Προς το περιεχόμενο

Brat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

788 προβολές προφίλ

Brat's Achievements

  1. Eυχαριστω πολυ πολυ φιλε. Δεν εβγαλα ακριβως ακρη αλλα ειμαι σε καλο δρομο!
  2. Δυστυχως δεν εχει τετοια επιλογη. Μαλλον ειναι διαφορετικο σε osx..
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω τον canon iP7250 o οποίος υποστηρίζει λειτουργια διπλής εκτύπωσης αλλα δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα, ούτε σε manual, και ψαχνω και εδω και κάμποση ωρα διαδικτυακά. Το λειτούργικό που χρησιμοποιώ ειναι osx el capitan σε macbook pro mid 2012. Γνωριζει κάποιος πως γίνεται?
  4. Εγω εχω το προβλημα που μετα απο κλεισιμο δεν ξανανοιγει.. Δεν κανει boot, μενει κολλημενο στην μπαρα φορτωσης. Μου το ειχε ξανακανει αλλη μια φορα μετα την εγκατασταση el capitan, εκανα επανεγκατασταση, εφτιαξε, και ενω τοσο καιρο αφηνοντας το στο sleep δεν ειχε προβλημα, σημερα το εκλεισα και παλι τα ιδια.. Οπότε ξανακανω εγκατασταση και ελπιζω να το εφτιαξαν και αυτο. Δεν ειναι προβλημα σκληρου, το εψαξα και σε ξενα φορουμς και ειχαν πολλοι το ιδιο προβλημα. Ειδωμεν..
  5. Brat

    Galaxy s2 vpn code

    Ναι και εγω αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα δεν μπορω να αντιγραψω η να σωσω καπου επαφες και φωτογραφιες για τους λογους που προανεφερα.. Θα το δω. Θενξ
  6. Brat

    Galaxy s2 vpn code

    Λοιπον συνοπτικα.. Εχει η μητερα μου ενα galaxy s2 και με καποιο δικο της ψαγμενο τροπο εβαλε ενα vpn code που εμφανιζεται στην αρχικη σαν lock screen και φυσικα θελει ενα pin με γραμματα νουμερα κτλ σε οτιδηποτε και αν κανεις.. Εσβησα το vpn και αυτο παραμενει.. Σκεφτηκα να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δεν μπορω να μεταφερω επαφες ουτε να τις συγχρονισω με mail γιατι μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει χωρος για mail και να σβησω φωτογραφιες για να βρεθει χωρος. Παω να σβησω φωτογραφιες, δεν με αφηνει να μπω στη συλλογη και μου λεει για να δεις φωτο σβησε φωτο αλλα πως να σβησω αν δεν μπορω να μπω.. Επισης φορτιζει απο τον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα απο καλωδιο γιατι δεν το αναγνωριζει.. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο, για να αποφυγουμε το πεταγμα με δυναμη σε τοιχο, ειναι καποιος τροπος να βγαλω το κωδικο vpn.. (Αυτο ηταν το συνοπτικα) Thanx
  7. Φιλε μου επειδη και εγω τρεχω αρκετα καλυτερα να μην προσανατολιστεις σε ακουστικα με "noise canceling" το λαστιχακι δηλαδη που τα σφηνωνει σαν ταπες μεσα στο αυτι και δεν ακους τιποτα απο οτο γινεται στο χωρο. Τα ακουστικα απο το iphone ειναι για εμενα η ιδανικη λυση. Δεν μου εχουν φυγει ποτε, ακουω μια χαρα μουσικη δυνατα και καθαρα καθως και τα διερχομενα αυτοκινητα.. Θυμαμαι με κατι κλασικα samsung ειχα περισσοτερο το νου μου στο να μη με πατησουν παρα στο τρεξιμο.
  8. O Κλωνος ενow iphone για παραδειγμα οπως εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα ειναι ενα προιον που απλα μοιαζει με το original προιον και οπως ολοι γνωριζουμε το hardware και το software δεν εχουν καμια σχεση με αυτο. Η sj4000 μια χρα χρησιμοποιει ολα τα mounts και cases της gopro. Οποτε μια χαρα κλωνος ειναι και φυσικα υποδυεστερος. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι για τα λεφτα της δεν παθει να ειναι μια vfm λυση.
  9. Ναι οκ.. Δεν ειναι μαιμου. Ειναι κλωνος της gopro. Με οτι συνεπαγεται για τους κλωνους.
  10. Brat

    paypal και πιστωτικη

    Εχω την εντυπωση οτι με το top up πλεον της paypal μπορεις και χωρις καν prepaid καρτα. Κατ ευθειαν απο το λογαριασμο σου τα φορτωνεις στο προφιλ σου και απο εκει πληρωνεις οτιδηποτε θες.
  11. Oποιος εχει δουλεψει με gopro με wifi ξερει οτι δεν του χρειαζεται η οθονη. Για παραδειγμα κολλας τη καμερα με το αναλογο mount στο κρανος σου.. υπαρχει περιπτωση να δεις την οθονη? Ο,τι ειναι να δεις θα το δεις στην οθονη του κινητου σου... Τι τραβαει και πως το τραβαει, εκτος αν σε βολευει περισοοτερο να βγαζεις το κρανος και να το κρατας σαν βαση για να βλεπεις την οθονη η αν θες να ξεμονταρεις καθε φορα την καμερα.
  12. http://shop.gopro.com/on/demandware.store/Sites-GoPro-Site/default/Landing-Hero4
  13. + οτι το 2ο γραφει οτι ειναι εκθεσιακο κομματι που σημαινει οτι κανα χρονο τωρα δουλευει 12ωρα και βαλε καθε μερα, με ο,τι αυτο συνεπαγεται. *Αν φυσικα αναφερεις τη συγκριση για τη διαφορα στην τιμη.
  14. Απο φιλοτιμο και μονο θα επρεπε να της δωσεις ενα 50αρικο.
  15. Ο κλασικος διαγωνισμος για το ποιος θα γραψει το πιο ψαγμενο post αδιαφοριας για την ταινια-θεμα μπας και του κανουν κανενα like και βιωσει τον ενθουσιασμο... Η ταινια βλεπεται μια χαρα για να περασεις 2 ωρες παρακολουθωντας ηθοποιους που κανουν αυτο που εκαναν απο τοτε που τους ειχες δει για πρωτη φορα στα παιδικα σου χρονια.. Ανατιναζουν πραγματα και σκοτωνουν τους κακους.
  • Δημιουργία νέου...