Προς το περιεχόμενο

astegos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    100
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.022 προβολές προφίλ

astegos's Achievements

  1. Αν τον αφήσεις χωρίς πάστα θα τον κάψεις 100% μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας. Είναι σαν να του έχεις αφαιρέσει την ψύκτρα. Αφαίρεσε τα υπολείμματα της παλιας παστας με οποιοδήποτε τρόπο. πχ με οινόπνευμα. πολύ προσεκτικά χωρίς να βγάλεις τον επεξεργαστή (γιατί μπορεί να στραβώσεις κάποιο pin), και χωρίς να ρίξεις το οινόπνευμα απ ευθείας. Με κάποιο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας. Περίμενε να εξατμιστεί το οινόπνευμα κάποια λεπτά.. τουλάχιστον 10 (γιατί σε φοβήθηκα). και μετά άπλωσε νέα πάστα χωρίς υπερβολές. Για να απλώσεις την πάστα (αν δεν έχεις κάτι άλλο) μπορείς να κόψεις ένα κομμάτι απο πλαστικοποιημένη επαγγελματική κάρτα. Τα παραπάνω είναι λύσεις ανάγκης και για να μη κάψεις επεξεργαστή-μητρική. Ακόμα καλύτερο είναι να τον πας σε κάποιο κατάστημα. Καλή τύχη!
  2. Αυτό το βίντεο που γυριστηκε.. μπορώ να το δω δωρεάν... ή πρέπει να το κατεβάσω πειρατικά? Οι τιμές θα μπορούσαν να προσαρμόζονται στους μισθούς κάθε χώρας. Τα 50 ευρώ για τον γερμανό δεν είναι τίποτα.
  3. H amd θα σκάσει απο το κακό της.. μπορεί να δουμε fx με 200 πυρίνες και 2000watt σε am3 άμεσα
  4. "Άνθρωπος": To γήινο ον που αυτό κατάφερε να υποτάξει όλες τις υπόλοιπες μορφές ζωής του πλανήτη, και προσπαθεί να επεκταθεί και σε άλλους πλανήτες.. για να μην αναφερθούμε στην κατασκευή gtx titan!! Αν το συνδυάσουμε με τη θρησκεία, αρχίζω να πιστεύω πως ο Νόε και η "παρέα" του ήρθαν εξόριστοι εδώ απο άλλο πλανήτη (μπορεί και να ήταν απόδραση τύπου Παλαιοκώστα) και η βίβλος ένα πρόχειρο service manual με διαγράμματα... απλά παρουσιαστηκαν προβληματα στη μετάφραση! Υ.Γ. Το πλοίο που έφτιαξε ήταν τύπου star wars μη φανταστείτε κατάρτια κτλ..
  5. Μετά απο πολύ σκέψη μπορεσα να φανταστώ και άλλα λάθη που πιθανόν να έχεις κάνει. Ίσως είναι καλύτερα να φωνάξεις κάποιον επαγγελματία τεχνικό. Ακόμα και αν καταφέρεις να κάνεις τον υπολογιστή να δουλέψει επιφανειακά χωρίς προβλήματα δεν σημαίνει πως θα τον έχεις σετάρει σωστά. Υπάρχουν πιθανότητες να καει μελλοντικά ή να χάσεις δεδομένα απο τους δίσκους. Η προσπάθεια για να μην πληρώσεις τον τεχνικό δηλαδή θα σου κοστίσει περισσότερο. Αν όμως σε ενδιαφέρει να μάθεις, ξεκίνα με γενικές γνώσεις υπολογιστών, μάθε τι κάνει κάθε επιλογή απο το bios και διαβασε forum τεχνικής υποστήριξης εταιριών άσχετα με το προβλημα που εχεις τώρα. Καταλήγω πως ακόμα και να τα καλώδια να σου πω να ελέγξεις θα είναι λάθος!!!
  6. θερμοκρασίες και συχνότητες λειτουργίας της κάρτας γραφικών μπορεις να δεις με το Site: gpu-z Για επεξεργαστή και μητρική (συχνότητες) κάνει και το Site: cpu-z Σε περίπτωση που δεν φταίνε οι μνήμες και οι θερμοκρασίες είναι κανονικές το αμέσως επομενο που πρεπει να δεις είναι το τροφοδοτικό.
  7. Ο κατασκευαστής, και οι μνήμες πάνω τους, γράφουν τα βολτ και τα cl που μπορούν να τρέξουν. Αν δεν τα παίρνει μόνη της η μητρική από xmp πρεπει να τα βάλεις χειροκίνητα. Επίσεις είναι καλύτερα να βάλεις ένα module σε κάθε κανάλι της μητρικής. Διάβασε το εγχειρίδιο της για καταλάβεις πως πρέπει να τις βάλεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκλείσεις οτι οι μνήμες σου δημιουργουν πρόβλημα , όπως είπε και ο kiriosd είναι το Site: memetest Μην αποκλείεις να είναι ελατωματικό το προϊόν ακόμα και αν είναι καινούριο. Πρσπάθησε να βρεις άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή και άλλη καρτα γραφικών
  8. Το ότι δεν έχεις λειτουργικό στον hdd δεν σημαίνει πως αυτός δεν ευθύνεται. Οι μνήμες είναι εργοστασιακά 1600 και τις τρέχεις 2400? Ποιές μνήμες έχεις και πόσα volt έχεις δώσει στις μνήμες απο το bios?
  9. Ποιά κάρτα γραφικών είχες πριν και είχες τόσο χαμηλές θερμοκρασίες? Εμένα κανονικές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες που έχεις... εκτος του επεξεργαστή. Και είναι περίεργο που δεν γινεται αεροπλάνο ο ανεμιστήρας που έχεις στη ψύκτρα του επεξεργαστή. ή που δεν σου σβήνει στους 70 Μήπως έχεις πειράξει το fan control απο το bios? Ποιό κουτί έχεις, και ποιά ψύκτρα για τον επεξεργαστή?
  10. Μήπως δεν αντέχει το τροφοδοτικό σου την κάρτα? Ποιά κάρτα προσπαθείς να βάλεις, και τι τροφοδοτικό έχεις?
  11. Μπορεί να απέκτησε πρόβλημα ο hdd απο το πεσιμο. Μπορεί να τα έχει φτύσει το τροφοδοτικό σου ή η κάρτα γραφικών. Μπορεί και να ανεβάζει θερμοκρασια η κάρτα γραφικών. Αν κάνει overclocking η μητρική μόνη της φταίνε οι μνήμες λογικά!! Κάνε default το bios και στείλε μας όλες τις μέγιστες θερμοκρασίες μετα απο παιχνίδι.
  12. Κοντά στο στυλ του Λάνθιμου είναι και μια ταινία του Μπάμπη Μακρίδη, το "L" του 2012 Και αυτή η ταινία είναι γεμάτη μεταφορές και μηνύματα... πρέπει όμως να θέλεις να σκέφτεις για να τη καταλάβεις. (το είπα κόσμια!!) Οι Άλπεις, Το μικρό ψάρι και το σπιρτόκουτο (σαν παραδείγματα) νομίζω πως είναι ταινίες που μπορεί να καταλάβει εύκολα το ευρύ κοινό και να κάνει τον θεατή να σκεφτεί ακόμα και δεν το είχε σκοπό. Δεν καταλαβαίνω γιατί προβάλλονται τόσο λίγο και δεν τις ξέρει κανεις. Ίσως τα εισιτήρια εχουν να κάνουν περισσότερο με την διαφήμιση, και λιγότερο με την ποιότητα της ταινίας. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ όλοι οι ηθοποιοι που έχουν πάιξει σε αυτές τις ταινίες.. Τι έχει να ζηλέψει ο Μουρίκης, ο Λίτσης ή ο Σερβετάλης από άλλους ηθοποιούς? Για να μη πω για την ερμηνία της ..ματωμένης Τρίτης στο Μικρό ψάρι! Το οτι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ρόλο έπαιζε η μπλε κούπα με τα κόκκινα γράμματα που έγραφε "Los angeles" του Σερβετάλη στη ταινία "Άλπεις" θα με κάνει να ξαναδώ την ταινία. Δεν θα πω οτι ήταν μάπα η ταινία ή πως δεν έπαιξε καλά ο ηθοποιός. Απλά είμαι λίγο χαζός για να το καταλάβω με την πρώτη... ή δεν ξέρω ακόμα πως δεν υπάρχει τέτοια κούπα. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η συγκεκριμένη κούπα και η κάθε κούπα σε αυτες τις ταινίες δεν είναι τυχαία!! Εννοείτε πως θα πήγαινα στον κινηματογράφο αν είχε ταινία του Οικονομίδη... όταν το έπαιξε όμως, δεν τον ήξερα καν! Κάτι που είπε ο @the_end με προβλημάτισε.. "2003- Σπιρτόκουτο (μεγάλου μήκους) σοβαρό αν το δεις μόνος, αστείο όταν το δεις με παρέα. σπάνιος συνδυασμός. αρκετά καλό συνολικά" Έχει δίκιο!! Και αυτό πιστεύω πως ισχύει σε όλες τις ταινίες. Οταν έχεις παρέα είναι λογικό να δεις τη ταινία με διαφορετική οπτική πλευρά. Βέβαια κάποιες φορες βγάζουν γέλιο τραγικές καταστάσεις ακόμα και στη πραγματικότητα!
  13. Είμαι φαν του νέου Ελληνικού κηνηματογράφου γενικά. Τους τελευταίους μήνες ξεκίνησα να βλέπω ταινίες που έχουν βραβευτεί παγκοσμιως.. έμαθα ονόματα όπως "Λάνθημος", "Οικονομίδης", "Νικολαίδης" που δεν είχα ιδέα για αυτούς. (Δεν θέλω να εκφέρω τη γνώμη μου.. ακόμα!!) Επισημαίνω πως κάποιες απο τις ταινίες πιθανών να είναι ακατάλληλες για ανηλίκους! Έχει ασχοληθεί κάποιος άλλος? Έχετε δεί κάποια ταινία από τις παρακάτω? Αν ναί, ποιά είναι η γνώμη σας (κάνω και γκάλοπ ταυτόχρονα!!) 2005 Κινέττα 2009 Κυνόδοντας 2010 Attenberg 2011 Αlps(Alpis) 2003- Σπιρτόκουτο (μεγάλου μήκους) 2006- Η ψυχή στο στόμα (μεγάλου μήκους) 2010- Μαχαιροβγάλτης (μεγάλου μήκους) 2014- Το μικρό ψάρι (μεγάλου μήκους)
  14. χαχα!! να και ενας μερακλής!! νόμιζα πως ημουν ο μονος που το θυμήθηκε!!
  15. η πρώτη σκεψη ηταν περι εξωγήινων, διαστημοπλοιων κτλ και νοσταλγια της σειρας... αλλά μετά την boston dynamics και τα drones τι να κάνει ο εξωγήινος για να μας εκπλήξει..? μετα θυμήθηκα "τα κόκκινα παπούτσια"!! αυτή είναι σειρά που πρέπει να επαναφέρουν! τα υπόλοιπα τα ξεπερνάει η πραγματικότητα!!
  • Δημιουργία νέου...