Προς το περιεχόμενο

thleorasakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    415
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.842 προβολές προφίλ

thleorasakias's Achievements

  1. Αγορασα ενα φουτερ Στο mega bazaar και παραλαβη απο το καταστημα.Στο ταμειο μου ειπε η κοπελα επειδη η αγορα εγινε on-line εαν θελω να αγορασω οτιδηποτε απο το καταστημα εχω ενα επιπλεον 10%.Αυτο για το καταστημα στην ροδο για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.
  2. thleorasakias

    Iris Instant payment

    πολυ μπερδεμενο ξεκινα με ενα τηλεφωνο αλφα μπανκ να βγαλεις ακρη.
  3. thleorasakias

    Iris Instant payment

    Την απαντηση την εδωσες μονος σου.Με εναν αριθμο κινητης κλικ και αποστολη ποσου.
  4. δινει 1 μηνα δωρεαν δοκιμασε το και προχωρας αναλογα.
  5. Με πηραν τηλ vodafone που τους εστειλα τις μετρησεις απο το vodafone speed λεει οτι ειναι φυσιολογικα.Το θεμα ειναι οτι χανει 10-15 αρκετες φορες τρεχα γυρευε.Προς το παρον το αφηνω ετσι καλα ειναι ευχαριστω φιλος και σε σενα για το χρονο σου
  6. Εκει που μενω εχω my market-lidl το ενα απεναντι στο αλλο τρια λεπτα με τα ποδια απο κει ειναι ο σκλαβενιτης και 1 λεπτο με τα ποδια ο βασιλοπουλος.Γενικα οταν ξεκιναω να ψωνισω τα παιρνω με την σειρα....Προσωπικα για μενα ολα τα ιδια χαλια ειναι.Πριν πας θελει ψαξιμο στα φυλλαδια για προσφορες ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιες ειναι οντως σε εισαγωγικα προσφορες. 1)Lidl γενικα στις περισσοτερες κατηγοριες ειναι το οικονομικοτερο αλλα μεγαλες αναμονες στην ουρα 2)Mymarket Αναψυκτικα-χυμοι παντα το ακριβοτερο,Κατεψυγμενα παντα δινουν δυνατες προσφορες μπαρμπασταθης-κρεατικα γυρος-μπιφτεκια---χοιρινο σουβλακι το ιδιο παιζει σχεδον μονιμα και με τορτιγιες 3)Σκλαβενιτης κοντραρει σχεδον στα ισα ως το οικονομικοτερο το βαζω ιδια κατηγορια με το γερμανικο με εξαιρεση οτι βρισκεις αρκετες προσφορες σε μαρκες και οχι ιδιωτικη ετικετας. 4)Βασιλοπουλος σκετο φαρμακειο ο μοναδικος λογος που περναω απο εκει για τα αλλαντικα ψυγειο ιδιωτικης ετικετα τους ειναι τα φθηνοτερα απο ολα τα μαρκετ που ψωνιζω και ποιοτικα. 5)Bazaar Αν και παω μια φορα το μηνα δεν ειναι κοντα μου οπως τα υπολοιπα σε κονσερβοειδη ειναι το φθηνοτερο ντολμαδακια-φασολια---ρεγκες---σαρδελες κ.λ.π Επιπλεον παιζουν αρκετες δυνατες προσφορες σε πολλα ειδη εδω το αρνητικο ειναι οτι δεν τα βρισκεις παντα.
  7. Ξερω τι θελεις να πεις το ειχε κανει ο τεχνικος ακριβως οπως το περιγραψες ειχε πιασει αν θυμαμαι καλα μπιχλα το πριζακι οπως μου το ειπε το αλλαξε και ειχε λυθει το προβλημα.Δεν το κατεχω το αθλημα με τα καλωδια αν φταιει αυτο που μαλλον προ τα κει παει 8α τσονταρω ενα δεκαρικο στο τεχνικο και αν ειναι αυτο καλως αν δεν ειναι ας το βρουνε αυτοι που τους πληρωνουμε.
  8. ρουτερ δοκιμασα το tp link v-100 ιδια συμπεριφορα μια πριζα εχω δεν εχω κατι αλλο πανω...Θα κοιταξω να στειλουν τεχνικο μολις τσεκαρουν και αυτοι απο το τεχνικο τμημα τις μετρησεις.Ευχαριστω για το χρονο σου.
  9. to 90-92 και με καποιες αποκλισεις λογικες δεν θα το σκαλιζα..πεφτει και στο 70αρι δεν ειναι σταθερη πανω κατω γενικα....για την καρτα το εψαξα μεχρι 100mb full duplex και half duplex 100mb εχει.
  10. οπως τα εγραψες τα δοκιμασαμε με τον παροχο το καρδιογραφημα δεν εβγαζε βουναλακια ηταν πανω απο τα 90.Μου ειπαν να κανω τρεις φορες speed test την ιδια στιγμη με το vodafone speedtest τωρα που το εκανα 93-89-85.Multi το εχω στο σινγκλ δινει 52.45 δοκιμασα δυο διαφορετικα καλωδια....η καρτα που εψαξα γιατι μπαινω με το λαπτοπ ειναι realtεk 2015 μοντελο αλλα δινει 100/100 οι νεες μετρησεις
  11. Εκανα αναβαθμιση την γραμμη απο 50αρα σε 100αρα πριν ειχα κουμπωμενο το tp link v100 και τερματιζε στα 52mb ο συγχρονισμος.Χθες Εγινε αναβαθμιση γραμμης στα 100 μου εστειλαν το zte h268q και παραλληλα εγινε voip και η γραμμη.Το ρουτερ το συνδεεω απευθειας στο μπριζακι χωρις καμια αλλη συσκευη πανω.Σε κατεβασμα αρχειων τερματιζει το ιδιο και σε upload ενω και το ping ειναι στα 17 παλι ευχαριστημενος.Οταν κανω τεστ ταχυτητας με ookla με καλωδιο στο λαπτοπ χωρις να εχω καμια αλλη συσκευη ενεργη η καποια αλλη αντιστοιχη σελιδα μετρησεων με παιζει συγχρονισμο 64-74.Σε επικοινωνια με vodafone μου στειλανε το vodafone speedtest εκει μου ειπαν να κανω 3 διαδοχικα speed πρωι μεσημερι βραδυ οποτε ειναι εφικτο η μετρηση δειχνει 85-94 αλλα συνηθως παιζει κατω απο 90.Εχω θεμα η να το αφησω ετσι γιατι δεν μου φαινεται λογικη τοσο αποκλιση καθε φορα σε σχεση με τα τεστ ταχυτητας σto ookla και τα συναφή.
  12. Μια χαρα τα σηκωνουν στην acs τα τηλεφωνα γιατι ειχα αντιστοιχο προβλημα και τους περιποιηθηκα.Να ηταν speedex ενταξει εκει τρεχα γυρευε.
  13. το να παρεις την acs courrier τηλεφωνο γιατι δεν στο εφεραν το εχεις σκεφτει?
  14. Πλεον 8 χρονια στην vodafone ειμαι ευχαριστημενος τιμες κ.λ.π.Το μεγαλο αγκαθι ειναι οταν σηκωσεις το τηλ ειτε για τεχνικο προβλημα ειτε για κατι αλλο.Απο την εμπειρια μου επειδη εχω περασει απο ολα τα σταδια ειναι εξης.Υπαρχει περιπτωση ο υπεθυνος να σου λυσει ενα προβλημα σε 5 λεπτα να το παρει πανω του και υπαρχει και περιπτωση να πετυχεις τυπο που να φας ταλαιπωρια που θα σου μεινει αξεχαστη.Τωρα που πηγες στην εεττ ισως δεν εχει σημασια αλλα για τους ενδιαφορεμενους προτεινω οταν ερχεται ο τεχνικος του λεμε με τροπο προσεξε με και δεν θα σε αφησω ετσι ξερει οτι θα πεσει χαρτζιλικι τοτε θα ασχοληθει μεχρι αηδιας ετσι λυθηκε και το προβλημα μου που ηταν σε πριζακι δεν 8υμαμαι την ορολογια που μου ειπε.Σε δευτερη περιπτωση αναγκαστηκα να μου στειλουν τρια διαφορετικα ρουτερ διαφορετικης μαρκας μεχρι που καταληξαμε στο tp-link v100 το προτεινε ενας στο τεχνικο τμημα και μετα απο 1 μηνα ταλαιπωριας αποδειχ8ηκε χρυσαφι.Απο την στιγμη που σε ανελαβε το ταδε ονομα οσα τηλ και να παρεις δεν αλλαζει κατι.Τελος η εεττ κανει 1-2 μηνες να απαντησει θα σου στειλει την απαντηση της vodafone και απο την στιγμη που υπαρχουν ηχογραφημενες κλησεις να σου φανε λεφτα δεν παιζει ειτε να μπλεξεις περαιτερω εισαι καλυμμενος .Πας σε αλλη εταιρεια απλα σου κατσε η κακια περιπτωση.
  • Δημιουργία νέου...