Προς το περιεχόμενο

apollotonkosmo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    297
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.710 προβολές προφίλ

apollotonkosmo's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/02/2024 11:58 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ολόκληρο PC με χαρακτηριστικά: CPU: Intel Core i7 920 RAM: 15GB tripple channel MOBO: Asus ROG Rampage II Extreme PSU: Corsair 750 CASE: Coolermaster HAF 922 Water Colling Custom: EK pump EK reservoir EK and Alphacool Radiators FANS: Be Quiet: Silent Wings Περιοχη: Βόρεια Προάστεια. ΤΙμη: 250

    250 €

  2. Σε ευχαριστώ πολύ και φυσικά δεν είναι νόμιμα απλά δεν ήθελα να φανώ θερμοκέφαλος μιας και δεν έχω διαβάσει αρκετά τι και πως. Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις το λινκ με τα βήματα αμφισβήτησης? (Αν φυσικά το έχεις ευκαιρο.)
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κοιτάξω τα ανάλογα νήματα. Μπορεί να κλειδωθεί αν θέλετε.
  4. Καλησπέρα σε όλους , Εδώ και ένα χρόνο, είμαι πελάτης της Προτέργιας για ηλεκτρικό ρεύμα (Οικιακό 45: <<45% έκπτωση επί της άξιας του ρεύματος>>). Είχα παρατηρήσει περίεργες χρεώσεις αλλά γενικά χαμηλές οπότε δεν το είχα ψάξει πιο πολύ. Αυτό φυσικά άλλαξε όταν πήρα εκκαθαριστικό λογαριασμό 2 και 3 φορες μεγαλύτερο της αναμενώμενης χρέωσης για τον ίδιο η και λιγότερο αριθμό kwh. Παρακάτω πιο αναλυτικά οι αναλυτικοί λογαριασμοί με την τελική χρέωση και τον υπολογισμό αξίας του ρευματος: 1) ο πιο πρόσφατος εκκαθαριστικός λογαριασμός ειναι: 2) O αμέσως προηγούμενος ειναι: 3) ο πιο προηγούμενος ειναι: Έχω φυσικά όλο το ιστορικό απλά έβαλα τους 3 τελευταίους εκκαθαριστικούς. Όπως θα δείτε για την ίδια σχεδόν κατανάλωση οι τιμές ειναι εντελώς διαφορετικές όπως φυσικά και ο τρόπος υπολογισμού της αξίας, με μοναδικούς σταθερούς παράγοντες: - Τον αρχικό υπολογισμό: kwh * αξια ρευματος (Ημερήσια ενέργεια) - την τελική έκπτωση: που ειναι 45% επι τους προηγούμενου γινομένου*. (Εκπτώσεις) Στο αθρο 8.8: https://www.protergia.gr/sites/default/files/arthro8.8.pdf δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι και πως μεχρι στιγμής αλλά καταλαβαίνω οτι μπορούν να χρεώσουν οτι και όπως θέλουν προφανώς. Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω? Προφανώς είναι νόμιμα και προφανώς δεν έχουνε κάνει λάθος. Αλλά οι αύξηση ειναι εξωφρενική. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ πολύ Γιώργος PS: Σας παρακαλώ όχι τοξικά η ανούσια σχόλια, δεν προσπαθώ να προσβάλω ούτε την εταιρία αλλά ούτε κάποιον από εδώ μέσα. Προσπαθώ να καταλάβω.
  5. Δεν νομίζω να απογοητευτεις τότε, άλλωστε για τριάθλο είναι σχεδιασμένο οπότε και για πισίνα θάλασσα.
  6. Ναι σε θάλασσα, δουλεύει μια χαρά. Είχες κάποια δυσκολία εσύ όταν το έβαλες;
  7. Forerunner 735xt και δεν βγαίνει από το χέρι ποτέ. Ωραία ρολόγια και καλή εταιρία.
  8. Βασικά το ότι μπορεί σε κάποιον να αρέσει το touchwiz πιο πολύ από το Stock Αndroid (AOSP/Vanila Android) είναι απολύτως δεκτό. Παρόλα αυτά το Stock Android (AOSP/Vanila Android) δεν είναι καθόλου αρχαίο (δεν ξέρω γιατί το λες αυτό ) και η εμπειρία χρήσης του είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι τρομερά γρήγορο και όμορφο (υποκειμενικό όπως είπα). Επίσης είναι λογικό να μπορείς να το βρεις σε κινητά των 100 ευρώ γιατί είναι AOSP (Οpen source και free*) ρε φίλε. *Έβαλα αστερίσκο γιατί η Google έχει αποκόψει τις εφαρμογές(gapps) της από το AOSP πρόγραμμα.
  9. 7 ευρω το ατομα η 11/6 ευρω (1.88 το άτομο)για το οικογενιακο spotify ειναι τσαμπα. Ειναι μια καλη υπηρεσια. Αντιστοιχα και το netflix.
  10. Θα βάλω ένα από τα αγαπημένα μου αποφθέγματα, νομίζω ταιριάζει: Eli Broad: "Τις αλλαγές στον κόσμο τις φέρνουν οι παράλογοι"
  11. καταλαβενο πος εχοις νεβρα πολα μεσα σου οπωται δεν θα καθισο αλο να αντιπαραταιθο μαζυ σου γιατι δεν ηταν ο σκοπος μου ακωμα και αν δεν το εδιξα. Παο να μελετησο τιν ελινικι γλοσα. Αντιω.
  12. OK, δεν το εγραψα σωστα ,αλλά αφου σου ξαναεγραψα, οτι αναφερομουνα στην χειμερινη/καλοκαιρινη ωρα, γιατι επιμενεις να με ρωτας για την καταργηση των timezones?
  13. Εχεις μπεδευτει λιγο η εγω δεν καταλαβα τι θελεις να πεις. Εγω ειπα πως οκ να καταργηθει η θερινη/χειμερινη ωρα, οχι να καταργηθουνε τα timezone...jesus...
  • Δημιουργία νέου...