Προς το περιεχόμενο

demoup

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Video games, Studying, Working on Projects, Developing

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.584 προβολές προφίλ

demoup's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. demoup

    WD και RMA?

    καλησπερα, για να κανουμε μια επαναληψη γιατι προκειται να στειλω και εγω εναν δισκο Γερμανια. μιλησα μαζι τους μεσω email, και μου στειλανε αριθμο RMA μαζι με οδηγιες. Αρα συσκευαζω τον δισκο μου σε κουτι με bubble wrap και τα σχετικα, και το στελνω στη διευθυνση στη Γερμανια συστημένο, Γραφω εξω απο το κουτι σε τρια σημεια το RMA και τα στοιχεια μου (μαζι με τα δικα τους προφανως). Κατι λενε για αξια δισκου 40$ και να υπογραψω ενα χαρτι για τελωνειο οτι προκειται για αντικατασταση εντος εγγύησης. Αυτο δεν το κατάλαβα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε? Επισης, θελουν το καλωδιο του δισκου ή οχι? ειναι εξωτερικος mypassport ultra... Μου διαφευγει κατι αλλο? Ευχαριστω
  2. demoup

    Ερώτηση για SNMP

    Χαχαχα τέλειο το παράδειγμα σου! Κατάλαβα πως το θέτεις, αλλά άντε να το εξηγήσω με πιο "επιστημονικές" ορολογίες τώρα
  3. demoup

    Ερώτηση για SNMP

    Να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ τους! Οκει, έχουμε ένα Interface που απορρίπτει με έναν συγκεκριμένο ρυθμό πακέτα, ανά δευτερόλεπτο, που μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικούς λόγους! Ομοίως όμως, έχει και μία πιθανότητα απόρριψης! Σχετικά με τον ρυθμό, είναι κάτι βέβαιο πως κάθε δευτερόλεπτο θα απορρίπτονται x πακέτα! Σε ότι αφορά τη πιθανότητα, υπάρχει και η περίπτωση να μην απορριφθούν! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως το πότε θα με εξυπηρετούσε να γνωρίζω αυτά τα μεγέθη... Για πες μου και εσύ το συλλογισμό σου, να πάρω λίγο μπρος!
  4. Καλησπέρα παιδιά! Κάτι σύντομο, και υποθέτω απλό σχετικά με το SNMP! Έχω σαν δεδομένα την πιθανότητα απόρριψης πακέτων και τον ρυθμό απόρριψης πακέτων! Που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα η πιθανότητα και που ο ρυθμός απόρριψης πακέτων; Ευχαριστώ πολύ!
  5. Όλες αυτές τις πληροφορίες από τμήματα σε κώδικα C++ τις βρίσκω! Από ότι καταλαβαίνω όμως, όλα τα link ίδια είναι, όπως και οι κόμβοι! Δεν τους ξεχωρίζει με κάποιον τρόπο δηλαδή... Οπότε θα υποθέσω αυτό που είπε και ο fivdis! Υπάρχει τρόπος αυτές τις πληροφορίες να τις επιβεβαιώσω από τα παραγόμενα .pcap αρχεία, μέσω WireShark; Επίσης, το throughput, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη, υπολογίζεται στον κόμβο που γίνεται το Sink, ή σε κάθε κόμβο ξεχωριστά; Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  6. Καλησπέρα σας παιδιά, Έχω μια εργασία στο NS3, αλλά επειδή είμαι αρκετά αρχάριος, έχω το εξής πρόβλημα. Έχουμε μια τοπολογία με 4 κόμβους (n0,n1,n2,n3) με TCP κίνηση! (n0)------------(n1)------------(n2)----------------(n3) Από τα δεδομένα που μου δίνει η άσκηση μπορώ να υπολογίσω το χρόνο μεταφοράς πακέτου, απλά προσθέτοντας το transmision_delay + propagation_delay Η ερώτηση είναι: αυτός ο χρόνος που υπολόγισα με την πρόσθεση, αντιστοιχεί στο χρόνο μεταφοράς του πακέτου από τον κόμβο n0 στον n1, ή από τον κόμβο n0 στον n3; Θέλω στην ουσία να βρω για ένα τυχαίο πακέτο, το χρόνο αποστολής, το χρόνο λήψης και τους χρόνους στους ενδιάμεσους κόμβους! Καμία ιδέα; Ελπίζω να το έθεσα καλά το ερώτημα! Ευχαριστώ πολύ!
  7. ναι..τιποτα δεν γίνεται δυστυχώς!
  8. Καλησπέρα σε όλους, Παρατήρησα σήμερα στο κινητό μου (Huawei Ascend P6), πως εμφανίζεται μονίμως το εικονίδιο των ακουστικών (χωρίς να τα έχω συνδέσει ποτέ μου). Έτσι, ούτε σε κλήσεις μπορώ να απαντώ ούτε να ακούω οποιονδήποτε άλλο ήχο. Η υποδοχή των ακουστικών είναι πεντακάθαρη, δεν έχω χτυπήσει ή βρέξει το κινητό και το φυλάω μέσα σε θήκη. Έκανα on-off, επαναφορά εργοσταστιακών, έβαλα ακουστικά και τα ξαναέβγαλα... Τίποτα δεν λειτουργεί! Έχετε κάποια πρόταση ή το πάω για φτιάξιμο όπως είναι; Ευχαριστώ
  9. Από κριτικές που είδα, άλλοι λένε θετικά, άλλοι αρνητικά! Με βασικό μειονέκτημα το Service της Sony στην Ελλάδα, και τα χαρακτηριστικά της κάμεράς του! Ωραίο κατα τα άλλα!
  10. χάθηκε το emoticon Cracked apps, με απλά λόγια εννοώ! Με την έννοια ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο Jailbreak για τα WP7 και WP8. Οπότε δεν μπορείς να χαρείς το κινητό όπως ένα Android ή ένα IOS...
  11. Γενικά λίγο τα samsung που τα είδα από κοντά (μοντέλα μεταξύ 200 - 250), μου φάνηκαν πολύ φθηνή κατασκευή (γυαλιστερό ευτελές πλαστικό)! Ίσως να είναι και ιδέα μου... Και παραπάνω λεφτά για ένα κινητό που σε ένα 6μηνο θα είναι παλιό, δεν δίνω! Προτιμώ να τα αλλάζω κάθε χρόνο καλύτερα Το Moto G, μου φαίνεται πιο εντάξει, αν εξαιρέσουμε την κάμερα του Το 925 που λες, δεν σε ενοχλεί που δεν μπορείς να βάλεις "εύκολα :devil:" apps??? Γιατί αυτός είναι ο λόγος που δίνω το lumia 800 μου..
  12. Θα το σκεφτώ σοβαρά το Z10...να ξεφορτωθώ πρώτα το lumia που έχω, και το ξανακοιτώ! Αν σε προτιμήσω, μπορεί να σε πρήξω με κανα 2-3 ερωτήσεις πιο μετα Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και για αυτό άλλωστε θέλω κάτι επώνυμο, που σίγουρα το έχω πιάσει στα χέρια μου πιο πριν! Αν έχεις κάτι να μου προτείνεις, είμαι όλος αυτιά
  13. Το χει η αδερφή μου συγκεκριμένα το Moto G, και το έχω ψάξει λίγο! Όντως φαίνεται πολύ καλό για τα χρήματά του...Βέβαια σε ότι αφορά την μπαταρία, το πολύ μια μέρα κρατάει! Προφανώς κάποιο ελάττωμα θα είναι όμως! Φαίνεται ωραίο πάντως το κινητό...Δεν έχω ιδέα όμως τι παίζει με τις εφαρμογές Android, και τι υποστηρίζει και γενικά αν μπορώ να περνάω "cracked" apps! (Είμαι εντελώς άσχετος με android, μόνο με ios έχω ασχοληθεί πολύ)
  14. ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Για το blackberry δεν το πολυ συζητώ..Προς το παρόν προσπαθώ να διώξω το lumia 800, και μετά πάω για άλλη αγορά! Αν ξερετε καποιον που θα ήθελε το lumia μιας και το ανεφερα εδω, ευχαρίστως να μου το προτείνετε Καταλήγω για Moto G πάντως!
  • Δημιουργία νέου...