Προς το περιεχόμενο

helias_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.112 προβολές προφίλ

helias_'s Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. helias_

    Μπλε οθονες

    δοκιμασα το memtest για κανενα 3ωρο και δε βρηκε κανενα απολυτως προβλημα δοκιμασα και την υγεια του δισκου και επισης ειναι ολα καλα ξανασυνδεσα τον δευτερο σκληρο και το dvd και τα δεχτηκε τελικα. αλλα το προβλημα με τις μπλε οθονες παραμενει. καποια αλλη ιδεα?
  2. helias_

    Μπλε οθονες

    οι μνημες πιστευω οτι δεν ειναι για τις εχω δοκιμασει με κουμπωμενη μονο τη μια εκ των δυο και παλι το εκανε και μετα με κουμπωμενη μονο τη δευτερη μνημη και παλι το εκανε. οταν ξανασυνδεω το cd αναβει αλλα μου βγαζει disk boot failure.insert disk and press enter.κατι που δεν ειναι λογικο γιατι μπουταρει απο τον δισκο.αλλα και χωρις το cd συνδεμενο το προβλημα παραμενει.μερικες φορες το κανει αυτο και οταν κουμπωνω τον δευτερο δισκο αλλα μερικες φορες τον δεχεται κανονικα. το τροφοδοτικο μου φαινεται περιεργο να εχει καποιο προβλημα και ενω λειτουργει κανονικα να μου πεταει μπλε οθονες. οσο για την υγεια του δισκου δεν εχω δοκιμασει κατι προς το παρον
  3. helias_

    Μπλε οθονες

    Καλησπερα φιλοι μου εχω το εξης προβλημα με τον υπολογιστη μου. Ενω βρισκεται σε λειτουργια μου πεταει την εξης μπλε οθονη με το μηνυμα IRQOL_NOT_LESS_OR_EQUAL και μερικες φορες αυτο SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Για να αποκλεισω καποιες βλαβες διαδοχικα εχω αφαιρεσει καποια πραγματα απο τον υπολογιστη οπως τις μνημες την καρτα γραφικων τον δευτερο σκληρο δισκο και το dvd. επίσης να τονισω οτι οταν ξανασυνδεω τον δευτερο δισκο και το dvd ο υπολογιστης δεν αναβει. Να υποθεσω οτι το προβλημα ειναι στην μητρικη η μπορει να ειναι και κατι αλλο?
  4. helias_

    Apple iPhone 3GS

    αυτα ειναι : http://www.ebay.com/itm/NEW-LCD-Screen-Display-Black-Touch-Digitizer-Glass-For-iPhone-3GS-/320919810090?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 αυτα ειναι : http://www.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123
  5. helias_

    Apple iPhone 3GS

    Καλησπέρα εχω ενα 3gs με σπασμενη οθονη αλλα και σπασμενο digitizer(εξωτερικο τζαμακι) πηρα καινουργια απο το ebay για να τα αντικαταστησω και ενω αυτα που πηρα ειναι γι αυτο το μοντελο και δεν ειναι λαθος η παραγγελια που εκανα οταν παω να κουμπωσω τα φισακια τους πανω στο κινητο δε ταιριαζει ουτε της οθονης αλλα και ουτε του εξωτερικου τζαμιου. Μπορει καποιος να με διαφωτισει γιατι?εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο?
  • Δημιουργία νέου...