Προς το περιεχόμενο

DiscoVolante

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.151 προβολές προφίλ

DiscoVolante's Achievements

  1. Καλησπερα. Εχω στην κατοχη μου το Tablet Turbo-X Twister 7'' και χανει τις ρυθμισεις. Μεταφερω για παραδειγμα το ΡΟΛΟΙ στην μπροστινη επιφανεια εργασιας. Τερματιζω το TABLET. Κανω μια εκκινηση του και παρατηρω οτι το Ρολοι τελικα δεν εχει μεταφερθει. Το ιδιο συμβαινει και με αλλες συντομευσεις εφαρμογων. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καθως δεν υπαρχει ουτε και Update στο λογισμικο του. Μπορειτε να βοηθησετε? Ευχαριστω.
  2. Εχω στην κατοχη μου το TURBO-X BREEZE IV TABLET model V17HD. Εχει κολησει στο μοτιβο (εσφαλμενο). Εχω πολλες φορες δοκιμασει να το ξεκλειδώσω και ξερω οτι μετα απο αποπειρες θα επρεπε να βγαλει μηνυμα για google mail account login. Τιποτα ομως. Πως μπορω να το επαναφερω ρε παιδια? Μια βοηθεια.
  3. Καλησπερα, εχω στην κατοχη μου ενα monitor απο Αμερικη το Overlord Tempest 270OC το οποιο εχει ISP Panel και ανεβαζει 2560x1440 αναλυση. Η οθονη εχει DVI-I Dual Link cable καθως και μετασχηματιστη LYD 2406000 100-240V AC - 2,5A 50/60HZ με output DC24V-6A. Ξαφνικα η μιση οθονη στα δεξια εμφανιζει σταθερες οριζοντιες γραμμες οπως ακριβως φαινονται στην συννημενη φωτογραφια. Τι ακριβως συμβαινει μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω.
  4. Δεν εχω αλλο PC ουτε εχω χωρο για να τοποθετησω αλλο ενα. Η ερωτηση μου ειναι θελω τελικα και αλλη καρτα ή οχι?
  5. Έχω έναν υπολογιστή τον οποίο έχω εγκαταστήσει στην επιχείρηση μου. Έχει onboard κάρτα ήχου Realtek και έχω συνδέσει πάνω σε αυτήν τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης. Έχω βάλει ένα πρόγραμμα παραγγελιοληψιας και με ειδοποιεί για μια παραγγελιά στέλνοντας 3 ήχους στα ηχεία της οθόνης. Θέλω όμως να συνδέσω έναν ενισχυτή με ηχεία πάνω στην κάρτα ήχου για να έχω παράλληλα μουσική στον εξωτερικό χώρο που θα κάθονται οι πελάτες μέσω του youtube. Πρέπει να προμηθευτώ άλλη μια νέα κάρτα ήχου (αυτόνομη) για να κάνω την δουλειά μου ή όχι? Θέλω να ακούω μόνον εγώ τον ήχο των παραγγελιών στο μόνιτορ και συγχρόνως χωρίς να ακούνε οι άλλοι τον ήχο αυτόν να ακούνε από τα ηχεία του ενισχυτή μουσική μέσα από το youtube. Ακούω τις προτάσεις σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Γεια σας, εχω ενα tablet 8'' IKON IK-TPC8103. Το ανοιγω και με βγαζει στο Android system recovery <3e>. Εκει εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες για επαναφορα. Ακομη και την πιο αποτελεσματικη wipe data/factory reset. Παρολαταυτα κανει εκκινηση και με ξαναβγαζει στο ιδιο μηνυμα. Δεν μπορω να επικοινωνησω με την εταιρεια κατασκευης IKON (δεν λαμβανει e-mail). Γνωριζει κανεις κανα rom file να το ριξω μεσα σε μια sd card και απο εκει να σεταρει συστημα? Οποιαδηποτε συμβουλη σας ειναι εννοειται πολυτιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Μαλλον το LCM CABLE θα φταιει ή το PANEL, διοτι θεωρω απιθανο να χρειαζεται overflow ή reballing η καρταγραφικων μιας που μιλαμε για την Intel Mobile 965. Δεν μιλαμε για κανα Nvidia chipset 9600GT για παραδειγμα. Αφηστε που τα συμπτωματα δεν θυμιζουν reballing παρα μονον LCM cable ή Inverter (λογω του γεγονοτος οτι με τις γραμμες παρατηρειται και ενα τρεμοπαιγμα μικρο) ή PANEL. Καμια αλλη γνωμη???
  8. Καλησπερα σας, εχω ενα notebook Toshiba Satellite L300-129 με ενσωματωμενη καρτα γραφικων την Intel Mobile 965 το οποιο δουλευει μια χαρα με Windows 7 professional σε ασφαλη λειτουργια safe mode. Οταν το γυριζω σε κανονικη λειτουργια normal mode μετα απο λιγα λεπτα και εφοσον ειμαι στην επιφανεια εργασιας μαυριζει η οθονη και εμφανιζονται εγχρωμες οριζοντιες γραμμες. Οι γραμμες αυτες αναβοσβηνουν (flickering). Συνεδεσα το φορητο και με 2ο monitor μεσω ενος καλωδιου RGB και εμφανιζει ακριβως το ιδιο φαινομενο. Τι φταιει? Το Display ή η καρτα γραφικων. Θεωρω μαλλον η καρτα γραφικων. Την γνωμη σας. Σας ευχαριστω.
  9. Ακολουθησα τις σημαντικες συμβουλες των Mitsus (ολα ηταν disable μονον το Energy Star 4.0c ηταν disable το εκανα enable), Jshaa (οι καρτες δικτυου ειχαν απενεργοποιημενη Allow this device to wake up your system το ποντικι και το πληκτρολογιο την ειχαν ενεργοποιημενη και την απενεργοποιησα), mourgolukos (θα το κοιταξω) και akoinonitos (απενεργοποιησα το hibernation) σας ευχαριστω και σας ενημερωνω........
  10. Οχι ρε φιλε τερματισμο παταω...εκτος εαν ειμαι τυφλα στο μεθυσι xaxaxa μαλλον θα το στολισω με τιποτα σκορδα...
  11. Παιδια μαλλον για εξορκισμο παει.... γιατι εαν τον αφησω μονο του και ειμαι σε αποσταση δεν εκκινει........οταν παω να καθισω και κουνησω το γραφειο του κατευθειαν ανοιγει...
  12. Wake on lan δεν εχει επιλογη...μονον αυτο που σας ειπα στο αρχικο μηνυμα: Restore on AC Power loss ειναι στο POWER OFF. Παρατηρω στην διαχειρηση συσκευων οτι στους δισκους περα απο τον WD 500GB που εχω μου βγαζει και εναν αλλον Config Disk 0 ATA Device. Τι διαολο ειναι αυτο? MSSB reset μεσω του jumber στην μητρικη?
  13. Μισο να ψαξω εαν εχει επιλογη για wake on lan στο bios....
  14. PSU εχω το AQPROX APP500PSB01 στα 500WATT ολοκαινουριο....
  15. Παιδες μια βοηθεια σας παρακαλω. Εχω εναν υπολογιστη που τον εστησα με μεταχειρισμενα αλλα ακρως λειτουργικα υποσυστηματα. Το προβλημα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι ενω ειναι κλειστος ανοιγει μονος του. Εχει περασει θετικα το mem test+, στο bios το suspend mode ειναι στο auto καθως και η επιλογη στο APM Configuration: Restore on AC Power loss ειναι στο POWER OFF. Εχει περαστει επιτυχως και το latest Bios Update. Τελος η μητρική του είναι η ASUS P5Q DELUXE ο επεξεργαστής ο QUAD CORE 6600. Η εγκατασταση των windows ειναι καθαρη. Σας ευχαριστώ και σας ακούω.
  • Δημιουργία νέου...