Προς το περιεχόμενο

heavy82

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.361 προβολές προφίλ

heavy82's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

45

Φήμη

  1. Dromeas να προσθέσω και εγώ ίδια φάση με sato
  2. Να ρωτήσω και εγώ κάτι Ωραίες οι ψύκτρες που προτείνεται εντυπωσιακές με καλές αποδόσεις σε σχέση με την stock αλλά τις ψύκτρες γύρω γύρω από τον επεξεργαστή ποιος θα τις ψύχει?
  3. heavy82

    Ubuntu 12.04 LTS vs 13.10

    Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο διορθώθηκε το δοκίμασα και δουλεύει Site: shortcut Keys
  4. Τελικα θα την παρουμε την οδοντοβουρτσα η οχι. Με λιγα λογια παρακαλω γιατι μπερδευτικα
  5. τον βλέπεις αυτόν εκεί με το μηχανάκι; - ναι. - από πέντε χρονών τον ξέρω. Αυτός με μεγάλωσε. - γείτονας; - όχι ντελιβερας..!!!
  6. heavy82

    Freezάρισμα και Kernel Power 41 (63)

    Μην το ψάχνεις πολύ ο Firefox στη κανει τη ζημιά (η κάποιο plugin) Οταν αφηνω τον Firefox ανοιχτό και κάνω sleep μου βγάζει μπλέ οθόνη οτι άλλο και να αφήσω ανοικτό επανέρχετε κανονικά
  7. Συναντούνται δυο φίλοι μετά από πολλά χρόνια. - Τι κάνεις ρε Γιώργο; Πώς περνάς; - Αστα ρε φίλε, πέθανε ο πατέρας μου.. - Ο πατέρας σου; Ένας τόσο υγιής άνθρωπος; Πώς; Δε μπορώ να το πιστέψω. Για πες μου τι έγινε; - Να μωρέ, είχε χαλάσει η λάμπα της κουζίνας και ανέβηκε στην καρέκλα να την αλλάξει ...Ξαφνικά όμως ήρθε το ρεύμα... - Α,καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον τίναξε το ρεύμα. - Οχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στην γώνια του τραπεζιού - Α,καλά,άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Έμεινε στον τόπο. - Οχι! Έτσι όπως ήταν ζαλισμένος, πήγε και έχωσε το κεφάλι του μέσα στην τηλεόραση. - Α, καλά, άσε μη μου πεις, κατάλαβα! Τον έκαψε ζωντανό η τηλεόραση! - Οχι! Έτσι όπως πολύ ήταν ζαλισμένος πήγε και έπεσε μέσα στα τζάμια του μπαλκονιού. - Α,καλά, άσε, μη μου πεις! Τον πετσόκοψαν τα τζάμια. - Οχι! - Ε, καλά τότε πως πέθανε; - Τον πυροβόλησε η μάνα μου για να μη διαλύσει το σπίτι..........
  8. heavy82

    Daikin 12000btu

    H Daikin με FTX ονομάζει τις εσωτερικές μονάδες και με RTX τις εξωτερικές Ο αριθμός είναι η απόδοση σε KW δλδ. 12000BTU = 3.5 KW Τέλος το γράμμα υποδηλώνει την εμφάνιση και κάποια χαρακτηριστικά δλδ. Τι χρώμα είναι και τι μορφή θα έχει αν έχει κινούμενες περσίδες και άλλα τετοια χαρακτηριστικά.
  9. heavy82

    Seagate SV35 Series 2TB 34.44euro

    Τους πηρα το πρωι τηλεφωνο και ακυρωσα την παραγγελεια με τον λογο οτι τον βρηκα αλλου φτηνοτερα
  • Δημιουργία νέου...