Προς το περιεχόμενο

farcry33

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    662
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.660 προβολές προφίλ

farcry33's Achievements

  1. Σώπα ρε γινόμαστε άνθρωποι, θα χρειαστούν αλλά 1000 χρόνια περίπου με αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης αλλά για τον Έλληνα αυτό δεν είναι πρόβλημα έχουμε υπομονή εμείς 👍 Πρώτη φορά μπήκε γιαυτο 😂 λογικό κάθε τι καινούργιο έχει την γοητεία του.
  2. Μου αρέσει που πιστεύατε ότι ξαφνικά θα χάσει νούμερα, όποτε λαμβάνονται τέτοια μέτρα αρχικά βλέπουμε αύξηση και μετά σιγά σιγά πτώση έτσι κινούνται οι καμπύλες, από του χρόνου θα είναι κάθε πέρσι και καλύτερα γιαυτο δεν θα λένε νούμερα, επίσης τα νούμερα ποσο αξιόπιστα είναι ;;;
  3. Σε αυτό έχεις δίκαιο, αναφέρομαι στην δημοκρατία σαν έννοια όπως την θεωρούμε στις μέρες μας
  4. Δεν ξέρω τι δουλειά κανείς φίλε μου, αλλά μάλλον ούτε και θέλω να ξέρω και όπως είπα με αυτά τα μυαλά ναι και στο σπίτι σου σε λίγο άλλοι θα σου λένε τι θα κανείς αν δεν σου λένε ήδη. Ειναι περίεργο πάντως που στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία δεν υπάρχει καμία δημοκρατική φιλοσοφία πλέον.
  5. Είναι εργοστασιάρχης και αυτός λογικά… α και πες τους ότι και στο σπίτι τους σε λίγο καιρό αν όχι ήδη άλλοι θα κάνουν κουμάντο.
  6. Το πρόβλημα έρχεται όταν τόσο μεγάλες εταιρίες δεν είναι απλά μια εταιρία έχουν επιρροές και φέρουν μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία, γιαυτο και θα έπρεπε όταν το μέγεθος και η δύναμη ξεφεύγει από μια εταιρία να υπάρχουν και άλλες διατάξεις και νομικά πλαίσια, και όχι απλά δεν μου κανείς δεν συμφωνείς φεύγεις, κάτι τόσο μεγάλο θα έπρεπε να βγαίνει από το θεσμικό πλαίσιο "εταιρία" αλλά οκ εδώ αποτι φαίνεται οι περισσότεροι είστε εργοστασιάρχες… (σίγουρα όχι 😂 και πάλι καλά θα πω εγώ)
  7. Φίλε μου έχεις άδικο όταν μιλάς για μια τόσο μεγάλη εταιρία η οποία είναι μετοχική κλπ κλπ η εταιρία είναι οι εργαζόμενοι, αν μιλούσαμε για ένα μικρό εργοστάσιο κατάστημα κλπ εκεί το δέχομαι το σκεπτικό σου αν και πάλι ο εργαζόμενος δεν είναι σκλάβος αλλά οκ.
  8. Γιατί είναι βλαμμένος κάποιος που εκφράζει τα πιστεύω του ; Για πες μου….
  9. Λογικά σε βενζίνη αναφέρεσαι γιατί εγώ με Diesel θέλω ούτε τα μισά χρήματα γιαυτα τα χιλιόμετρα δλδ ακόμα και της δουλειάς να πάρω δεν νμζ να φύγω πάνω από 700 που είναι τανκς έτσι.
  10. Ανάλογα την χρήση ρε σύ οκ εγώ πχ πες μπορώ να βάλω φορτιστεί αλλά κάνω χιλιόμετρα σε βουνά εκεί τι κάνω φορτίζω με powerbank 😂 Ολα είναι ανάλογα τις ανάγκες, όχι ακόμα θέλει δουλειά μόνο για πόλεις είναι, δεν πρόκειται να πηγαίνω κάπου και να κάνω διάλυμα 1-2 ώρες για να φόρτιση ούτε για πλάκα. Πήγα γύρισα Κωνσταντινούπολη πρόσφατα με ένα τεπόζιτο φαντάσου τώρα να φόρτιζα απλά αστείο.
  11. Η ηλεκτροκίνηση υπάρχει από το 1900 και το 1920 ήταν ξανά στην μόδα όπως και σήμερα, εγώ λέω ότι δεν είναι το μέλλον γιατί δεν βγάζει πολλά χρήματα σαν γενικότερη τεχνολογία, και γενικά με τις τωρινές μπαταρίες σίγουρα δεν είναι το μέλλον, αν γίνουν αλλαγές πάνω στην τεχνολογία τότε οκ στην τωρινή μορφή δύσκολο, Τα hybrid ας πούμε τα θεωρώ ποιο πιθανή λύση. Φυσικά και μπορεί το μέλλον να είναι με μόνο ηλεκτροκίνηση αλλά αυτό μόνο για Αμερική και Ευρώπη και πάλι οχι σε ολα τα κράτη - πολιτείες - πόλεις. Εγω ότι είπα ποτέ δεν το είπα ποτέ προσωπικά για σένα απλά συζητάμε. Λέω ότι είναι δύσκολο να έχουμε πλήρες εικόνα αν δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση, δηλαδή για εμένα και φτωχός να ήσουν και να έγινες πλούσιος πάλι δεν ξες τι περνάει ο άλλος, γιατί σαν άνθρωποι δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα πάλι δεν αναφέρομαι σε σένα έτσι 😊. * όταν λέω δεν βγάζει χρήματα σαν τεχνολογία μιλάω για το ευρύτερο κλάδο πχ οι πετρελαιαδες οι φίλοι μας τι θα απογίνουν.
  12. Θα συμφωνήσω σε κάποια από όσα λες αλλά θα διαφωνήσω και σε αλλά τόσα, το μέλλον δεν είναι η ηλεκτροκίνηση αλλά ακόμα και να είναι για λίγα χρόνια, το πρόβλημα που δημιουργεί αθροιστικά στο περιβάλλον η κατασκευή ένας ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο από τις ΜΕΚ οκ φυσικά ο καρκίνος όπως λες θα φεύγει από τα κέντρα και θα πηγαίνει στα μέρει κατασκευής αλλά πάλι θα υπάρχει. Τώρα θα μου πεις χεστικες για το παιδάκι στην Αφρική που θα πεθάνει στα 15 του για να έχεις εσυ ηλεκτρικό αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Ακόμα το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει εκεί έξω είναι αδύνατο να το καταλάβεις εφόσον δεν έχεις άμεση επαφή η δεν ανήκεις σε αυτό, όσο και αν νμζς ότι το καταλαβαίνεις, δύστυχος έτσι λειτουργούμε σαν άνθρωποι ότι δεν ζούμε δεν το δίνουμε και πολύ σημασία όπως το παιδάκι στην Αφρική.
  13. Ανάλογα το diesel ρε σύ εγώ πχ δεν πληρώνω καν τέλη επίσης με ένα τεπόζιτο βγάζω κοντά 1000km. Καταλαβαίνω τι λες και ίσως να έχεις δίκαιο όπως πχ εγώ όταν πήγα σε αυτόματο δεν ξανά παίρνω με ταχύτητες για κανέναν λόγο. Αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι το να έχει ηλεκτρικό ο καθένας και να τον συμφέρει είναι πρακτικά αδύνατο, στο κέντρο πχ Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι αδύνατο να έχεις φορτιστή στο σπίτι, ακόμα οι μισοί συμπολίτες μας δεν έχουν καν τα βασικά ποσό μάλλον ένα καινούριο ηλεκτρικό αμάξι που στο ελάχιστο θα θέλει μια 20ρα πλέον για να το αποκτήσεις, και μένα δεν μου αρέσει που κυκλοφορούν ακατάλληλα ρυπογόνα αμάξια αλλά αν τα καταργούσαν όπως ορίζει ο νόμος οι μισοί θα πήγαιναν με τα πόδια γιατί τα ΜΜΜ στην Ελλάδα είναι χρόνια πίσω. εμενα προσωπικά στις ΜΕΚ δεν μου αρέσει ο θόρυβος και δεν μιλάω για super car εκεί φυσικά και θα ήθελα ΜΕΚ.
  • Δημιουργία νέου...