Προς το περιεχόμενο

dimitrisch23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.302 προβολές προφίλ

dimitrisch23's Achievements

  1. Πλεον ειμαστε και στην εποχη των premium generator sites...πολλες απο αυτες τις υπηρεσίες μπορει καποιος να τις χρησιμοποιησει σαν premium user χωρις να είναι συνδρομητής..οποτε μειωνονται τα εσοδα αισθητά..
  2. Φανταστειτε σε 1-2 χρονια αγορες αξεσουαρ κινητων, αξεσουαρ αυτοκινητου, ποντικια, ακουστικα, device parts, συσκευασιες, κουτια, βαρακια, πομολα, κλειδια, οπλα, σκελετους γυαλιων, στιλο, φιγουρες, παιχνιδια, κλπ κλπ κλπ και οτι αλλο βαζει ο νους σας με τον 3d printer στο σπιτι σας, με κατεβασμα και drag and drop με ενος απλου zip-ακιου, και με πρωτη υλη verbatim και αλλων 3-4 εταιρειων που θα εχουν το δηθεν "ανταγωνιστικο" ολιγοπωλιο. Ενα μεγαλο μέρος του εμποριου θα αλλαξει χερια. Αντι να παραγγελνεις θηκη για το κινητο απο το ebay (που ειναι ηδη "μπροστα" και μαγκια) θα την τυπωνεις μονος σου σε πολυ λιγοτερο χρονο. The future is here, και πιο συντομα αποτι φανταζομαστε....
  3. +1000000 Aκομη και σωματικη να μην ειναι η κουραση, αφου εκτιθεσαι σε απειρο αγχος για πλεον 500€ μονο, που αυξανουν το αγχος σου εκτος εργασιας γιατι δεν σου φτανουν, η υγεια του καθενός επιβαρύνεται κατα πολυ. Εξαλλου και το αγχος η ζωη χωρις αθληση (ποιος εχει χρονο..) δεν ειναι αιτια καρκίνου σε μεγαλο βαθμο?
  4. Πολυ πρωτοτυπη ιστορια..δεν την εχω ξανακουσει. Και ειδικα αυτα τα συγγνωμη..Γι αυτους οι ανθρωποι εννοειται ειναι αναλωσιμοι - Στην Κινα ο εργατης της apple με μισθο κατω του δολλαριου/ημερα δεν πρεπει να δουλεψει ασταματητα 2 χρονια για να παρει Iphone?
  5. Mε υποθετικο μεσο ορο πωλησης τα 510 δολλαρια/τηλεφωνο ο τζιρος στα 500 εκατομμυρια τηλεφωνα ειναι ακριβως 255 δισεκατομμυρια δολλαρια, μονο απο τα iphone! holy god.
  6. Χαχαχ Δεν ξανασχολιαζω στο insomnia, εδω ολοι ασχολειστε με την apple και την samsung σαν να ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος και παιζουν στη super league! Δυο εταιρείες που έχουν αποδεδειγμένα στησει ολιγοπώλειο, μονο και μονο απο την λογική σειρά με την οποία κυκλοφορούν τα προιοντα τους ακολουθώντας τους νομους του μαρκετινγκ, και χωρίς να εχει ξεφυγει καμια απο τις 2 ετη φωτος μπροστα σε συσκευη (πχ. ας βγαλει η samsung κινητο στην αγορα που ειναι σε μεγεθος και πλατος τηλεκαρτας αυριο- δεν το κανει, υπαρχει συμφωνία για ποια προιοντα θα βγαινουν απο τις εταιριες σχεδον "πλαι-πλάι" χρονικα). Αλλα το να ασχολειστε τοσο φανατικα με το ποια εταιρεια ειναι καλύτερη σαν να παιζουν ντερμπυ, βρειτε τπτ καλυτερο να κανετε. Πηγαιντε για τρεξιμο η για ποδηλατο στο βουνο. Και αφηστε τα κινητα σπιτι-μην ποσταρετε ποσα χιλιομετρα κανατε!!
  7. Η αν κατσει καθε εταιρεια media και διασκεδασης και ξεψυρίσει τον καθενα απο εμας σε οποιο αντικειμενο ειναι "πειρατής", κι εκει θα γινόταν ένας χαμος! Kαι επισης δεν ξερουμε τι συμφωνίες έχουν κανει οι εταιρειες αυτες μεταξυ τους σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα, και τα χρονικα ορια χρησιμοποιησης "ευρεσιτεχνιών" της μιας απο την άλλη, και αντίστροφως! Υπαρχουν γκριζες ζωνες και δεν ξερουμε τι ανεπισημες συμφωνιες γινονται. Εξαλλου την μια φορα γινεται πιλοτος σε μια καινοτομια η samsung(πχ τωρα 12.2 tablet, να δουμε πως θα παει απο πωλησεις, για να βγει το ipad pro, η να καθυστερησει και αλλο) και την αλλη η apple (η πρώτη οθόνη αφης στα smartphones κλπ.) Επισης σας παραπεμπω να ελέγξετε και αλλα 2 ζητηματα. 1ον, παντα σχηματιζονται ολιγοπωλια στην τεχνολογια με 2-3 εταιρειες να κυβερνουν, και με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι να γινονται, εξάλλου πολλά parts που χρησιμοποιούν και οι 2 εταιρείες προέρχονται απο τους ιδιους προμηθευτές. και 2ον, το ξέρετε οτι τα δικαστικά εξοδα για τετοιες διαμαχες για εταιρειες κολοσσους, με ολοκληρες δικηγορικες φιρμες με 300 ατομα να κανουν research, ελεγχους, και να εκπροσωπουν αυτη την υποθεση για καθε μια εταιρεια, επι ποσα χρονια, ειναι εφαμιλλα η και περισσοτερα των αποζημιωσεων που εκδικάζονται στο τελος? Και η απαντηση μου ειναι πως οι εταιρειες, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, γιατι ισα ισα αυτα τα εξοδα ερχονται να μειώσουν το φορολογητεο τους εισοδημα στο τελος καθε έτους, και επίσης δινουν ενα παραπανω λογο στα media να ασχοληθουν μαζι τους και να τις διαφημίσουν, τσαμπα. ΜΠΑΜ!
  • Δημιουργία νέου...