Προς το περιεχόμενο

Stamer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1407
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7383 προβολές προφίλ

Stamer's Achievements

  1. Α μπράβο! Δεν κατάφερα να βρω τέτοια μπαταρία (έτοιμη με το καλώδιο) σε κανένα μαγαζί (γνωστό και άγνωστο!). Αυτό θα παραγγείλω. Για το άλλο που λες, ωραία λύση αλλά δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία βρε αδερφέ (κολλητήρι κλπ). Μια μπαταριούλα θέλω να ξεμπερδέψω Ευχαριστώ παιδιά
  2. Καλησπέρα παιδιά. Μπαταρία όπως αυτή στην φωτογραφία, πως την αλλάζουμε? Βγαίνει απλώς από αυτό το πλαστικό πλαίσιο και βάζουμε την νέα εκεί? (δεν το δοκίμασα γιατί δεν έχω ξαναδεί σε mini itx και με μπέρδεψε)
  3. Κι εγώ για pentium μιλούσα και x86, 286, 386 κλπ. Τον 386sx amstrad δεν τον ξέρω, έναν 6128 έχω επίσης στο υπόγειο. Θυμάμαι το πρώτο μου pc, ήταν έναν Ελληνικής κατασκευής (προφανώς συναρμολόγησης) το οποίο ήταν "καθιστό" με floppy 5.25 και δίσκο 10mb? Κάτι τέτοιο. Τα κουτιά των 20-40 ευρώ τώρα ναι, πιθανόν να είναι χειρότερα από τα αρχαία. Αλλά τα πιο σοβαρά κουτιά δεν έχουν καμία σχέση. Είναι βαριά, μελετημένα, στιβαρά και οι βίδες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αλλά μιλάω πάντα για τα καλά κουτιά. Και το κυριότερο, εξαρτάται τι έχουμε μέσα ο καθένας. Την τότε εποχή, απλά Δεν υπήρχε τέτοιου είδους hardware για να βάλουμε και να προσθέσουμε βάρος (μεγάλα τροφοδοτικά, ψύκτρες "τέρατα", κάρτες γραφικών "τέρατα" κλπ).
  4. και όχι μόνο. Το βάρος που είπε ο φίλος δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά. Επειδή μου έχουν μείνει τουλάχιστον 2 τέτοια "αρχαιολογικά" συστήματα, το βάρος τους είναι πούπουλο σε σχέση με τα σημερινά. Αν έχεις καλό κουτί και όχι των 20-40 ευρώ, τα μέταλλα είναι καλύτερα και με αυτά που έχουμε μέσα είναι πολύ βαρύ το αποτέλεσμα. Το evolv x που έχω τώρα, χρειάζεσαι να πας προπόνηση πρώτα για να το σηκώσεις, μου φαίνεται απίστευτο 😅 (εφόσον/αν βάλεις και tempered glass στην εξίσωση είναι ακόμα χειρότερα απο βάρος)
  5. Τους καταλαβαίνω. Ο κόσμος (που δεν γνώρίζε ούτε γνωρίζει τα βιβλία του Τολκιν και το έργο του γενικότερα) είναι ας πούμε εξοικειωμένος με τα δαχτυλίδια της δύναμης, τον Σάουρον κ.λ.π. Οπότε σκέφτονται οτι η σειρά θα είναι πιο "ευκολόπεπτη" και για περισσότερο κόσμο. Για μένα, μακάρι να ξεκινούσαν από εντελώς αρχή (την ώρα που ο Ερου έφτιαξε τον κόσμο ). Και ας είχε πολλές σεζον να έχουμε να ευχαριστιόμαστε. Άλλωστε, άνετα μπορούν να γεμίζουν κάθε μία σεζον με συγκεκριμένα γεγονότα.
  6. Η ιστορία του Εαρέντιλ ήταν στην 1η εποχή (δυστυχώς). Μακάρι να βλέπαμε αρχικά τις ιστορίες της πρώτης εποχής και την πιο επική μάχη στο τέλος βέβαια (πόλεμος της οργής). Γενικά τι να πει κανείς για την 1η εποχή.. Δημιουργία του κόσμου (Βάλινορ, Άρντα).. άφιξη των ανώτερων ξωτικών στην άρντα, μάχη Φινγκόλφιν με Μόργκοθ... Άνγκμπαντ... Εαρέντιλ και Σίλμαριλς και δεν συμμαζεύεται!
  7. Ας ελπίσουμε για κάτι καλό που πιστεύω πως θα είναι. Πάντως δυστυχώς, η μεγαλύτερη μάχη στο Silmarilλion που θα ήθελα να δω (ο πόλεμος της οργής) είναι στο τέλος της πρώτης εποχής 😐 Η δεύτερη εποχή έχει πολλά γεγονότα που είναι και ιστορία των όσων εξελίχθηκαν στον άρχοντα των δαχτυλιδιών και χόμπιτ. Ίσως και για αυτό οι παραγωγοί να προτίμησαν αυτή την εποχή, επειδή ο κόσμος θα είναι λίγο πιο οικείος με τα γεγονότα αυτά. Π.χ. η κατασκευή των δαχτυλιδιών, η ολοκλήρωση του Μπαράντ Ντουρ και πως ο Σάουρον άρχισε να γίνεται ο μεγάλος κακός στην μέση γη (χωρίς πλέον τον Μόργκοθ στο παιχνίδι), η κατασκευή του δαχτυλιδιού του, οι Νόλντορ εγκαταστάθηκαν στο Ερέγκιον και πολλά άλλα. Υλικό υπάρχει "άπειρο".
  8. Εντάξει, εντάξει, είσαι σωστός και είμαι λάθος. Μπορείς να σταματήσεις τώρα να πληκτρολογείς ολόκληρες παραγράφους και να δίνεις σημασία σε έναν τυχαίο για σένα στο διαδίκτυο (ή όχι, ότι σου φτιάχνει την μέρα).
  9. Να'χα ένα cent για κάθε φορά που είδα γραμμένα τα παραπάνω... 👍
  10. Ε όχι και εριστικός, μια κουβέντα είπα οτι διαφωνώ χωρίς να θίξω κάποιον αντίθετα απο εσάς (στην προηγούμενη σελίδα). Επομένως δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε κάποια κουβέντα. Μπορείς να συνεχίσεις να το παίζεις ειδικός σε μία ιστοσελίδα σαν αυτή εάν αυτό σε "γεμίζει" σαν άνθρωπο και δεν μπορείς να το κάνεις real life κάπου αλλού. Άντε γιατί κάποιοι έχουμε και δουλειές!
  11. Θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο πρώτος. Απλά γράφεις έτσι για να πεις κάτι σωστά? Φαίνεται και από το οτι μου καταλογίζεις "τεχνοφοβία/τρομολαγνεία" ενώ δεν έδειξα κάτι τέτοιο. Είπα πολύ απλά οτι και τα 2 περιλαμβάνουν παραγωγή τεράστιας ενέργειας και όπως οποιαδήποτε ενέργεια, χρειάζεται να διοχετευτεί και συγκρατηθεί σωστά γιατί ναι, είναι δυνατόν να εκλυθεί με άσχημο τρόπο. Όντως δεν χρειάζεται διδακτορικό για να καταλάβεις αυτό τον απλό κανόνα. Καταλαβαίνεις τι γράφουμε? Απάντησα στο αν είναι δυνατόν ή όχι η ενέργεια και των 2 πυρηνικών αυτών αντιδράσεων να κάνει "μπαμ" (όπως είπε ο απο πάνω οτι δεν μπορεί). Με άλλα λόγια υποστηρίζει οτι θα μπορούσαμε να κάνουμε αυθαίρετα πυρηνικές αντιδράσεις με σύντηξη χωρίς κίνδυνο. Για το πως ακριβώς γίνονται αυτές οι αντιδράσεις, μπορεί ο καθένας να κοιτάξει το θέμα στο internet αν ενδιαφέρεται, δεν θα το υποδείξουμε ούτε εγώ ούτε εσείς, άλλη όρεξη δεν είχα.
  12. Φυσικά και κάνει μπαμ, το ίδιο με την σχάση, με ποιό τρόπο θα τύχει να απελευθερωθεί η ενέργεια είναι το θέμα. Στην ραδιενέργεια διαφέρουν.
  13. Σωστό! Αν δεν είχα, όντως πάλι θα περίμενα και για τα 2 αυτά που ανέφερες
  14. Καλημέρα Γιάννη. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου 3 ειδών αγοραστικό κοινό: 1. Αυτοί που δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα αναβάθμιση αλλά θα αγοράσουν επειδή... δεν ξέρω (άντε πες enthusiast) 2. Αυτοί που όντως χρειάζονται αναβάθμιση και θα επωφεληθούν λόγω οτι παίζουν 4k 3. Αυτοί που δεν έχουν καν κάρτα ή έχουν παλιά/αδύναμη και θα επωφεληθούν και πάλι ανεξαρτήτως ανάλυσης οθόνης. Υπάρχουν και αυτοί που δεν χρειάζονται καν αναβάθμιση και κοιτάζουν αν κάνουν σωστά την δουλειά τους με αυτό που ήδη έχουν (σαν εμένα), οπότε έχουν δεν έχουν λεφτά, απλά δεν θέλουν να τα πετάνε στον κάδο άνευ ουσίας. Για όσους πάλι κάνουν "οριακά" την δουλειά τους, καλό θα ήταν να περιμένουν όπως είπες καμια super, ti κ.λ.π. Για να μην αναφέρω καν (όπως έχω ξαναπει) οτι το να αγοράζεις day 1 ηλεκτρονικό είναι by default ρίσκο... Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν/όταν είναι να πάρετε, απλά πάρτε την χωρίς μιζέριες. Οι μισές σελίδες είναι πως θα γλιτώσετε κάποιο ΦΠΑ, λιγότερα έξοδα αποστολής κλπ κλπ... Η κάρτες είναι έτσι κι αλλιώς ακριβές, δεν θα σωθείτε με λίγο πάνω ή κάτω στην τιμή. Προσωπικά αν βιαζόμουν τόσο, μάλλον θα προτιμούσα κάποιο amazon (προτιμώ Γερμανικό συνήθως) ή caseking.
  15. Με 1440p δεν κουνιέμαι καθόλου. Θα κουνηθώ ξανά όταν δεν μπορώ πια να παίξω το παιχνίδι που θέλω. Δηλαδή ακόμα και 200 ευρώ να μου την έδινες, γιατί να το έκανα τώρα? Πιστεύω ότι και σε ένα χρόνο δεν θα έχει αλλάξει κάτι στο status μου. Αν πάλι σε ενδιαφέρει το rt, τότε να το κουβεντιάσουμε 🙂
  • Δημιουργία νέου...