Προς το περιεχόμενο

Eyedentify

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Hellas - Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.745 προβολές προφίλ

Eyedentify's Achievements

  1. Δεν ειναι addon...δεν κουμπώνει δηλαδή πάνω στον ff, ειναι εξωτερικό προγραμματακι standalone.
  2. Για backup χρησιμοποιώ το Simple Firefox Backup v1.2
  3. Eyedentify

    Kaspersky

    Δεν είμαι σίγουρος αν ειναι το κατάλληλο νήμα για να ρωτήσω, αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει σε μια ερώτηση, διότι δεν βρίσκω κάτι σε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Οι εκδόσεις kaspersky 2023-2024 ως προς το firewall, έχουν λειτουργία allow once & block once; Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το Outpost firewall και μου ειναι πολύ χρήσιμη η λειτουργία αυτή.
  4. Με σύνδεση στο vodafone.gr μέσω desktop σε έμενα εμφανίζει την προσφορά.
  5. Καλές ειναι αυτές οι κινήσεις, αλλά για να τα λέμε όλα, κάνουν και κάποιες άλλες οι οποίες ειναι στα όρια του εξοργιστικού. Π.χ. κατάργησαν το πακέτο Combo 400 με 8 ευρώ ανανέωση, και πλέον το φθηνότερο πακέτο ανανέωσης ειναι στα 13 ευρώ! Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλα παρατράγουδα...όπως π.χ. πως, αν λήξει το συμβόλαιο σου και θελήσεις να συνεχίσεις με καρτοκινητη, σου ζητάνε 20 ευρώ τέλος αποσύνδεσης!
  6. Επιτυχώς η εγγραφή, αλλά δεν έλαβα ούτε sms ούτε mail με την 1η προσπάθεια. Επανέλαβα την διαδικασία περιπου 2 ώρες μετά, και αυτή την φορά ήρθε άμεσα το sms.
  7. 503 Service Unavailable No server is available to handle this request.
  8. Τελικά ήρθε ειδοποίηση 7 παρά το απόγευμα, και παρέλαβα. Ωραία ευκολία πάντως τα lockers υπό την έννοια ότι παραλαμβάνεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θέλεις, και αποφεύγεις και κουδούνια από courrier σε ώρες που ξεκουράζονται όπως μεσημέρι.
  9. Δεν παίζει να ειναι σε ντουλάπι, διότι θα είχα ειδοποιηθεί με sms & e-mail ότι μπορώ να το παραλάβω. Στο tracking μου βγάζει "Σε διαδικασία παράδοσης". Από Βέροια για Θεσσαλονίκη το δέμα. Θεωρώ ότι για τέτοια κοντινή απόσταση θα έπρεπε να είχα παραλάβει ήδη. EDIT: Ηρθε ειδοποιηση 7 παρα το απογευμα τελικα και παρελαβα. Οποτε, απο την ωρα αποστολης σε 48+ ωρες παρελαβα.
  10. Είναι πιο οικονομικά μέσω αυτής της διαδικασίας, αλλά φαίνεται να ειναι πιο αργή η παράδοση. Περιμένω δέμα από κοντινή πόλη, και 48 ώρες μετά την αποστολή δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο παράδοσης που επέλεξα.
  11. Με την 1η προσπάθεια επιτυχής! Για την ακρίβεια με την 2η, διότι με Firefox μου έκανε κόλπα, με Vivaldi με την 1η!
  12. Eyedentify

    Κινητό από Back market

    Τελικα ξεπεραστηκαν οι φοβοι μου και εκανα παραγγελια αρχες Μαρτιου. Προσυπογραφω το προηγουμενο σχολιο απο τον φιλο AlekosTarn000, ολα πηγαν καλα. Παραγγελια 1/3, παραλαβη 3/3, αποστολη απο Ρουμανια, πληρωμη μεσω PayPal. Επιλεχτηκε να ειναι σε "αψογη" κατασταση το κινητο, και μπορω να πω οτι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο προσεγγισε τον χαρακτηρισμο. Χτυπηματα δεν υπηρχαν ουτε περιμετρικα ουτε χαρακιες στην οθονη. Μονο κατι ελαχιστο διπλα απο την πισω καμερα μια χαρακια, αλλα για την διακρινεις πρεπει να δεις το κινητο απο πολυ κοντα. Πολυ θετικη εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι μετα το αρχικο σεταρισμα ηταν ετοιμο για αναβαθμιση λογισμικου, δεν χρειαστηκε να κανω κατι, εγινε αυτοματα. Η συσκευη μεχρις στιγμης δουλευει μια χαρα. Αν μπορουσα να πω 3 αρνητικα, αυτα θα ηταν: 1) Το πακεταρισμα δεν ειναι καλο. Ειναι ενα πολυ απλο μικρο κουτι, και καπου αναμεσα στο χαρτονι (σε σταθερη θεση παντως) ειναι η συσκευη, χωρις προστατευτικες φυσαλίδες, και το εχουν απλα μεσα σε μια λεπτη αλλα και επικινδυνη για φθορα ναυλον (!) θηκη....μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο. 2) Το κινητο ηρθε με μπαταρια 0%.....αν ειναι δυνατον! 3) Ενα απλο καλωδιο φορτιστη συνοδευε την συσκευη στο πακετο, χωρις την πριζα, τιποτα αλλο. Δεν μετανιωνω καθολου για την αγορα μου παντως. Απεκτησα κινητο το οποιο κοστιζε τον Οκτωβριο του 2018 650 ευρω με 210. 1-2 μερες μετα την αγορα μου εριξαν την τιμη στα 202... εκνευριστικο, αλλα που να το προβλεψεις...
  13. Eyedentify

    Κινητό από Back market

    Κάποιος με εμπειρία από backmarket παρακαλώ ας μου διευκρινίσει κάτι. Τελικά μετά από πολλές σκέψεις αποφάσισα απόψε να προχωρήσω σε αγορά, ΟΜΩΣ ενώ ήμουν έτοιμος να πληρώσω με PayPal την άξια της συσκευής (210 ευρώ), μου εμφάνισε στην PayPal το εξής μήνυμα και ακύρωσα την αγορά: "Εξουσιοδοτείτε έως και 252,00 EUR για να συμπεριληφθούν σε τυχόν επιπρόσθετες χρεώσεις προμηθευτή που σχετίζονται με την αποστολή προϊόντων, τους φόρους ή άλλο. Πληρώνετε μόνο για όσα συμφωνείτε" Τι ξενερωμα ειναι αυτό; Ενδέχεται δηλαδή να με χρεώσουν παραπάνω από αυτά που ζητάει ο πωλητής;
  14. Παρέλαβα κι εγώ. Δεν έχω ανοίξει καν το δέμα. Αν ενδιαφέρεται κανείς από ανατολική Θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μου για συναλλαγή χερι-χερι. Το δίνω όσο πλήρωσα, δηλαδή 20 ευρώ (17.90 + αντικαταβολή). edit: Παρακαλω μη στειλετε αλλα p.m. εχω λαβει ηδη 3 και λογικα θα δοθει συντομα.
  • Δημιουργία νέου...