθαρή εγκατάσταση των Windows 11 Pro και ολοκληρώθηκε κανονικά. Έγιναν όλες οι ενημερώσεις μέσα από το Windows Update και μάλιστα και για την κάρτα γραφικών, που ήταν το ερωτηματικό λόγω παλαιότητας. Κοντά στο 7ωρο που δουλεύει το PC, μετά τις ενημερώσεις, δεν εμφανίστηκε κανένα μήνυμα για ασυμβατότητα της GPU. Οπότε μένουν τα ερωτήματα 1 και 3.
  2. PSU: EVGA 600 GD 80 Plus Gold Mobo: MSI B365M PRO-VH (Bios ver: E7C31IMS.150) (Bios build Date: 04/06/2020) CPU: Intel i5-9400F GPU: PowerColor PCS+ HD 7770 1GB GDDR5 (σε αναμονή αγοράς GTX1650) RAM: G.Skill Aegis 2x8GB F4-3000C16S-8GISB (αγοράστηκαν μεμονωμένες, δεν ήταν σε κιτ) SSD: Crucial P5 M.2 NVMe 500GB (CT500P5SSD8) Μερικές απορίες για το παραπάνω σύστημα, που μόλις στήθηκε: 1. Μπαίνοντας στο Bios για πρώτη φορά και με απενεργοποιημένο το XMP, οι μνήμες τρέχουν στα 2133Mhz. Ενεργοποιώντας το XMP τρέχουν στα 2666Mhz. Υπάρχει περίπτωση να τρέξουν με την εργοστασιακή τους ταχύτητα 3000Mhz μόνο μέσω XMP, χωρίς άλλο "πείραγμα"? 2. Δοκιμάζοντας να κάνω καθαρή εγκατάσταση Windows 11 Pro, μου έβγαλε μήνυμα, λίγο πριν την εμφάνιση των δίσκων, πως ο υπολογιστής δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για Window 11. Να αναφέρω πως είχα ξεχάσει να κάνω Enable το Security Device Support και να ρυθμίσω το TPM σε PTT. Λόγω χρόνου δεν το έψαξα παραπάνω, θα ξαναδοκιμάσω αύριο. Δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα υποσυστήματα είναι o.k. για Windows 11, υπάρχει περίπτωση να μου εμφάνισε το μήνυμα εξαιτίας της κάρτας γραφικών? 3. Αν κάποιοι γνωρίζετε σχετικά με το M.2/Optane Genie που υπάρχει σαν επιλογή στο Bios, προτείνετε να το ενεργοποιήσω ή όχι?
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, περισσότερο ρώτησα γιατί πρώτη φορά το συναντάω. Τελικά, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν ασχολήθηκα παραπάνω και έκανα μεταφορά των επαφών στο νέο τηλέφωνο με το clone phone της Huawei. Αν βρω χρόνο θα το ψάξω παραπάνω κι αν βρω λύση θα ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση.
  4. Σε Huawei P9 Lite με κάρτα μνήμης Kingston SD 32GB σχεδόν άδεια και σε άριστη λειτουργική κατάσταση, δεν μπορώ να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, στην προαναφερθείσα κάρτα μνήμης. Όλα γίνονται κανονικά, αλλά μετά το μήνυμα " Θα γίνει εξαγωγή του αρχείου Επαφές.vcf στην κάρτα SD. Πατήστε Εξαγωγή για να ξεκινήσετε" πατώντας Εξαγωγή, φεύγει το μήνυμα, δε φαίνεται να γίνεται καμία ενέργεια και δε δημιουργείται κανένα αρχείο των επαφών στην SD. Δε μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο σε άλλα κινητά, όσες φορές δημιούργησα αντίγραφα ασφαλείας των επαφών.
  5. Φίλε μου, μάλλον έχεις χάσει επεισόδια, έτσι όπως πήγαν οι τιμές σε κάρτες γραφικών και laptop, μια χαρά είναι το μηχάνημα σε αυτά τα χρήματα και με τα τωρινά δεδομένα.
  6. Λύθηκε η απορία μετά από επικοινωνία με το τμήμα service του προμηθευτή (e-shop). Το κουμπί του reset στο συγκεκριμένο κουτί χρησιμοποιείται για τον έλεγχο χρωμάτων των RGB ανεμιστήρων. Όποιος επιθυμεί να το χρησιμοποιεί ως κλασικό reset, μπορεί να το αποσυνδέσει από τους ανεμιστήρες και να το κουμπώσει στην αντίστοιχη (reset) υποδοχή της μητρικής. Αξίζει να αναφέρω πως η εξυπηρέτηση από το τμήμα service ήταν άψογη, δύο ώρες μετά την αποστολή του email μου, έλαβα κατατοπιστική απάντηση.
  7. Στο κουτί του τίτλου, ενώ υπάρχει Reset κουμπί στο μπροστινό πάνελ, δεν καταλήγει αντίστοιχο καλώδιο μαζί με τα Power SW/Power Led/HDD Led για να κουμπώσει στη μητρική. Ανοίγοντας το μπροστινό καπάκι φαίνεται να φεύγει από το κουμπί του Reset καλώδιο μαζί με τα Power SW/Power Led/HDD Led (8κλωνο πλακέ καλώδιο). Σε κάποιο σημείο το δίκλωνο του Reset αποχωρίζεται από τα υπόλοιπα και οδηγείται στον έναν από τους τρεις μπροστινούς RGB ανεμιστήρες. Γιατί γίνεται αυτό? Στην υποδοχή της μητρικής για το Reset δεν θα κουμπώσει τίποτε? Να σημειωθεί πως οι τρεις μπροστινοί ανεμιστήρες ενώνονται μεταξύ τους με molex και παίρνουν ρεύμα από το τροφοδοτικό. Πρόκειται για νέο σύστημα που στήνεται τώρα και δεν έχει δουλέψει ακόμη.
  8. Jannis64

    Εγκατάσταση messenger

    Η εφαρμογή κατεβαίνει από το Play Store και εγκαθίσταται κανονικά, αλλά κατά την εκκίνηση ζητάει κωδικό πρόσβασης και σε παραπέμπει στο facebook για δημιουργία λογαριασμού.
  9. Jannis64

    Εγκατάσταση messenger

    Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω και να χρησιμοποιώ σε κινητό (Redmi Note 7) το messenger, χωρίς να έχω λογαριασμό facebook?
  10. Παρωδία το "γιορτάζοντας" με αυτά που βιώνουμε.
  11. Άντε να δούμε και καμία υλοποίηση από Black & Decker...
  12. Φίλε μου λυπάμαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. Η τηλεόραση έμεινε μία ημέρα στο χώρο μου και μετά, αφού συντονίστηκε και ελέγχθηκε για το αψεγάδιαστο της κατάστασή της (καμμένα-κολλημένα pixels κ.τ.λ), παραδόθηκε σε γνωστή μου, για την οποία και προοριζόταν εξαρχής. Από το λίγο που την δούλεψα μπορώ να πω πως μου άφησε άριστες εντυπώσεις, τόσο σε εικόνα όσο και σε λειτουργικότητα και με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής. Ποιότητα κατασκευής: πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας Εικόνα: άριστη σε Demo 4K κατεβασμένα από Youtube - πολύ καλή απόδοση στα HD κανάλια της Digea και αδιάφορη στα υπόλοιπα απλά. Ήχος: κινείται στο μέσο όρο της κατηγορίας, ούτε χάλια ούτε κάτι εντυπωσιακό. Μενού: λογικό και ευκολοδούλευτο Τηλεκοντρόλ: αξίζει τα χρήματά του (θα παίρναμε την 7400 αλλά επιλέξαμε την 7450 που έρχεται με το Magic Remote). Δυστυχώς δεν το δούλεψα πολύ, καθόλου στο Internet και καθόλου φωνητικές. Παρόλα αυτά φαίνεται λειτουργικότατο και πιστεύω σε χρήση Internet θα αποζημιώσει για τα παραπάνω που κόστισε η 7450. Δυστυχώς στο χώρο που βρίσκεται τώρα δεν υπάρχει για την ώρα πρόσβαση στο Internet, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Εν κατακλείδι στα 369 €, που αγοράστηκε, θεωρώ πως είναι μια τίμια πρόταση. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, ευχαρίστως.
  13. Δες το σχετικό link του καταστήματος, τέρμα κάτω αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος.
  14. Με Samsung Blu-ray Player, που συνδέθηκε μέσω HDMI με την 7450, δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο κατά τη διάρκεια της δοκιμής (περίπου 40 λεπτά).
  15. Jannis64

    Κατέβασμα 4K Video

    Πολύ πιθανόν να συμβαίνει αυτό που λες, δηλ. να υπάρχει θέμα με το 4K Video Downloader. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω το youtube-dl και θα δω πως πάει μ' αυτό.
  • Δημιουργία νέου...