Προς το περιεχόμενο

Hot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Hot

  • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Software Engineering, Technology, Sports

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Senior Software Engineer in Test
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.773 προβολές προφίλ

Hot's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Hot

    Laptop Acer Aspire 5 A515 Kotsos 500€

    Παρήγγειλα και εγώ το Acerακι. Πιστεύετε οι παρακάτω ram θα ειναι συμβατές για upgrade? https://www.skroutz.gr/s/24179903/Crucial-16GB-DDR4-RAM-με-Συχνότητα-3200MHz-για-Laptop-CT16G4SFRA32A.html?from=catspan#reviews
  2. Λίγο απογοητευτική η τιμή Ελλάδα με τα 16GB.. 1138 EUR..
  3. Update. Έστειλα σήμερα τον αδερφό μου σε κατάστημα Γερμανός και έγινε η δουλειά μια χαρά. Αυτή τη στιγμή έκανα speedtest και από τα 5mbps είμαι στα 38!! Νομίζω αξίζει φουλ για όσους δεν έχουν vdsl στην περιοχή τους! Ευχαριστούμε πολύ τον TS !!
  4. Παιδιά εγώ πήγα σε κατάστημα ΟΤΕ και μου είπαν ότι είναι για συγκεκριμένους αριθμούς η προσφορά και ο δικός μου δεν είναι μέσα.. Να δοκιμάσω και Γερμανό; γιατί εξ αρχής έδειχναν να μην ξέρουν κατi.. Βρίσκομαι σύνορα Γαλάτσι-Κυψέλη και παίρνω Ίντερνετ απο πλατεία Αμερικής..(5mbps)
  5. Παιδιά σε iPhone 5s δοκίμασε κανεις αναβάθμιση από iOS 10.3.3?
  6. Καλησπέρα, το δέμα μου εφτασε 5 Δεκεμβρη απο Κινα με SG Post και free shipping και τωρα βρίσκεται τελωνείο.. Προσοχη πολυ απο εδω και περα σε αγορες απ εξω γιατι τα περιστατικα εχουν γινει πολλα.. Τι προτείνετε να κανουμε απο τη μεριά μας? (Πριν μας παρουν τηλ απο το τελωνειο..)
  7. Φιλε μου αν μπορεις δωσε μας πληροφοριες για την οθονη του.Αν εχει καλη γωνια θέασης κτλ και επισης για την ποιοτητα κατασκευης.. Ευχαριστουμε!
  8. Παίζει όντως να μην είναι γιατί στο ίδιο παιδί του έκατσε doa και Asus mobo rog Maximus hero viii αλλά επειδή δεν δούλευε εξαρχής του το αλλάξανε με καινούργιο..ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και θα επανέλθω στο θέμα όταν υπάρξει εξέλιξη..
  9. Καλησπέρα, φιλος μου εχει το εξης προβλημα.Αγορασε πριν 3 μηνες την ASUS GTX 970 STRIX και παρατήρησε προσφατα οτι το ενα απο τα 2 ανεμιστηρακια κανει πολυ εντονο θορυβο ενω δεν ακουμπάει τιποτα πανω σε αυτο. Το θεμα ειναι οτι μιλησε με την Asus η οποία κατεγραψε μεν το προβλημα αλλα του ειπε να συννενοηθει με το καταστημα που το πηρε και να της το στειλει το καταστημα. Και εδω ξεκιναει το μεγαλο προβλημα. Το καταστημα που το πηρε ειναι το Guaranty το οποιο του ειπε πως αναλαμβάνει να το στειλει αλλα επειδη δεν εχει εδω τεχνικο θα παρει η διαδικασία 2 μήνες περιπου!(βαζοντας και το χρονο να παει Ιταλια και να επιστραφει) Προφανως ειναι σε πολυ δυσκολη φαση γιατι εχει δωσει 400 ευρω και δεν μπορει να μεινει χωρις καρτα γραφικων και κατ επέκταση χωρις pc για τοσο διαστημα. Τι επιλογες εχει;
  10. Ευχαριστω και παλι!με καλυψες απολυτα! Θα επανελθω με εντυπωσεις μετα την αγορα..(μεταξυ του Asus και Msi θα παρθει η αποφαση)
  11. Φιλε μου ευχαριστω πολυ για την αμεση απάντηση! Συγνωμη αν εχει αναφερθει και προηγουμενως αλλα εχουμε γνωμη για το πανελ που φοραει το συγκεκριμενο(οποιοδηποτε απο τα 2)? Σε ξενα site διαβασα μετρια σχολια..εννοω παντα δεδομενης της τιμης και σε συγκριση με αντιστοιχα lenovo και dell αυτης της τιμης.. (για το πανελ)
  12. Καλησπερα,μπορει να μου εξηγησει κανεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των εξης 2? http://www.digideli.gr/Asus-K550JX-DM013D-Intel-144562 http://www.digideli.gr/Asus-K550JX-DM274D-Intel-144563
  13. Hot

    Hp Pavilon

    Κατ αρχας ζητω συγνωμη για τον τιτλο πατησα enter καταλαθος και δεν εχω βρει πως μπορω να τον διορθωσω. Αν μπορει καποιος να τον τροποποιησει και να βαλει στη θεση του τον εξης του ειμαι ευγνωμον: [Laptop] HP Pavilion 15'' (i3-6100U/4GB/256GB/W10) 549€ @kotsovolos Οσο αφορα το λαπτοπ τωρα σε benchmarks δε βλεπω καποια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με τον i5 5200U και η ενσωματομενη καρτα γραφικων του Skylake θεωρειται αρκετα καλη.. Βεβαια τα 550 οντως φανταζουν πολλα.. Σχετικα με το Lenovo δεν διαβαζω καλες αξιολογησεις τελευταια για την ποιοτητα κατασκευης τους και το support. Χωρις να θελω να πω οτι εχω διαβασει για την Hp..γι αυτο κιολας το συζηταμε .
  14. Hot

    Hp Pavilon

    Καλησπερα, Νομιζω το παρακατω αποτελει καλη προσφορα αν λαβουμε υποψη οτι εχει επεξεραστη 6ης γενιας και ssd 256GB.. https://www.skroutz.gr/s/8095101/HP-Pavilion-15-AB207nv-i3-6100U-4GB-256GB-W10.html Με προβληματιζει ωστοσο η τιμη δεδομενου οτι ειναι i3 και η μαρκα..Δεν εχω γνωμη για την Hp κατα ποσο ειναι αξιοπιστη..ειδικα οταν υπαρχει και Dellακι σε παραπλησια τιμη με λιγο κατωτερα specs βεβαια...
  15. Αν εχει εως 200 ευρω το μοντελο με τα Win10 θα αποτελεσει τον αντικαταστατη του iPad 2 μου.. διαφορετικα μια χαρα ειμαστε σε τελικη
  • Δημιουργία νέου...