Προς το περιεχόμενο

iremidis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.156 προβολές προφίλ

iremidis's Achievements

  1. Εγω παντος πριν δυο μέρες στην Γερμανία έκανα δυο γραμμές με 40,98 ευρώ συνολικά,όπου η καθεμια έχει απεριόριστη ομιλία και 10gb Internet συν πήρα το S20 καταβάλλοντας μόνο 59 ευρώ μια φορά για την συσκευή. Συμβολαιο 24 μηνών φυσικά....
  2. Δύο είναι οι λόγοι που η Samsung έβαλε δύο επεξεργαστές στα μοντέλα της. Ο ένας είναι η φύση των δικτύων στην Αμερική ( η οποια ειναι διαφορετική από την Ευρώπη ) και την οποία υποστηρίζει εγγενώς ο snapdragon και δεν χρειάζεται να παράγει τον exynos με διαφορετικό modular δικτύων και ο δεύτερος λόγος είναι η συμφωνία με την qualcomm να κατασκευαζει η Sammy τα τσιπ της όπου για να την δελεάσει να την επιλέξει αντί της TCMC η κάποιας άλλης εταιρία έβαλε το τσιπ στα κινητά της. Υ.Γ: όσων αφορά τα Benchmarks παραθέτω αυτό (http://www.ibtimes.com/galaxy-s7s-snapdragon-820-vs-exynos-8890-benchmark-score-comparison-2283641 )όπου ο exynos υπερέχει σαφέστατα του snapdragon. Και όσον αφορά τα τεστ με το LG g5 να αναφέρω ότι η LG στο νέο της μοντέλο έχει ξηλώσει τα πάντα και το έχει κάνει όσο πιο ελαφρύ γίνεται ,ενώ το tuchwiz της Samsung είναι σούπερ βαρύ
  3. Θα φοράει τον Exynos 8890 πάντα για την Γερμανία βέβαια λέμε. Με τον snapdragon 820 εχουν μεγάλες διάφορες ως προς την αρχιτεκτονική και τον τρόπο λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα ο Exynos έχει οκτώ πυρηνες με τους τέσσερις να λειτουργούν στους 1,6 ghz και οι επόμενοι δύο (1,2)στους 2.3 και οι άλλοι (3,4)στους 2.6 ghz. Ο snapdragon από την άλλη έχει τέσσερις πυρηνεσ που λειτουργούν στα 2.2 ghz. Θεωρητικά ο exynos είναι καλυτεροσ, αλλά αυτό μένει να το δούμε και στην πράξη αφού πέρα από τοις επίδόσεις σημαντικό ρόλο σε ένα κινητό παίζει και το θέμα της καταναλωσησ της μπαταρίας όπως και υπερθέρμανσης του επεξεργαστη. Προσωπικά εγώ θα πρώτημούσα τον exynos παντός.
  4. Μια παρατήρηση στον αρθρογραφο. Σαν κάτοικος Γερμανίασ μόλις το προπαρήγγειλα απο ένα γνωστό παροχο (Ο2) και θα μου έρθει με τον "Exynos" όπως είδα στα τεχνικά χαρακτηρηστηκα του, οπότε μάλλον και στην Ελλάδα με το ίδιο Soc θα έρθει όπως και στην υπόλοιπη ευρωπη. Ο Snapdragon προοριζεται για την Αμερική λεγεται.Ευχαριστω.
  5. Ως τυχερός κάτοχος πολλών ναυαρχιδων (λογο δουλειάς κύριος και τρέλας λίγο) δηλώνω απίστευτα ευχαριστημένος από το P6,το οποίο απέκτησα αφού έσπασε η οθόνη του nexus 5 μου και μη θέλοντας να δώσω πολλά λεφτά πήρα το ένα λόγο μοντέλο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει την ίδια απόκριση με το κινητό της lg,δεν μηλαμε για lag,αλλά μια ανεπαίσθητη καθυστεριση την νιώθεις. Παρόλα αυτά σαν κατασκευή νομιζω πως χαίρεσαι να το κρατάς,η αίσθηση της συσκευής ως μιας τόσο λεπτής και ελαφριάς,το μέταλλο και η έν γενει χρηση των υλικών δεν σε αφήνουν ασυγκινητο. Επίσης έχει πολύ πιο δυνατό ηχείο από το nexus συν το ότι στο UI του έχει δώθει μια ιδιαίτερη προσοχή αν και αυτό είναι καθαρά θέμα γουστου και εύκολα μπορεί κανείς να το αλλάξει κατεβάζοντας ένα launcher. Δεν με πειράζει προσωπικά που πάνω στο κινητό γράφει huawei, το θεωρώ εντελώς ασήμαντο από την στιγμή που η συνολική έμπηρια από την χρήση της συσκευής είναι κάτι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική. Αυτά απλά για κάποιους που κυνηγάνε οθόνες full hd και επιγραφές στοις συσκευές τους τύπου samsung και apple ξοδεύοντας λεφτά για τα οποία οι συσκευές τους απλά δεν αξίζουν.
  • Δημιουργία νέου...