Προς το περιεχόμενο

georrrr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    126
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

georrrr's Achievements

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου. Έτσι όπως μου τα λες φαίνεται καλή κίνηση και μάλλον θα το επιχειρήσω.
  2. Είμαι χρήστης Windows 8.1, αξίζει να πάω στα 10? Ευχαριστώ
  3. Αν το δοκιμάσει κάποιος σε ipod touch ας ενημερώσει παρακαλώ. Ευχαριστώ
  4. georrrr

    Πρόβλημα με Bsplayer σε Windows 8.1

    Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που το ήθελα ήταν για τους υπότιτλους, γενικότερα VLC χρησιμοποιώ.
  5. georrrr

    Πρόβλημα με Bsplayer σε Windows 8.1

    Εμένα δεν μου βγάζει κάποιο error, απλά όταν πάω σε αρχείο βίντεο, πατάω δεξί κλικ, άνοιγμα με.. bsplayer, ανοίγει το bsplayer, αλλά το βίντεο δεν ξεκινάει ποτέ. Την τελευταία έκδοση έχω βάλει, θα δοκιμάσω και κάποια άλλη πιο παλιά.
  6. Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το Bsplayer στα Windows 8.1. Το πρόβλημα είναι το εξής, το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά, αλλά δεν παίζει παίζει κανένα video. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
  7. Ζήτα αντικατάσταση από το μαγαζί που το πήρες, αλλά κάνε το γρήγορα, πριν περάσει εβδομάδα από την ημέρα της αγοράς.
  8. Σε κάθε άρθρο κινητού πλέον κάποιος πρέπει να πει ότι αντέγραψαν την Apple! Σταματήστε το επιτέλους, έχει καταντήσει κουραστικό..
  9. Έγινε αναφορά στα χρώματα πιο πάνω. Ίσως να θέλουν να προσελκύσουν λίγο παραπάνω τον γυναικείο πληθυσμό, ειδικά με τέτοιες κάμερες σε αυτά τα λεφτά Παρ'όλα αυτά, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και αν είχε επεκτάσιμο χώρο θα ήταν το ιδανικό, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα. Ίσως να θέλουν να κοντραρίσουν το Asus Zenfone2 και πιστεύω ότι θα το πετύχουν. Ειδικά οι fans της Xiaomi θα ξετρελαθούν με αυτό το εργαλείο!
  10. georrrr

    Iphone 6 ή Samsung Galaxy S6?

    Είμαι χρήστης του ipod touch εδώ και 6-7 χρόνια. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το ipod touch 5th gen και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι αν αγόραζα εγώ κάποιο android κινητό σίγουρα δεν θα ήταν Samsung. Το iphone 6 - 6 plus είναι τρομερά ελκυστικά για εμένα, αλλά σαν χρήστης τόσων χρόνων του ios, θα ήθελα τώρα να πάω σε android. Από τη στιγμή που μου είπαν ή iphone6 ή samsung s6, πιστεύω ότι θα πάω προς samsung για τους παραπάνω λόγους. Κάποιος μπορεί να πει, αφού είσαι ευχαριστημένος με την apple μην αλλάξεις. Δεκτό, αλλά σκοπεύοντας να κρατήσω το ipod πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το samsung. Οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ και για τα μηνύματά σας!
  11. georrrr

    Lumia 535 (αξίζει ή όχι);

    Έκανες πολύ καλά που το αγόρασες τελικά! Το πήρα δώρο στην κοπέλα μου και το έχει καταευχαριστηθεί! Όσο για την οθόνη και εγώ είχα διαβάσει τα χίλια μύρια, αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ναι ok, το moultitouch δεν αναγνωρίζει πάνω από 4 δάχτυλα, αλλά τι το θες, βάτραχος είσαι? όχι βέβαια Καλορίζικο και πίστεψε με θα το χαρείς το κινητό. Πάντως μπράβο σου για την αντιμετώπιση σου απέναντι στα αρνητικά σχόλια για το κινητό(τα οποία ήταν ελλειπή και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τα έγραψαν έγιναν φερέφωνα θεμάτων από τα forum).
  12. georrrr

    Iphone 6 ή Samsung Galaxy S6?

    Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να μου κάνουν δώρο ένα από τα 2 αυτά κινητά. Πιστεύω ότι έχω καταλήξει σε ποιο από τα 2 να επιλέξω, αλλά θα ήθελα να δω τι θα επιλέγατε εσείς αν ήσασταν στη θέση μου και αν θέλετε γιατί κιόλλας. Ευχαριστώ
  13. έχω διαβάσει στο myphone ότι αγοράσανε από αυτό το μαγαζί και οι ζελατίνες ασφαλείας των κουτιών ήταν κομμένες, οπότε δεν το εμπίστευομαι και πολύ. Από το μαγαζί που το πήρα εγώ, το κινητό δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα..
  14. Το κινητό το αγόρασα για την κοπέλα μου. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, λειτουργεί άψογα και το έχει καταχαρεί! Του έκανα βέβαια και την αναβάθμιση σε denim. Το πήρα από ένα μαγαζί στα Χανιά(Terrabytenet νομίζω λέγεται-θα το δεις στο skroutz-στο προτείνω ανεπιφύλακτα, πολύ καλή επικοινωνία). Για εμένα μην προτιμήσεις kaizershop..
  • Δημιουργία νέου...