Προς το περιεχόμενο

sdrolito

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.180 προβολές προφίλ

sdrolito's Achievements

  1. Γειά σε όλους .. Μετά από πρόβλημα των Windows σε laptop σχετικά παλιό (που έπαιζε κανονικά όμως με win 10) αποφάσισα να αγοράσω έναν ssd και να προχωρήσω σε νέα εγκατάσταση .... Αφού δημιούργησα boot usb στικάκι και προχώρησα μέχρι το σημείο που επιλέγω γλώσσα ,πληκτρολογίου κλπ...μου κόλλησε μετά την πρώτη επανεκκίνηση και στην προσπάθεια ενημέρωσης των συσκευών (33%)... Εννοείται ότι δοκίμασα να φτιάξω ξανά το boot usb χωρίς αποτέλεσμα, άλλαξα και έβαλα τον παλιό δίσκο ξανά και κόλλησε στο ίδιο ακριβώς σημείο, μέχρι και δοκίμασα να βάλω ubuntu λειτουργικό ..πάλι κόλλησε στην εγκατάσταση ... Πιστεύω ότι κάτι γίνεται με το λαπτοπ.. Καμία ιδέα κανείς?.. Μήπως κάποιο reset μέσω bios??? Αν δοκιμάσω να κάνω εγκατάσταση σε άλλο υπολογιστή και μεταφέρω το δίσκο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. sdrolito

    OTG πρόβλημα ;;;;;

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα προμηθευτώ ένα από αυτά που φαίνονται στο link που μου παραθέτεις. Ελπίζω να δουλέψει.
  3. sdrolito

    OTG πρόβλημα ;;;;;

    Παιδιά παρακαλώ τα φώτα σας......... Αγόρασα έναν αντάπτορα από micro USB 5 pin σε USB female ,ώστε να μπορεί να διαβάζει το tablet μου (Ainol novo 7 venus) εξωτερικά φλασάκια USB. Δυστυχώς δεν το 'βλέπει' . Το site της Ainol λέει ότι υποστηρίζει την λειτουργιά OTG .Μήπως κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο tablet που πρέπει να κάνω ; Η έκδοση του android είναι 4.1.1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.
  • Δημιουργία νέου...