Προς το περιεχόμενο

inseell

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

inseell's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. inseell

    δημιουργια video spot

    καλημερες.. οκ ειπα να πληρωσω..το ξερω οτι ο τζαμπας πεθανε...το ξερω οτι τζαμπα πλεον δεν γινετε τπτ..αλλα ουτε ενας δεν μπηκε στον κοπο να με ρωτησει τι θελω.. και για καποιον σχετικο ενα μεροκαματτο για 10 seconts βιντεο .!! τωρα για τα λεφτα θα τα βρουμε..!!
  2. inseell

    δημιουργια video spot

    δεν βρεθηκε καποιος που να θελει να ασχοληθει με την περιπτωση μουυ....!! να βαλω αγγελια ?? τι να κανω??χαχαχαχα
  3. inseell

    δημιουργια video spot

    Κανένα πρόβλημα φίλος μου.! Πολύ σωστα καταλαβες ... Σας ζήτω συγνώμη αν σας μπερδεψα η αν δεν ήμουν σαφής από την αρχή..... Στο θέμα μου τώρα---- αναζητώ κάποιον με θεληση να ασχοληθεί με την δημιουργία ενος βίντεο intro spot όπως το ειπατε..!!
  4. inseell

    δημιουργια video spot

    Δεν νομιζω να μπορώ... Φιλέ μου.. Θέλεις να το αναλάβεις εσύ? Εχεις χρονο? Θα σου πω κατα γραμμα τι θέλω...
  5. inseell

    δημιουργια video spot

    Θέλω να τροποποιησω το βιντεακι που βρηκα τουλαχιστον τα 7 πρωτα δευτερόλεπτα κ να βάλω τα δικά μου στοιχεια.. Αν το θες έτσι. Μάζι επίσης με κάποια δικά μου logo..!!! Αυτό..δεν ξέρω αν είναι απλό η όχι... Εγώ πάντως προσπάθησα κ όπως είπα πολλές φορες θέλει ίσως χρηση κ γνώση απο κάποιο γραφιστικο πρόγραμμα!
  6. inseell

    δημιουργια video spot

    Τα προγράμματα μοντάζ που αναφέρθηκαν μια χαρά πιστεύω κανουν την δουλεια τους... Εγώ δεν έχω όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να μπορέσω να τροποποιησω ενα βιντεακι κ να το κάνω όπως εγώ θελω... Θα με τρελανετε?? Τι δεν καταλαβαίνετε?? Μπορεί κάποιος να το αναλάβει???
  7. inseell

    δημιουργια video spot

    .Νομιζω ήμουν σαφεστατος στο προηγούμενο μήνυμα μου......... ηθελα να τροποιοιησω με καποιο τροπο ενα βιντεακι γιατι ηταν κοντα σε αυτο που ηθελα...κ ετσι σκεφτηκα να το κανω εικονες....αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν με δικαιωσε.... Με photoshop εκανα την επεξεργασία..διότι μονο αυτό γνωρίζω κουτσά στραβά.....
  8. inseell

    δημιουργια video spot

    καλημερες.. και ομως φιλαρακι μου ειναι 423 καρε για 7,5 δευτερολεπτα βιντεο..!! ηθελα να τροποιοιησω με καποιο τροπο ενα βιντεακι γιατι ηταν κοντα σε αυτο που ηθελα...κ ετσι σκεφτηκα να το κανω εικονες....αλλα το τελικο αποτελεσμα δεν με δικαιωσε.... Δεν εχω και τις γνωσεις βεβαια για κατι τετοιο..... οποτε η τελευταια λυση που προτεινω ειναι μονοδρομος...!! Αν ενδιαφερεται καποιος κ μπορει να ασχοληθει...!!! Πολυ ευχαριστως να συνεργαστουμε..!!
  9. inseell

    δημιουργια video spot

    ολα αυτα που λετε παιδια μαζι/// για 7,5 δευτερολεπτα μου εμφανισε 423 καρε... παρα πλυ δυσκολο στην επεξεργασια του κ πολυ κουραστικο..!! Για αυτο σας λεω... αν μπορει καποιος να εχει χρονο κ να ασχοληθει ας μου στειλει μηνυματακι....να του πω τι θελω κ να μου πει..!!
  10. inseell

    δημιουργια video spot

    Δυστυχώς δεν τα κατάφερα....όπως ήθελα κ το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε.... Αν υπάρχει καποιος που μπορεί να το αναλάβει με μια εννοείται λογική τιμή ας μου στείλει μήνυμα..!
  11. inseell

    δημιουργια video spot

    ok παιδια...το αποθηκευσα με το προγραμμα απλα κατεβασα codecs και το διαβασε το αρχειο.. μου τα αποθηκευσε με την μορφη targa.. τα ανοιγω ολα κανονικα με photoshop... τωρα αν θελω να τα ξανακανω ταινια να τα ξανασυνδεσω δηλαδη πως γινεται???
  12. inseell

    δημιουργια video spot

    ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου..!!αλλα δεν εβγαλα ακρη με το προγραμμα.. το κατεβασα..το εκανα εγκατασταση αλλα δεν φορτωνει το βιντεο.. κ ενω το εχω μετατρεψει σε μορφη avi......
  13. H cyta παιρνει σήμα απο κεραίες vodafone.. Υποστηρίζεται δηλ απο το δίκτυο της vodafone...
  14. inseell

    δημιουργια video spot

    επισης να ρωτησω,, ??? μπορω ενα βιντεο να το σπασω σε εικονες?? Ωστε να τις επεργαστω ???
  15. inseell

    δημιουργια video spot

    ευχαριστω κ σενα φιλος μου.! πιστευω θα βρεθει καποιος που να θελει να βγαλει ενα μικρο μεροκαματο... εξαλλου δεν ζηταω και κατι τρελο...20-30-40 δευτερολεπτα.. ισα ισα το logo μου...!!
  • Δημιουργία νέου...