Προς το περιεχόμενο

gon23x

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gon23x

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.130 προβολές προφίλ

gon23x's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. αι καλα δεν περίμενα και καμια άλλη απάντιση από σένα διότι βλέπω σε έχει κυριέψει ο εγωισμός είσαι άνθρωπος του εγώ, δεν πρόκειται να σε πάρει κανεις στα σοβαρά να το κοιτάξεις αυτό ... μιλάς εσύ για επαγγελματισμό, video, και έχει κολλήσει η βελόνα σου στο uhd σήμα ενώ το codec ούτε καν που το αναφέρεις και από την αλλη για 4k video σου φαίνεται πολύ το 150 mbps έλεος δηλαδή,,, εγώ όσα και να ξέρω όσα και να μάθω αλλα τόσα θα θελα να μου πούνε ποτε δεν θα πάυω να ακούω τους άλλους ακόμα και έναν άσχετο κάτι θα μάθω και από αυτόν, ενώ εσύ από την άλλη κολλημένο και αναποδογυρισμένο ραντάρ .. πάντως σε ευχαριστώ που συμμετείχες στο topic ως τώρα , αλλα θα προτιμούσα να μην ξανά απάντησης διότι το μονο που καταφέρνεις είναι να μας βγάζεις από τα ρούχα μας..
  2. δεν μπορώ να καταλάβω βρε αδερφέ γιατί κάθε φορα πρέπει να βγαίνεις από το θέμα του topic.απλά δώσε μια ιδέα αν έχεις δεν θέλω θεωρίες για το μηχάνημα θέλω από έμπειρους ανθρώπους που να έχουν την γνώση αλλα και την ανθρωπιά μέσα τους, εσύ από την άλλη έχεις μια απίστευτη φαντασία που ακόμα και έργο μπορεί να μου γράψεις αλλα βοήθεια αποκλείεται να δόσεις,τέλος πάντων διότι εδώ δεν ήρθα για να δείξω το ποσο ξέρω, αλλα απλά για μια βοήθεια ας μείνουμε σε αυτό. ευχαριστώ όλους όσους βοηθάνε..
  3. τουλάχιστον όταν καταλήξετε κάπου πείτε και σε μενα τι να βάλω στο socket 2011-3 τι προτείνεις σε μένα ?
  4. καλά εδώ ζητάμε μια βοήθεια και εσύ κάθεσαι και ψάχνεις τρίχες, μη προτρέχεις πετάς την μλκ σου και μετά λες άκυρο ,ακόμα k αν σου δώσω τα link τι θα καταλάβεις ? απλά ότι είσαι πολύ δύσπιστος ! η μήπως θες καμια κάρτα για σένα σε αυτές τις τιμές.. έχεις πολύ θράσος και δεν πρέπει.. αν το βλέπεις το topic κουραστικό διάγραψε το. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/479771-gainward-gtx-780-ti-phantom/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/446397-geforce-gtx-690/ καλυμμένος .
  5. πολύ καλή συμβουλή αυτή . και σε ευχάριστο που βοηθάς με τις γνώσης σου διότι η αλήθεια είναι πως εγώ είμαι λίγο άσχετος στο στήσιμο ενός pc ότι ξέρω από φόρουμ διαβασμένα είναι.. θα το δω αυτό με το pcie, όσο για την κάρτα μάλλον θα παω για την 980..
  6. δηλαδή μου λες ότι όλα τα reviews και benchmark δεν ισχύουν, και όλα να δείχνουν καλύτερο τον xeon. η ότι είναι καλύτερα να επενδύσω πιο πολλά σε μια κάρτα παρα σε επεξεργαστή για rendering ??
  7. ευχαριστώ MoviemakerGR. ξέρω ότι προς το παρόν είναι λίγο δύσκολο για να στύσης ένα hackintoshi σε 2011-3 αλλα μελλοντικά πιστεύω θα ναι πιο εύκολα, και αυτός είναι ο στόχος μου να στήσω ένα μηχάνημα που να κρατεί για τα 5 επόμενα χρονια ,δεν θέλω να παω σε 1150 μπορεί να μην είναι και η καλύτερη μητρική διότι msi είναι αλλα δεν είναι και χαλια. ξέρω πως είσαι τις λεπτομέρειας και μου αρέσει αυτό, αλλα δύσκολη καιροί για λεπτομέρειες. ty δεν είπα ότι θέλω για 1080 είπα γενικά για rendering εχω την sony FDR-ΑΧ1 4K, και κάνω κάνα track με cinema 4d το οποιο θέλουν ένα τερατάκι για να τσουλήσουν σαν προγράμματα...ty και εμενα αυτό με φοβίζει σε αυτές τις κάρτες ότι είναι λίγο παλιές, η 980 ναι μεν είναι καλή αλλα και ακριβή εκτος αν βγει καμια ευκαιρία μεταχειρισμένη.. με ποιον i7 τον 5820k η τον 5930k
  8. ευχαρηστώ που συμμετέχεις στην συζήτηση, και όσο για το xeon εγώ αυτό θέλω ένα επεξεργαστή που να κάνει για rendering το game δεν με ενδιαφέρει καθόλου έχω αλλους δυο υπολογιστές το ένα με i5 και ένα imac του 2010. και το κουτάκι PHANTEKS ENTHOO PRΟ το γυροφέρνω και εγώ.. ty
  9. καλησπέρα σε όλοι την παρέα .. θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια σύνθεση που πάνω κάτω έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα κολλάω στην κάρτα γραφικών και στο cpu μέχρι τώρα έχω αγοράσει Motherboard .........msi x99a power μνήμη ....Corsair Vengeance PLX 16 GB DDR4 2800C16 τροφοδοτικό COUGAR GX 1050 W καρτα γραφικων εχω 3 επιλογες και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας.. gtx 690-μσι 970-gtx780 Τι Phantom και με τον επεξεργαστή κολλάω λίγο , εδώ έχω δυο επιλογές intel core 5820k & xeon 1650 v3 και η δυο 6πύρινοι Υδρόψυξη---Corsair Hydro Series Η100η GTX SSD---850 pro για κουτί ακόμα ψάχνομαι, και θα ήθελα αν γινότανε να έβαζα yosemite .hakintoshi. το μηχάνημα το θέλω αποκλειστικά για video editing με προγράμματα final cut pro, αν καταφέρω για hackintoshi, after affect & cinema 4d Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
  10. καλησπέρα σε όλοι την παρέα .. θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια σύνθεση που πάνω κάτω έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα κολλάω στην κάρτα γραφικών και στο cpu μέχρι τώρα έχω αγοράσει Motherboard .........msi x99a power μνήμη ....Corsair Vengeance PLX 16 GB DDR4 2800C16 τροφοδοτικό COUGAR GX 1050 W καρτα γραφικων εχω 3 επιλογες και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας.. gtx 690-μσι 970-gtx780 Τι Phantom και με τον επεξεργαστή κολλάω λίγο , εδώ έχω δυο επιλογές intel core 5820k & xeon 1650 v3 και η δυο 6πύρινοι Υδρόψυξη---Corsair Hydro Series Η100η GTX SSD---850 προ για κουτί ακόμα ψάχνομαι, και θα ήθελα αν γινότανε να έβαζα yosemite .hakintoshi. το μηχάνημα το θέλω αποκλειστικά για video editing με προγράμματα final cut προ αν καταφέρω για hackintoshi after affect & cinema 4d Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
  11. gon23x

    Cinema 4D- Γενική συζήτηση

    δε ξέρω αν σε κατάλαβα καλά αλλα αν θες να μικρής μονο καταμήκος διάλεξε στα αριστερά σου στη παλέτα εκεί που δείχνει τι γραμμή όχι το κίβο k τι μεταφέρεις όπου θες η μπορείς να κανεις το άλλο να δημιουργήσεις μονος σου αλη γραμμή διαλέγοντας με δεξί κλικ το knife k πατάς εκεί που θες να βάλεις πρόσθετη γραμμή
  12. gon23x

    Cinema 4D- Γενική συζήτηση

    δεξί κλικ επιλογή polygon διαλέγεις το κομμάτι που θες να μικρύνεις η να "μεγενθινις" το πας όσο το θες μετά διαλέγεις extrude "παλιμε" δεξί κλικ k είτε τραβάς προς τα έξω ήτο σπρώχνεις προς τα μέσα το κομμάτι που διαλέγεις...
  13. gon23x

    Cinema 4D- Γενική συζήτηση

    http://www.turbosquid.com/ edo 8a breis 3d models gia c4d free
  • Δημιουργία νέου...