Προς το περιεχόμενο

grotenfrod

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    172
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.024 προβολές προφίλ
  • jhnlh

  • doom4

  • f2bnp

  • doutsos13

grotenfrod's Achievements

  1. Έχε υπόψιν πως η αρχαιολογία και η ιστορία στην ακαδημαϊκή τους προσέγγιση δεν έχουν καμία σχέση με το ass creed και το uncharted. Δεδομένου ότι έχεις 3 ξένες γλώσσες θα έλεγα καλύτερα να δεις την περίπτωση των ξεναγών. Για να γίνεις απαιτεί διετή φοίτηση στις αντίστοιχες σχολές που υπάρχουν ανά την Ελλάδα. Υποτίθεται μαθαίνεις όσα χρειάζεται εκεί αλλά το πρόγραμμά τους είναι σαφώς φτωχότερο από αυτό των πανεπιστημιακών τμημάτων ιστορίας και αρχαιολογίας. Ιστορία ή αρχαιολογία μόνο αν πραγματικά το λατρεύεις το αντικείμενο και δεν αναζητείς μια πλούσια και άνετη ζωή.
  2. Πολύ καλό και αυτό, θενκς. Μετά από λίγη έρευνα με όσα θυμόμουν, κατέληξα πως το τραγούδι είναι αυτό μεν los peces en el rio αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι η συγκεκριμένη εκτέλεση, καθώς είναι άπειρες.
  3. Έχει κανένας υπόψιν του ένα Ισπανικό τραγούδι που παίζει τον τελευταίο καιρό ο Flash 96 τα πρωινά; Τραγουδά γυναίκα που θυμίζει την Bebe.
  4. Παιδιά στην 17.1 έκδοση τις τελευταίες μέρες, σας δουλεύουν κανονικά οι σειρές; Οι ταινίες φορτώνουν κανονικά με providers σε 1080 όπου είναι διαθέσιμο αλλά οι σειρές είτε δε φορτώνουν καθόλου, είτε μετά από πολλή ώρα σε χαμηλή ποιότητα.
  5. Ευχαριστώ πραγματικά για την βοήθεια. Επιφυλάσσομαι για αλλαγή γενικότερη όταν έρθει η ώρα να αλλάξω επεξεργαστή/ mobo και μάλλον και κουτί.
  6. Καλησπέρα, έχω το κουτί της GMC H80 και socket CPU 1155 (i5-3450). Ο στοκ ανεμιστήρας της CPU έχει παραδώσει πνεύμα και εκτιμώ πως έχω περιθώριο μέχρι και 90mm (100 αν βγάλω τον πλαϊνό που δε το προτιμώ). Έχετε κάποια πρόταση σε ψύκτρα; Ευχαριστώ.
  7. Εξαιρετικό το συγκεκριμένο βιβλίο, αυτό διαβάζω κι εγώ τώρα.
  8. grotenfrod

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Πολλά ναρκωτικά.
  9. Alphabank debit χρεωστική, αγορά από άμαζον, επιτυχής.
  10. Έκανα επιτέλους κανονικά αγορά από amazon σήμερα.
  11. Στο Amazon έφαγα άκυρο με απευθείας χρήση κάρτας. Σταματάω τις προσπάθειες μέχρι να βγει επίσημη ανακοίνωση/ενημέρωση.
  12. grotenfrod

    Kerbal Space Program

    Αυτά είναι μερικά με τα οποία παίζω εγώ. Πάντως σου προτείνω 1000% να κατεβάσεις το CKAN που είναι mod manager. Τα κάνει όλα μόνο του, διαλέγεις ποιο mod θες και voila. Active-Memory-Reduction-Mod (TextureCompressor) by rbray89 ; Compress your loaded textures to save 100-1000MB Final Frontier by Nereid; Kerbal individual merits(achievements/ribbons) DMagic Orbital Science Achievements by malkuth, blizzy78 Anatid Robotics / MuMech - MechJeb - Autopilot - v2.5.3 (July 6th) Atmospheric Trajectories by Kobymaru, Youen; The mod displays trajectory predictions, accounting for atmospheric drag, lift, etc. Και το enhanced atmospheres.
  • Δημιουργία νέου...