Προς το περιεχόμενο

asdfnikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.422
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.472 προβολές προφίλ
  1. Λογικά Ναι. Τελευταία φορά ήρθαν γρήγορα. Πλέον παραγγέλνω από το e-shop για παραλαβή από το κατάστημα για να μπορώ να πληρώνω με KLARNA.
  2. και με την ταυτότητα και το ΑΦΜ σου μπορείς κανονικά.
  3. ετοιμάζω ταξίδι στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα. Κάποιο tip για φαγητό στο κέντρο του Λονδίνου ( όχι σε αυτά με χρυσούς σκούφους κτλπ) και την εμπειρία σας γενικά 😊
  4. Γίνετε η χρέωση και μετά από 1-2 μέρες η πίστωση πίσω στην κάρτα της συνδρομής. Έτσι έγινε και σε εμένα που έχω την Gold.
  5. Η πειραίως είναι πιο εύκολη στην έγκριση της καρτας σε φοιτητή χωρίς εγγυητή , εισοδήματα κτλπ. Αλλά με μικρό όριο ( Στα 300 ευρώ)
  6. asdfnikos

    Τι παιζει με την Wolt?

    Θέλει να ανοίξεις ατομική επιχείρηση και σε κόβει τιμολόγιο. Δεν υπάρχει τίποτα μαύρο σε αυτά.
  7. Μειώνουν τα καταστήματα , μειώνουν της ώρες του ταμείου , αυξάνουν της χρεώσεις πληρωμής - κατοχής λογαριασμού . Άμα μπορούν να γλυτώσουν από να απασχολήσεις τον υπάλληλο για 30 - 40 λεπτά είναι κέρδος για αυτές. Αλλιώς θα σε βάλουν να "Πληρώσεις" Γενικά θέλουν να κερδίζουν όσα περισσότερα μπορούν. Και είναι έτσι φτιαγμένο το σύστημα ώστε σε όποια τράπεζα και να πας να είναι ακριβώς το ίδιο.
  8. asdfnikos

    Ταξί μέσω Uber

    Ο συγκεκριμένος οδηγός που πήρα είχε 4.9/5 αστέρια και πάνω από 500 κριτικές στο uber. Οι περισσότερες από τουρίστες. Έγραφαν πόσο ωραία φωνή έχει και ότι διασκεδάζεις πολύ στο ταξί του. Στο εξωτερικό εφαρμογές όπως uber και bolt δεν είναι ταξί αλλά ιδιώτες η/και της εταιρίας αυτοκίνητα οπότε έχουν fix τιμή για την συγκεκριμένη διαδρομή που επιλέγεις. Σε αναφορά που έκανα στην uber δεν κούνησε και πολύ το φλέβαρο.
  9. asdfnikos

    Ταξί μέσω Uber

    Η uber δεν έχει χρέωση κλήσης όπως έχει το Free Now. Περιστατικό που μου έτυχε με uber ( Κλασσικό Ταξί δηλαδή) να έχει φυσικά το ψευτοταξίμετρο σε εφαρμογή στο κινητό. Λέω ας πάει στο καλό. ( Πληρωμή μέσω Κάρτας) Αρχίζει να μου λέει την ιστορία της ζωής του και αρχίζει να τραγουδάει παίζοντας mp3 τραγούδια στα ηχεία. Παρατηρώ κάποια στιγμή μετά από 2-3 λεπτά το ταξίμετρο να έχει φτάσει κοντά στα 5 ευρώ. Κάθομαι και τον βλέπω ( νομίζοντας αυτός ότι δεν κοιτάω ) να πατάει πάνω στην οθόνη του κινητού που έχει το ψευτοταξίμετρο και να ανεβάζει το ποσό κατά 0.50 λεπτά σε κάθε tap. Φτάνουμε στον προορισμό και ενώ συνήθως κοστίζει στα 5 ευρώ η συγκεκριμένη διαδρομή να γράφει 9 το ψευτοταξίμετρο. Του λέω "Σας έβλεπα που το πατούσατε δεν ντρέπεστε λίγο;" Παγώνει και μου λέει " Πόσα δίνεις πόσα να γράψω πες μου" Του λέω 5 - 5.50 ευρώ όχι και 9 για 8 λεπτά διαδρομή. ΚΑΚΟΣ πολύ ΚΑΚΟΣ που δεν τον έκανα ξεφτίλα και καταγγελία. Αλλά τι σόι καταγγελία να κάνεις σε αυτό το πράγμα και που να βρεις το δίκιο σου; Στο σωματείο τους που είναι όλοι φιλαράκια και κλίκα και δεν θα κουνηθεί φύλλο;
  10. υπομονή να σε απαντήσουν γραπτώς από τον Τειρεσία. Δε υπάρχει άλλη εναλλακτική.
  11. Έχω πολύ καιρό να επενδύσω στην Mintos από την περίοδο που άρχισε να ζητάει διαβατήριο για την ταυτοποίηση. Πριν 2-3 μέρες σήκωσε περίπου 3 εκατομμύρια απο επενδυτές δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην διαθεσιμότητα των δανείων. https://www.crowdcube.eu/companies/mintos/pitches/lO0XVZ
  12. Έτσι λειτουργούν οι κάρτες της Πειραιώς. Εσύ θα πληρώνεις απλά το υπόλοιπο του λογαριασμού που εκδίδεται.
  13. Στον επαγγελματικό για ατομική δεν υπάρχει χρέωση. Μόνο σε λογαριασμο για όλες της άλλες μορφές εταιριών.
  14. Εννοώ να μιλήσεις με το live chat της Revolut. Όντας metal member πιστεύω θα δώσουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
  • Δημιουργία νέου...