Προς το περιεχόμενο

razor_blade27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χανιά Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

862 προβολές προφίλ

razor_blade27's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Sorry για την ερώτησή μου εδώ & ευχαριστώ για την απάντηση! Και εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι διστακτικός καθώς δεν έχω αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα & δεν ακούσει κάτι είτε θετικό, είιτε αρνητικό για αυτό.
  2. Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστο το ηλ. κατάστημα www.lambda-tek.gr/shop/. Με ενδιαφέρει ένα κουτί για υπολογιστή που δεν το έχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα & θα ήθελα να το παραγγείλω από εκεί. Από ότι κατάλαβα έχει έδρα στο εξωτερικό & έχει επιλογή να κάνω κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της HSBC - απλά στην περιοχή που μένω (Κρήτη) δεν έχει υποκατάστημα η συγκεκριμένη τράπεζα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ή έχει παραγγείλει από lambda-tek ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!
  3. Ωραίο κουτάκι αλλά ίσως είναι πρόβλημα το όριο 27 cm για κάρτα γραφικών.
  4. razor_blade27

    Batman: Arkham Knight

    PC Mod που σου δίνει την επιλογή να παίξεις ως Red Hood, Harley Quinn, Nightwing, Robin, Azrael, Bruce Wayne, Catwoman, Commissioner Gordon, Joker & GCPD Officer Owens (Free Roam only).
  5. razor_blade27

    Batman: Arkham Knight

    Reviews για το παιχνίδι:
  6. razor_blade27

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Trailer για το αποκλειστικό περιεχόμενο του Batman: Arkham Knight στο PS4: http://www.youtube.com/watch?v=_4n8RWflTew
  7. Δεν πειράζει - προσωπικά μπορώ να κάνω λίγη υπομονή ακόμα αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει.
  8. poulinos, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση & τη βοήθειά σου! Όχι, δεν έχω iptv. Ξέχασα να αναφέρω ότι συνδέομαι ασύρματα με στικάκι από το pc στο router - απόσταση 5-6 μέτρα. Τηλέφωνο έχω ένα στο σπίτι. Το φιλαράκι μου που μένει από κάτω, πιάνει τελικά 22 Mbps με 24άρα σύνδεση - ΟΤΕ ΤV. Είδα τα router που έχεις προτείνει σε άλλες περιπτώσεις (Tp-Link 8970, 8980, Draytek Vigor 2710N, 2760N) & θα αγοράσω σύντομα κάποιο από αυτά. Πριν όμως θα ζητήσω 9 margin από ΟΤΕ.
  9. Γεια σας παιδιά! Είδα εδώ στο forum ότι πολλοί έχετε γνώσεις πάνω στο θέμα & είπα να σας ρωτήσω: δεν είχα ασχοληθεί και πολύ με την ταχύτητα της σύνδεσής μου (Conn-X 24 Mbps) μέχρι τώρα αλλά με αφορμή τη νέα πρόσφατη σύνδεση Conn-X 24 Mbps φίλου μου που μένει στον όροφο από κάτω, είπα να ασχοληθώ μιας και από ότι είδα η ταχύτητα της σύνδεσής μου ίσως έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο φίλος μου με το νέο router που του έδωσαν (αρχικά του είχαν δώσει το ZTE ZXHN H108NS που έχω και εγώ, αλλά μετά από "πιέσεις" του το άλλαξαν με καλύτερο) πιάνει λοιπόν ταχύτητα 19-20 και η δικιά μου από ότι είδα είναι στα 12. Τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω: Από ότι το έψαξα λίγο και χωρίς να έχω πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα, θα μπορούσε με βάση τις παραπάνω τιμές SNR Margin & Line Attenuation να υπάρξει όντως βελτίωση π.χ. με την αλλαγή του router μου με ένα πιο καλό. Τι λέτε;
  10. Πολλά μπράβο για το πλήρες συγκριτικό - πολύ χρήσιμο!
  11. Τερατάκι & full modular! Τα τροφοδοτικά της Silverstone είναι όντως πολύ ποιοτικά!
  • Δημιουργία νέου...