Προς το περιεχόμενο

msdx

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.387 προβολές προφίλ

msdx's Achievements

  1. Ερώτηση στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει από τον evans και έχουν την ψήκτρα και τον δύο μοντέλων αν δείτε τα heat pipes είναι 6 στο παλιό και 4 στο νέο τουλάχιστον στο σημείο που έχει διαφορές. Και στο βίντεο ο Άρης λέει ότι και στα 2 είναι 6. Μήπως έχουν αλλάξει και το σημείο και έχει και τα άλλα δύο αλλού; https://ibb.co/s2d1TkQ Λάθος παιδιά sry ε έχουν 6 και τα δύο απλά στην φωτογραφία που κοιτούσα δεν φαίνονται όλα.
  2. Δεν είναι κλέφτες όλοι φίλε αλλά δεν γίνεται να πληρούν αυτοί το φπα και εσένα να στο δίνουν τίμη Κίνας δεν κάνουν φιλανθρωπία δουλεύουν εσύ θα το έκανες;
  3. Αν βγει σε αυτήν την τιμή θα προτιμήσω να κάνω αναβάθμιση στο pc μου και τα ρέστα κανένα s8 plus ή κάτι σε αυτή την τιμή κοντά στο 500αρι .
  4. Απο το κατάστημα που το πήρες έχεις εγγύηση οπότε θα το πας εκεί.Οπου άλλου πάει θα πληρώσεις.
  5. Έχω αλλάξει δυο και δεν πατάνε σωστά λόγο της οθόνης του που είναι 2.5D . Κάνουν γύρο γύρο το λεγόμενο holo effect και απο οτι κατάλαβα δύσκολα θα βρούμε tempered glass που να εφαρμόζει τέλεια .Παράγγειλα ένα τώρα αλλα δεν θα το βάλω άμεσα θα κρατήσω λιγο ακόμα αυτό που έχω τώρα και δεν με πολύ ενοχλεί. Αυτό είναι http://plus3.gr/screen-protector-ancus-tempered-glass-nano-shield-0-15-mm-9h-για-xiaomi-redmi-note-4-snapdragon διάβασα καλά σχόλια από κάποιον
  6. Ναι ισχύει αυτό (υποθετικά πάντα μιλάμε γιατί δεν ξέρεις τι αντιμετώπιση θα έχεις)αλλά για αυτήν την συσκευή δεν αξίζει 250 κατά την γνώμη μου στα 200 θα ηταν καλή τιμή.
  7. Κάνω past απο άλλο φόρουμ που έγραψε ενα παιδί Εκδοσεις Redmi Note 4: Helio x20, δεν εχει 800αρα Redmi Note 4X: snapdragon 625 χωρις 800αρα Redmi Note 4 (snapdragon): snapdragon 625 χωρις 800αρα Redmi Note 4 Global Edition: snapdragon 625 με 800αρα (προσοχη πολλα σκρουτζομαγαζα λενε global στο ονομα αλλα εννοουνε την Rom) Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτιζει ετσι το global οποτε εχει κανονικα 800αρα στα μεγαλα καταστηματα Κωτσοβολος/Πλαισιο/Γερμανος κλπ panos9553 απο το κατάστημα που γράφεις το πήρα εφόσον επιβεβαίωσα οτι είναι η clobal εκδώσει.
  8. Και εγώ στο ίδιο δίλημμα ήμουν τελικά πήρα από κάποιο καταστήμα στο Σκρουτζ 180 περίπου με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος γιατί δεν αξίζει στα 250 κατά την γνώμη μου η συσκευή .Να σε ενημερώσω γιατί μπερδεύτηκα οταν έψαχνα οτι το 4χ που λέει η ινφοκουστ είναι το 4 κανονικά clobal με την 800αρα μπαντα .Τα 4χ που βλέπεις στο σκρουτζ δεν εχουν την 800αρα (εκτός της ελληνικής αντιπροσωπείας που γράφω παραπάνω ).
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή που έχει να κοστολογεί πολύ ακριβά τις συσκευές της ενώ δεν πουλάει γενικά ..Ας βγάλει το καλό μοντέλο ακριβά και να πουλάει τα άλλα σε λογικές τιμές να μπορειε να ανταγωνιστεί τις Κινέζικες που απο ότι φαίνετε παίζουν μπάλα μεταξύ .
  10. Τέσσερα άτομα ξέρω με s3 και σε όλους σερνόταν πια. Ο ένας έκανε συνέχεια επαναφορά και οι άλλοι το είχαν μόνο για τηλέφωνο.Μπορεί να φαίνονται πολύ δυνατό αυτό το hw που βάζουν στα κινητά αλλά εξελίσσονται και οι εφαρμογές γίνονται πιο βαριές οπότε σιγά σιγά το χρησιμοποιούν και παλιότερες συσκευές γίνονται ολο και πιο βαριές. Τώρα όσο αφορά για την κάμερα ο περισσότερος κόσμος θέλει φωτογραφίες παντού και καλές το ότι εσύ βολεύεσαι με του s3 δεν λέει κάτι είναι προσωπική σου επιλογή.
  11. Με τοσο μικρά περιθώρια έχει βγάλει πρώτη αν δεν κάνω λάθος η sharp.
  12. msdx

    Παίδες καίγομαι...

    Με τα λεφτά που έχεις δεν βλέπω να παίρνεις κάτι αντίστοιχο του meizu m2 note.
  13. Το (παίζω )δεν είναι αποκλειστικότητα των παιδιών και οχι δεν είναι ολα τα video games για παιδιά .Υπάρχουν games που το περιεχόμενο τους απευθύνετε σε μικρές ηλικίες και το αντίθετο
  14. msdx

    LG G5 ή Nexus 6P

    Έχει και καλύτερα ηχεία το 6p . Ναι σωστά τα έχεις σκεφτεί.Να ελέγξεις αν η συσκευή που σου δίνουν αν έχει burn in.
  15. Προβλήματα βλέπεις και σε και σε άλλες μάρκες το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζεις και εδώ η Samsung είναι σωστή.Το note 7 δεν έχει βγει επίσημα στην χώρα μάς αλλά το αλλάζει σε αντίθεση με άλλες όπως η lg που κάνει επισκευές δεν αντικαθιστά συσκευές από άλλες χώρες δεν λύνει το πρόβλημα το συνεχίζει και σε άλλες συσκευές, Apple με το προβλήματα στην οθόνη ,συσκευές που στραβώνουν κτλπ .Ένταξη είναι πολύ άσχημο να γίνετε αυτό τουλάχιστον να επικροτούμε τγν αντιμετώπιση της εταιρίας.(Αν και πιστεύω αν δεν υπήρχε θεμα ασφάλειας για τους πελάτες θα το έκανε γαργάρα )
  • Δημιουργία νέου...