Προς το περιεχόμενο

Emmker

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.443 προβολές προφίλ

Emmker's Achievements

  1. Αν δεν κάνω λάθος, δεν λέγεται «ηλεκτρονικός αέρας του βουνού». Άρα δεν εξετάζει κανένας αν ειναι καλύτερος απο τον καθαρό αέρα. Ηλεκτρονικο τσιγάρο λέγεται, και θα ήταν πιο λογικό να εκθέσουν σε ενα άλλο δείγμα ποντικιών, 10 χρονια καπνίσματος μέσα σε 10 μέρες , και να συγκρίνουν την αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου στα “ατμισμενα” ποντίκια, με τα νεκρά απο τον καπνό “καπνισμενα”. Αν δεν κάνω λάθος, δεν λέγεται «ηλεκτρονικός αέρας του βουνού». Άρα δεν εξετάζει κανένας αν ειναι καλύτερος απο τον καθαρό αέρα. Ηλεκτρονικο τσιγάρο λέγεται, και θα ήταν πιο λογικό να εκθέσουν σε ενα άλλο δείγμα ποντικιών, 10 χρονια καπνίσματος μέσα σε 10 μέρες , και να συγκρίνουν την αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου στα “ατμισμενα” ποντίκια, με τα νεκρά απο τον καπνό “καπνισμενα”.
  2. Εμ. Μη βαλεις θεοδωριδου. Χιλιες φορες καλυτερα.
  3. Emmker

    Και εγένετο Apple Watch

    Για τι αναλυση οθόνης μιλαμε στην οθονη του apple watch και πως συγκρινεται με του 360? Γιατι στο site λεει retina, ενω στα reviews εχουν ακουστει χαμηλες αναλυσεις για τα υπολοιπα? Ξερει κανεις?
  4. Καλησπερα σε ολους. Μπαινω κατευθείαν στο θεμα. Εχω στησει ενα PfSense για να κανω Dual WAN δυο γραμμες (ADSL otenet και VDSL forthnet) Στην ADSL δεν εχω κανενα προβλημα. Εχω κανει ενα netgear ρουτερακι modem only και δουλευει αψογα. Στην VDSL ομως, μου εδωσαν απο την forthnet ενα Technicolor TG788vn, το οποίο δεν βρισκω τροπο να το κανω modem only με τιποτα. Τωρα απλα του εχω απενεργοποιησει το DHCP server του και το "βλεπει" το PfSense κανονικα, αλλα εχω αρκετη ασταθεια στο δικτυο μου. Αν γνωριζει κανεις απο PfSense η απο το συγκεκριμένο router και μπορει να δωσει μια βοηθεια.... Ευχαριστω εκ των πρότερων.
  • Δημιουργία νέου...