Προς το περιεχόμενο

Paulostge

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    650
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Paulostge

  • Ημερομηνία γέννησης 24/08/1988

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.thegreeksenergy.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Προγραμματισμός

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.652 προβολές προφίλ

Paulostge's Achievements

  1. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την IDEAL δίνουν την ευκαιρία σε 6 τυχερούς να κερδίσουν από 1 κωδικό ενεργοποίησης της εφαρμογής Kaspersky Internet Security 2017 και 1 κωδικό ενεργοποίησης της εφαρμογής Safe Kids, συνολικής αξίας 106€. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  2. Λένε ότι το Linux είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τα Windows για διάφορους λόγους, και δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που μεταπήδησαν από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο. Όμως τα στατιστικά στοιχεία του περασμένου μήνα δείχνουν ότι τα Windows εξακολουθούν να είναι το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα για desktop pc, με το Linux να μην παρουσιάζει καμία απειλή ακόμα, παρά τον αριθμό των χρηστών που κάνουν τη μετάβαση. Τα Windows έχουν ένα ιστορικό όριο του 90% για τον μήνα Αύγουστο. Συγκεκριμένα η εταιρεία δημοσκόπησης Net Applications, υποστηρίζει, ότι τα Windows έχουν το 90,52%. Ο χειρότερος μήνας των Windows ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, όταν έπεσαν στο 88,77%. "Linux και Mac OS X" Το Linux, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά πολύ πίσω με μερίδιο μόλις 2,11 %.Tο Linux έχει ακόμα και πτώση σε όρους μεριδίου αγοράς, καθώς οι στατιστικές δείχνουν μια πτώση από το 2,33% που είχε τον Ιούλιο. Όμως το Linux συνολικά πάει αρκετά καλά, καθώς έχει πλέον καταφέρει να διατηρήσει το μερίδιό του πάνω από το 2%, έτσι υπάρχει σίγουρα μια αύξηση που ασκήθηκε από τον αριθμό των χρηστών που μεταναστεύουν από τα Windows. Το Mac OS X της Apple μπορεί να θεωρηθεί μια μεγαλύτερη απειλή για τα Windows, με την πλατφόρμα σήμερα να έχει μερίδιο 7,37%. Όμως, ακριβώς όπως και στην περίπτωση του Linux, το Mac OS X βρίσκεται σε ύφεση, καθώς μειώθηκε στο 7,87% τον Ιούλιο, καθώς είχε ποσοστό 9,57% τον Απρίλιο του 2016, όπου συμπτωματικά ήταν και ο χειρότερος μήνας των Windows. Συνολικά, το Linux αναπτύσσεται και δεν είναι ακόμα ένας "επικίνδυνος αντίπαλος" για τα Windows, και αυτό θα χρειαστεί ακόμη πολλά χρόνια έως ότου αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμβεί. Αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι η Microsoft δεν είναι καθόλου πρόθυμη να εγκαταλείψει αυτόν τον αγώνα, δείχνοντας αυτό με τα Windows 10 που βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Έτσι αυτό πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο για το Linux ώστε να πλησιάσει πιο κοντά τα Windows. Μετάφραση άρθρου από το thegreeksenergy.com Πηγή: softpedia.com
  3. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Ashampoo δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής Ashampoo Slideshow Studio HD 4 αξίας 39,99 € και συνολικά 399.9 €. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  4. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Ashampoo δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής Ashampoo WinOptimizer 14 αξίας 49,99 € και συνολικά 499.9 €. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  5. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Ashampoo δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής Ashampoo Backup Pro 10 αξίας 49,99 € και συνολικά 499.9 €. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  6. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Password Boss δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής Password Boss αξίας 24,99 € και συνολικά 124.95 €. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  7. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Ashampoo δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής Ashampoo Photo Recovery αξίας 39,99 € και συνολικά 399.9 €. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  8. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την Panda Security Hellas δίνουν την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από 1 κωδικό ενεργοποίησης της εφαρμογής Panda Internet Security 2016 (με 3 άδειες χρήσης το καθένα δηλαδή δυνατότητα εγκατάστασης σε έως και 3 συσκευές), αξίας 32,90€ και συνολικά 131,60€. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  9. Paulostge

    ιος

    Έχεις αναβαθμίσει καθόλου το comodo (έχεις την τελευταία έκδοση);
  10. Paulostge

    ιος

    Το διέγραψες;
  11. Το thegreeksenergy.com σε συνεργασία με την AVG δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από 1 άδεια της εφαρμογής AVG Ultimate 2016 αξίας € 71,99. Για συμμετοχή πατήστε εδώ ή πατήστε εδώ.
  12. Γραμμή εντολών sfc /SCANNOW /OFFBOOTDIR=c:\ /OFFWINDIR=c:\windows Αν βρεί σφάλμα στα αρχεία συστήματος η εντολή θα κάνει επιδιόρθωση των αρχείων από το dvd. Αν είναι οκ θα δοκιμάσεις και κάτι πιο απλό επαναφορά συστήματος
  13. Ναι και στην συνέχεια να το τρέξεις ώστε να κάνεις επιδιόρωση. Για να μην σε βάζω να κάνεις προχωρημένες ρυθμίσεις...
  • Δημιουργία νέου...