Προς το περιεχόμενο

doubtful

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    209
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Laws become reality ONLY when u obey them.

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.310 προβολές προφίλ

doubtful's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

498

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 07:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    i3-10100F κλειστο στο κουτι! https://www.skroutz.gr/s/25338041/Intel-Core-i3-10100F-3-6GHz-Epexergastis-4-Pyrinon-gia-Socket-1200-se-Kouti-me-PSyktra.html Αγορα 10-11-22 απο MG Manager. Εχει εγγυηση 3 χρονια. Οποτε εγγυηση μεχρι 10-11-25. 55 ευρω και μεταφορικα δικα μου. Βρισκομαι Ξανθη.

    55 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 01:34 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Παρακαλω επικοινωνηστε για περισσοτερα.

    0,97 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 01:34 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ειναι αυτα που βλεπετε στη φωτογραφια. Σε πολυ καλη κατασταση. 70 ευρω, τιμη συζητήσιμη. Μονο Ξανθη.

    60 €

  4. Αυτα που εχει παραθεσει ο Mike δεν ειναι απαραιτητα δικες του γνωσεις . Ειναι ετοιμη πληροφορια που ο ιδιος απλα κανει copy paste. Εγω θα να σου πω ονοματα ανθρωπων που μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ οι οποιοι δεν συμφωνουν με την mainstream αποψη πανω στο θεμα και οποτε τους εχει δωθει η ευκαιρια μια χαρα λενε την αποψη τους. Και απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Dr. Richard Lindzen Malcolm Roberts William Happer Ισως και πολλοι αλλοι που εγω δεν γνωριζω.
  5. Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι σημερα ειναι λαθος να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη /φανατισμο προς οποιαδηποτε επιστημονικη εξουσια. Και ανεφερα τον WHO ως παραδειγμα. Τωρα περι αποδειξεων εχω οτι εχει και ο υπολιπος κοσμακις. Οταν για παραδειγμα για δεκαδες χρονια προωθουν την χορτοφαγια σε ολο τον δυτικο κοσμο (κυριος δυτικο), και λενε αυτος ειναι ο σωστος δρομος, εγω ερωτω. Ποιος το προωθει αυτο??..... Καποιοι, καπου αποφασιζουν ετσι??? Και σιγουρα για να προωθειτε σε τοση μεγαλη κλιμακα σημαινει οτι ερχετε απο ψηλα. Αλλα ελα που αυτο που προωθειτε τοσο μαζικα ειναι τοσο λαθος.
  6. Δεν εχω καμια συγκεριμενη μελετη να σου δειξω γιατι δεν ασχολουμε με μελετες. Αν εσυ ενδιαφεσε τοσο για μελετες μπορεις να τα βρεις. Εχω αυτα που μου λενε τα ΜΜΕ και με βομβαρδίζουν καθημερινα με διαφημησεις κτλ για το τι θα επρεπε να τρωω. Και απο την αλλη παρακολουθω και διαφορες αλλους ανθρωπους στον ιντερνετ και εχω ερθει στα δικα μου συμπερασματα εχοντας πειραματιστη πανω μου. Καποια πραγματα που ελεγε ο WHO σε γενικες γραμμες και που προωθουντε σε ολα τι κοινωνια δεκαδες χρονια τωρα και το ξερουμε ολοι. 1)Τα φυτικα λαδια/μαργαρινες ειναι υγιεινά ενω στην πραγματικοτητα ειναι τοξικα. 2)Το ζωικο λιπος κανει κακο ενω δεν ισχυει (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 3)Το κρεας ειναι κακινογονο (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 4)Προωθηση της χορτοφαγια. 5)Αν ειναι να φας κρεας φαε χωρις λιπος, το οποιο ειναι λαθος. 6)Τα δημητριακα, μπαρες κτλ ως πρωτεΐνη (στην ουσια ειναι ζαχαρη). 7)Το ζωικο βουτυρο ειναι κακο, εδω δεν ειναι. και πολλα αλλα.
  7. @MikeKata Τι εχεις να πεις για το γεγονος οτι η πανγκοσμια επιστημη, πιο συγκεκριμενα, το World Health Organization για δεκαδες χρονια προωθουσε μονο λανθασμενες αποψεις πανω στην διατροφη και αναγκάστηκε να κανει πισω σε ενα βαθμο (συνεχιζει την παραπληροφορηση με μισες αληθειες και μισα ψεματα) μονο και μονο επειδη το ιντερνετ γεμισε με ανεξαρτητες, ερευνες και αποψεις ανθρωπων που δεν συμφωνουσαν με αυτα που ελεγε το W.H.O. και ο κοσμος αρχισε να τα παρακολουθει. Γιατι συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο, το World Health Organization θα ηταν ο απολυτος οδηγος για την υγεια αλλα ελα που μονο αυτο δεν ειναι. Ο πραγματικα επιστημονικος τροπος σκεψεις δεν θα ελεγε ποτε *εγω ειμαι η μονη αληθεια*.
  8. Αξιζει να σημειωσουμε αυτους που ζουν σε αρνηση και δεν τους φαίνεται καθολου περιεργο οταν τυπακια σαν τον Bill Gates που δεν εχουν καμια σχεση με την με κλιματικη επιστημη βγαινουν και λενε στον κοσμο τι πρεπει να κανει.... Οι ιδιοι ανθρωποι που ελεγαν τον κοσμο για τον κοβιδ, λενε και για την κλιματικη αλλαγη... Αν η επιστημη ηταν οντως ελευθερη και uncensored τοτε δεν θα εβλεπες τον δισεκατομιριουχο Bill Gates να σου λεει τι να κανεις. Δηλαδη αυτα δεν σας βαρανε καποιο καμπανακι??...
  9. Και censor να μην τους κανουν. Απλα αγνοουν αυτους που εχουν να πουν κατι διαφορετικο και προωθουν με καθε τροπο τι δικη τους προπαγανδα. Υστερα παρουσιαζουν και καποιους ως διαφωνούντες με το σκοπο να τους γελοιοποιησουν για να δειξουν οτι η αντιθετη αποψη ειναι λανθασμενη/προπαγανδα. Γνωστες τακτικες που ισχυουν πανω σε ολα τα θεματα.
  • Δημιουργία νέου...