Προς το περιεχόμενο

gms7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

585 προβολές προφίλ

gms7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Εντάξει τα ακουστικά ήταν ο κράχτης και λογικά γι'αυτό πλακωθήκαμε όσοι παραγγείλαμε. Αλλά να έχεις πληρώσει 12€, να είσαι κομπλέ με ταυτοποίηση, να περιμένεις 1 ημέρα απο την ενεργοποίηση του αριθμού που μου είπαν στο τσατ, να σκας άλλα 12 για κάρτα και να μην πάρεις καμία προσφορά ε αυτό πάει πολύ...
  2. Ωραία. Amazon.de κι ασ'τους άλλους να κλαίγοde 😄
  3. Ερώτηση: Λογικά οι τιμές στην ευρωπαϊκή αγορά δεν θα είναι αναπροσαρμοσμένες λόγω του ΦΠΑ; Δηλαδή η RTX3070 θα πάει στα 600-650, η 3080 στα ~850 και η 3090 θα πιάσει διχίλιαρο; Απ' όσο θυμάμαι δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση οι αμερικάνικες τιμές στην Ευρώπη. Ninja edit: οκ άκυρο οι γερμανικές τιμές ίδιες είναι. Τώρα για Ελλάδα Πλαίσιο, E-shop κλπ θα υπάρξει κάποιο καπέλο.
  4. Αν και είχα υποψιαστεί την πατάτα και παρήγγειλα με αντικαταβολή, είμαι κι εγώ μέσα για καταγγελία, μπας και σοβαρέψει ως κατάστημα επιτέλους.
  5. Σαν να λέμε φθίνει η wolkswagen τώρα είναι η audi ένα πράγμα...
  6. gms7

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Άρα ό,τι συστημένο έρχεται μέσω gls και ό,τι μη συστημένο (int. standard που διάλεξα εγώ και economy) έρχεται κατευθείαν μέσω ελτα? Υπάρχει κανείς που παραγγέλνει συχνά από ebay για να μου το επιβεβαιώσει?
  7. gms7

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Επειδή δεν εχω βρει ακομα ακρη με τη royal mail και δεν πήρα απάντηση ούτε εδω, λογικα τα international tracked και tracked & signed τα πανε gls -> acs. Το ιδιο συμβαίνει και με τα international standard και economy ή πανε ελτα? Γιατί έχω ρωτήσει ηδη δυο φορές στην acs και μου λενε ότι δίνεται αριθμός ακομα και στα economy απο royal mail, αλλά από την άλλη μου λέει ο πωλητής στο ebay ότι δε δινεται, δηλ. λογίζεται ως απλή αλληλογραφία. Το ίδιο πράγμα βλέπω και στα φορουμ. Από τα ελτα πάλι μου λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάτι απο royal mail εδώ.Δε βγάζω ακρη.
  8. gms7

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπέρα. Αν έχετε εμπειρία με το Royal Mail International Standard, μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες που έχω? 1. Απ' ότι έχω ψάξει το International Standard και το International Standard Tracked διαφέρουν ως προς το γεγονός ότι το πρώτο δεν έχει tracking number. Αυτό σημαίνει ότι την αποστολή την αναλαμβάνει τα ΕΛΤΑ ή κανονικά η ACS μέσω GLS? 'Οταν ρώτησα στα ΕΛΤΑ μου είπαν πως οτιδήποτε έρχεται απο Royal Mail πηγαίνει στην ACS, αλλά εκεί μου ζητάνε αριθμό, τον οποίο φυσικά δεν έχω. 2. Λόγω του ότι μένω επαρχία αλλά λόγω δουλειάς μετακινούμαι καθημερινά έχω δηλώσει ως διεύθυνση αποστολής την ίδια με του καταστήματος της ACS, ούτως ώστε να το παραλάβω από τη ρεσεψιόν. Καλά μέχρι εδώ. Αλλά αυτό που αναρρωτιέμαι είναι τι συμβαίνει αν τελικά έκανα λάθος και την αποστολή διεκπεραιώνει τα ΕΛΤΑ?
  9. Είμαι φοιτητής αλλά δεν έχω κάνει ακόμα καμία φορολογική δήλωση (είμαι δηλωμένος ως προστατευόμενο μέλος στη δήλωση του πατέρα μου). Δέχεται η τράπεζα το ε1 ή το εκκαθαριστικό της δήλωσης του πατέρα μου, άσχετα με το γεγονός ότι ο λογαριασμός δεν θα είναι στο όνομά μου? Υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθούν μόνο τη βεβαίωση του αφμ ή είναι απαραίτητο να προσκομίσω δήλωση ότι δεν έχω εισόδημα?
  10. Απ'ότι έχω ακούσει μόνο, δεν έχω εμπειρία με λαπτοπ, οι acer αντιμετωπίζουν κάποια θέματα υπερθέρμανσης, γι'αυτό σκεφτόμουν να αποκτήσω καλού κακού και μια βάση, εφόσον αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα.
  11. τι να σου πω δεν ξερω να σου προτεινω κατι αλλο. δες εκεί αν μπορείς να το λύσεις κάπως, αλλιώς αν δεν έχεις άλλη λύση ξανακάνε εγκατάσταση των windows πατώντας f8 στην αρχική οθόνη προτού φορτώσεις το λειτουργικό, επέλεξε τη μονάδα που έχεις το dvd και ξαναεγκατέστησε τα. http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/dll-error-troubleshooting.htm. Θεωρώ ότι αυτή είναι η μόνη σίγουρη λύση, έχει δουλέψει για μένα όταν έχασα ένα σημαντικό για την εκκίνηση αρχείο και δεν ξεκινούσαν τα windows.
  12. μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα σε ένα χρονικό σημέιο που δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα;
  13. Τι να σου πώ; Άμα έχεις το dvd με το λειτουργικό βαλ'το και ξαναεγκατέστησέ το. Αυτό βέβαια στο δίνω ως ύστατη λύση, δεν έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.
  14. Καλημέρα. Ψάχνω για ένα λάπτοπ μέχρι 750 ευρώ το πολύ, για παιχνίδια (οχι σε full setting, αλλά να πιάνει τουλάχιστον 30 fps) , ίντερνετ και ταινίες. Πρωτίστως θέλω να έχει όσο το δυνατόν δυνατότερη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή, και δευτερευόντως αρκετή μνήμη και έναν καλό σκληρό και 15αρα με αρκετή ευκρίνεια. Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στους εξής: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904465 http://www.mgmanager.gr/lenovo_g580a_i7520m1566gb1tbgt610mwindows_8_55248/el/pid/11969/ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902761 http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15r_5521_i757u1566gb1tb_hd_870mdvdrwlinux_ubuntu2y_nbd_dlnbins0667/el/pid/15270/ Επίσης θα ήθελα την άποψή σας για τα παραπάνω καταστήματα και τις εμπειρίες από τις αγορές σας, αν έχετε κάνει, καθώς και για το σέρβις του e-shop.
  • Δημιουργία νέου...