Προς το περιεχόμενο

ktikti

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    347
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με ktikti

  • Ημερομηνία γέννησης 30/07/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    igoumenitsa

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  • Ενδιαφέροντα
    Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.398 προβολές προφίλ

ktikti's Achievements

  1. ktikti

    Arnette AN4202

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 08:03 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πουλαω ολοκαινουρια γυαλια υλιου.ειναι απο δωρο.ειναι σφραγισμενα.θα δωθουν μαζι με τις 2 θηκες τα χαρτια. θα σταλουν δωρεαν σε ολη την ελλαδα. Ανδρικά γυαλιά ηλίου Arnette με κοκκάλινο σκελετό σε ορθογώνιο σχήμα. Διαθέτουν πολωτικούς φακούς οι οποίοι περιορίζουν τις οριζόντιες αντανακλάσεις του φωτός, επιτρέποντας μόνο στο κάθετο φως να περάσει στα μάτια. Είναι κατάλληλοι για όλες τις συνθήκες, ενώ θεωρούνται ιδανικοί για χρήση σε περιόδους αυξημένης αντανάκλασης, όπως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, στα χιόνια αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

    70 €

  2. ktikti

    Samsung Galaxy Tab S5e 2021 10.5" (4G/64 GB/4 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 08:03 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται σε αριστη κατασταση samsung s5e 4/64 4G - LTE χρωματος gold. Εχει χρησιμοποιηθει εντος σπιτιου..και απο τις φωτογραφιες βλεπεις και την αριστη κατασταση που βρισκετε. ειναι η εκδοση 4/64 και επιπλεον δεχετε sim και μπορει να λειτουργησει και σαν τηλεφωνο. ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας και θα δωθει με αποδειξη αγορας.χωρις εγγυηση γιατι εχει ληξει..το κουτι του με ολα τα παρελκομενα αθικτα.(φορτιστης,καλωδιο,επιπλεον καλωδιο για ακουστικα). θα δωθουν επισης θηκες αξιας 100 ευρο!! μια spigen silicone cover, 2 samsung cover και μια θηκη book cover αχρησιμοποιητη. Quick Specs Οθόνη: 10.5" Resolution: 2560 x 1600 (WQXGA) Super AMOLED Δίκτυο σύνδεσης: 4G Αποθ. Χώρος: 4/64 GB Βάρος: 400 g Processor: Octa Core (Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz) Snapdragon 670 External Memory: MicroSD up to 512GB Main Camera: 13MP 4K@30fps Selfie Camera: 8MP 1080p@30fps Sound: 4 stereo speakers Tuned by AKG Battery: 7040 mAh / 18W Fast Charge Usb Type C Fingerprint Sensor

    170 €

  3. δεν εχω αεριο.δεν εχει ερθει στην ηγουμενιτσα ακομη.μονο ρευμα,νοβα και τραπεζες που το εχω ηδη κανει εκτος της ηπειρου που θελει ταυτοπροσωπια στο καταστημα γιατι ειμαι συνδικαιουχος.την δεη τελικως μπηκα μεσα στην εφαρμογη και εκανα επισυναψη την νεα ταυτοητα και περιμενω απαντηση.
  4. πω..πω..φιλε με εσωσες!! μολις τα εκανα και τα διορθωσα. ευχαριστωωωω πολυ !!!
  5. παρελαβα την ταυτοτητα απο την παρασκευη.την επομενη μερα ο αριθμος ειχε συχρονιστει με την ααδε.τον περασα και γω ηλεκτρονικα στις τραπεζες.στην revolut και στιν viva δεν βρηκα πως γινετε.επισης στην δεη και στην νοβα ουτε..αλλα θα παω απο το γραφειο να το περασουν αυτοι.
  6. την παρασκευη προχθες σε προγραμτισμενο ραντεβου πηγα για νεα ταυτοτητα.ειχα ετοιμο τον φακελο με τα δικαιολογητικα..ομως η φωτογραφια που με ειχε βγαλει ο φωτογραφος δεν την δεχθηκε το συστημα.την ανεβαζε κανονικα και την εβγαζε σκοτεινη.αποτελεσμα να με βγαλει νεα φωτογραφια ο αστυνομος εκει.να πω την αληθεια καλυτερα με εβγαλε στο αστυνομικο τμημα.τσαμπα το 12ευρο στον φωτογραφο οκ..μικρο το κακο..αλλο θελω να ρωτησω τωρα ειναι σχετικα με τον αριθμο και στην εφορια θα ανεβει μονο του..ετσι μου ειπε..τωρα στις τραπεζες θα το κανω εγω ηλεκτρονικα η θα πρεπει αυτοπροσωπος στην τραπεζα? πλεον σε υπηρεσιες που ζητανε ταυτοτητα μπρος πισω θα ισχυει και με την νεα??
  7. ευχαριστω πολυ! το εκτυπωσα κι'αυτο ευχαριστω πολυ! το εκτυπωσα κι'αυτο
  8. το πληρωνω εγω online και αυτο?? η το πληρωνω αμεσα στο αστυνομικο τμημα.
  9. 2 ερωτησεις..εχω κανονισμενο ραντεβου για τις 29 Μαρτη. η φωτογραφια για ποσο χρονικο διαστημα μπορει να μεινει στο myphoto?? επισης εχω ηδη παραβολο αγορασμενο 1894 αλλα νομιζω οτι θελει και ενα αλλο παραβολο τους 1 ευρο.αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο.
  10. ktikti

    Pilot Fazer SV Gloss Black/Grey

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 05:25 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Pilot Fazer SV Gloss Black/Grey Κράνος Μηχανής Jet με Sunvisor μεγεθος medium

    60 €

  11. ktikti

    Pilot Snake Lucky Gloss

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 05:19 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    πωλειται Pilot Snake Lucky Gloss Κράνος Μηχανής καινουργιο και μεγεθος Medium αγοραστηκε στα 95 ευρο και θα δωθει μαζι με αχρησιμοποιητη μεμβρανη pinlock αξιας 23 ευρο. Βασικά χαρακτηριστικά: Αφαιρούμενο, πλενόμενο εσωτερικό Αεροδυναμικός σχεδιασμός Πιστοποίηση: ECE 22.05 Κούμπωμα: Microlock Αντιχαρακτική ζελατίνα Αποσπώμενο spoiler

    100 €

  12. Απλά το είδα σαν διαφήμιση και τίποτα παραπάνω αλλά αυτές που αναφέρεις εσύ δεν τις έχω δοκιμάσει άλλωστε εδώ στην επαρχία είναι λίγο δύσκολο να έχω τόσο πολλές επιλογές σε κάψουλα.'
  13. Εχει δοκιμασει κανενας καψουλες απο τα καταστηματα "Γρηγορης" . μου βγηκε σαν διαφημιση και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες απο τον ανταγωνισμο.δηλαδη παιρνεις 10δα με 2.90 και στα θετικα οτι οι καψουλες ειναι αλουμινιου.
  14. Το ενεργοποιησα κι εγω.ευχαριστω πολυ!! .ποτε δεν ειχα κοσμοτε tv .ετσι για την περιεργεια το εκανα και φαινεται καλο.
  15. μια ερωτηση..σε revolut , viva πως ενημερωνω την ταυτοτητα?? θα πρεπει να κανω παλι mini video η θα αφησω την παλια..
  • Δημιουργία νέου...