Προς το περιεχόμενο

anthimosxir

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.356 προβολές προφίλ

anthimosxir's Achievements

  1. Παίζει βρώμικα ο Τραμπαριφας και θα το φάει το κεφάλι του και το κακό είναι ότι θα την πληρώσουν άλλοι εργαζόμενοι και μικρότερες εταιρίες πολύ κρίμα. Άντε να κάνουν κάτι αντίστοιχο και όλες οι εταιρείες που παρέχουν ότι παρέχουν στην Apple να δούμε που θα βγει τα σολαριουμ του έκαψαν τον εγκέφαλο. Μα εκεί τι να τους πειράξει αφού οι ίδιοι έκαναν παιχνίδι με τις παρακολουθήσεις όχι οι Κινέζοι ή κάποιος <<αντίπαλος >> τους .Και φυσικά την πλήρωσε το παλικαρακι που το ανακάλυψε και τον αυτοκτόνησαν οι γ.......
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Απλά να ξέρεις επειδή έχω αλλάξει και δοκιμάσει όλες σχεδόν τις μηχανές σε αυτά τα λεφτά δεν έχει αντίπαλο πάλι σαν all around αποτέλεσμα. Μιλάω καθαρά για επαγγελματικό βίντεο.
  3. Για πες μια κάμερα καλύτερη στο σύνολο από την α73 έστω και στα 2300?Ναι για grey import μιλάνε δεν είναι ταμπού εξάλλου και η επίσημη εγγύηση Sony 1 χρόνο είναι άλλα όπως είναι γνωστό έχει από τα καλύτερα quality control στον κόσμο και από τα λιγότερα fails Επίσης.
  4. Δίνεις 600 παραπάνω και πας σε πλήρες σύστημα sony a7iii με sony 24-70 f4 κλάσης ανώτερη όχι από αυτή την μπουρδα άλλα και από την canon eos R.Σκουπιδια είναι απλά. Μόνο το crop που κάνει και η έλλειψη ibis συν το μέτριο iso performance ούτε τα μισά έπρεπε να κόστισε.
  5. Δικαιώθηκε επιτέλους ο Κωστής (πρώτο avatar Τσίπρα) Χαριτοδιπλωμενος.
  6. Κοτσωβολος η πρώτη ήταν εκθεσιακή όντως αλλα ζήτησα σφραγισμένη και με έδωσαν πλέον εχει δυο κομμάτια πανελλαδικά ενα Καλαμάτα και ενα Δράμα νομίζω και τρίτο στην Αθήνα εχει .Λοιπον τελικά άλλαξα την τηλεόραση με LG .Δεν είχε ουσιαστικό πρόβλημα απλά απο ότι μάθαμε μετά απο πολύ ψάξιμο και κόπο (πιο πολύ προσωπικό κόπο) επειδή έχουν mediatek επεξεργαστή και soc έχουν τα κλασσικά θέματα συμβατότητας .Εγω εχω cosmote 100αρα σπίτι με το speedoport plus ρουτερ και με δημιουργούσε θέματα .Οταν έβαλα δοκιμαστικά άλλο δίκτυο με άλλο ρουτερ δούλευε κανονικά .Σαν τηλεόραση είναι παρά πολύ καλή στα λεφτά της .
  7. Παιδιά τελικά το κανει μόνο όταν συνδέομαι στο Ίντερνετ αλλα μόνο στο δικό μου ρουτερ .Την δοκίμασαν στο κατάστημα που την πήρα και δουλεύει ρολόι .Εκανα τπ κινητό μου WiFi και δουλεύει μια χαρά .Με το που την συνδέω όμως στο ρουτερ με πετάει εκτός μενού και κολλάει .Αρα είναι το ρουτερ σήμερα το αλλάζω και σας ενημερώνω για τον σκοπό την γνώσης και μόνο .
  8. Αυτό σκεφτομαι απλά θέλω να αποκλείσω όλες τις πιθανότητες γιατί την πήρα σε τιμή θαύμα 360 ευρώ .
  9. Καλησπερα συνφορουμιτες.Εσω και τρεις μέρες αντιμετωπίζω ενα θέμα με την ανωτέρω τηλεόραση .Αρχικα αφού αγόρασα την τηλεόραση έκανα όλες τις ρυθμίσεις κτλ έπαιξε για μια ωριτσα σύνδεσα ps4 έπαιξα ενα ακόμα μισάωρο ,ξαφνικά το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργούσε κανένα κουμπί τίποτα μόνο το off.Την κλείνω λοιπόν και πάω να την ξανά ανοίξω τίποτα δεν λειτουργεί τίποτα στο τηλεκοντρόλ και επίσης καο στα κουμπιά που εχει πάνω η τηλεόραση όλα νεκρά δεν ανοίγει .Την βγάζω απο την πρίζα την αφήνω ενα λεπτό την ανοιγω παίζει για καμία ώρα πάλι (άλλες φορές και παραπάνω) δουλεύει το τηλεκοντρόλ και ξαφνικά ξανά σταματάει να δουλεύει .Εχθες την επέστρεψα πίσω και σήμερα πήρα ακριβώς το ίδιο μοντέλο σφραγισμένη κτλ την φέρνω σπίτι κάνω boot κτλ όλα καλά πάλι για κάποιες ώρες και πάλι μου έκανε το ίδιο ΔΕΥΤΕΡΗ τηλεόραση ολοκαίνουργια .Αφου μίλησα με τους πάντες στο κατάστημα τεχνικούς κτλ λέω θα δοκιμάσω να αλλάξω πολύμπριζο μήπως και βραχυκυκλώνει κάτι και κολλάει πήρα με προστασία στην πτώση τάσης και πάλι τα ίδια .Την άλλαξα πρίζα πάλι τα ίδια την έβαλα μόνη της σε πρίζα χωρίς πολύμπριζο πάλι τα ίδια καμία φορά πάω να αλλάξω απο ps4σε tv καο μαυρίζει και κολλάει η εικονα πάλι reset θέλει.Τωρα εχω βγάλει το hdmi του ps4 μήπως δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .Τι να κάνω ρε παιδιά το εχει αντιμετωπίσει κανένας ;Μετά απο ποσό καιρό μπόρεσα και πήρα τηλεπραση και αν ην χάρηκα καθόλου .Εαν έχετε κάποια γνώση στο θέμα παρακαλώ πολύ για ην βοήθεια σας .Ευχαριστω .
  10. Λάδωσαν όλη την αστυνομία λέει ο άλλος ο χαλιας.Δεν λες ότι το αλληλοκαρφωμα μεταξύ καταστηματαρχών και άλλων πολιτών πάει σύννεφο κλασικά ελληναρα μπετοβλακα.
  11. thresh τον σαρκασμο σου στους φιλους σου το σχολιο μου οπως μπορεις να δεις ελεγε φιλικα επιτελους ας μαθουμε να διαφωνουμε με κοσμιο τροπο σε αυτην την χωρα.Ο κοσμος πειναει το ξερω αλλα εχω επιδοτηση 600 ευρω λογο εταιρικου προγραμματος να τα αρνηθω;
  12. Ασφαλως θα αστειευεσαι.Εχω παρει τηλεφωνο σε τουλαχιστον 15 καταστηματα διαφορων εταιρειων και ακομα παιρνω και ολοι μα ολοι μου λενε οτι εχουν εξαντληθει και πρεπει να μπω σε λιστα αναμονης για το iphone 6 αυτα που λες να τα διασταυρωνεις πρωτα φιλε μου εντελως φιλικα.
  • Δημιουργία νέου...