Προς το περιεχόμενο

varkaris3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

795 προβολές προφίλ

varkaris3's Achievements

  1. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, για τα συγκεκριμένα προγραμματα δεν χρειαζεται καποια καρτα γραφικων περα απο τις igpu? Ξερω πως τα λεφτα ειναι περιορισμενα..
  2. Καλησπερα παιδια ψαχνει ενας φιλος ενα λαπτοπ 15.6" ταβανι 500€. Θελει να τρεχει sap autocad. Μπορουμε να βρουμε κατι?
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Μου άρεσε πολύ και το Huawei που είχατε προτείνει σε προηγούμενη ανάρτηση παρόλο που βλέπω i3 αντί για i5 που έχει το acer και μάλλον είναι χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Έχει νόημα να το συζητάμε ή να πάω στο acer με κλειστά μάτια?. https://www.specialprice.gr/el/huawei-matebook-d-156-i3-8130u-8gb-256gb-w10?skr_prm=WyI1NjlkNmU3Ni01YTM3LTRhMGYtOTg5Yy0xZmUyOTBlNzVlOTUiLDE1Njg5ODI3Mjk4ODgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
  4. Καλησπέρα ψάχνω λάπτοπ 14" ή 15,6". Θέλω να έχει καλή ποιότητα κατασκευής, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, καλή οθόνη και ssd. Κάρτα γραφικών δε χρειάζομαι. Κοίταξα κάποιες προτάσεις από computeruniverse που προτείνετε, αλλά θα με ενδιέφερε να έχει qwerty πληκτρολόγιο χωρίς να χρειαστεί να βάλω κατσαβίδι και να αλλάζω πράγματα. Περίπου 600€
  5. Καλησπέρα κυριοι, η αδερφη μου εχει μια πιστωση στο e-shop 260€ και ενδιαφερεται να αγορασει ενα λαπτοπ. Θα μπορουσε να διαθεσει μεχρι και 300€ εξτρα. Η χρηση που θα κανει ειναι κυριως ιντερνετ. Εγω θα θελα να χει ssd (που δεν ξερει καν τι ειναι), αυτη σιγουρα καλη ποιοτητα κατασκευης-οθονης. Η εκδοχη να χρησιμοποιηθει το υπολοιπο για αλλες αγορες και να αγοραστει το λαπτοπ απο αλλο καταστημα δεν την ενδιαφερει. Τα φωτα σας παρακαλω και ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Καλημερα παιδια, μολις παρελαβα ενα laptop αλλαξα το σκληρο δισκο με ssd και θελω να πουλησω τον hdd, γιατι δεν σκοπευω να τον χρησιμοποιησω. Το λαπτοπ ειναι το hp probook 440 g3. Τα specs του hdd φαινονται στη φωτογραφια απο το speccy που επισυναπτω. Μονο που δεν φαινεται η cache, αν εχει σημασια πειτε μου να το ψαξω να σας πω. Τι τιμη λετε να βαλω στη αγγελια?
  7. Δηλαδη θα ταν πιο σενιο να μην απανταγε καν; Κανεις δεν ειπε οτι ειναι αδυνατο να βρεις λυση-προτασεις σε τετοια θεματα και συμφωνοι οτι υπαρχει κορεσμος στον γουγλη και το φορουμ, αλλα να που εψαχνα καμια εβδομαδα (προφανως οχι τοσο στοχευμενα) και ειχα πελαγωσει και ο φιλος μεσα σε 2 λεπτα με ξελασπωσε. Δεν το βρισκω κατακριτεο ας ειναι και copy paste, στην τελικη το thread ειναι τοσο συγκεκριμενο.. μην μας βγαζεις ολους spammers.. Ασε το bullying
  8. varkaris3

    Αγορές από το εξωτερικό

    Εχω κανει την ερευνα μου, δεν το αποκλειω κιολας να καταληξω σε αγορα απο Ελλαδα. Για να μην βγω και oφ τοπικ αν εχετε την καλοσυνη προτεινετε μου καποια αξιοπιστα καταστηματα εξωτερικου για είδη υπολογιστη για να εχω το νου μου. Ευχαριστω και παλι makfil.
  9. varkaris3

    Αγορές από το εξωτερικό

    Σ' ευχαριστώ. Θα το ψαξω. Υπαρχει καποιο αλλο αξιοπιστο site εξωτερικου με λαπτοπ σε εξισου φιλικες τιμες?
  10. varkaris3

    Αγορές από το εξωτερικό

    Καλησπερα, Εστειλα e-mail για να δω αν μπορει να κοπει τιμολογιο για μια αγορα απο το γερμανικο site computeruniverse χρησιμοποιώντας την επιλογη οταν εισαι στο καλαθι "Order as Company" και μου απαντησαν θετικα. http://prntscr.com/bjkslc To λαπτοπ ειναι αξιας 539€ και ηθελα να σας ρωτησω αν χρειαζεται καποια εξτρα διαδικασια. Ευχαριστω.
  11. δεν παραπονεθηκε κανεις ομως.. edit: ποσο overclock εκανες τον 4690k και εξελιχθηκε σε i7?
  12. Εγινε αρκετα σε κουρασα, σε ευχαριστω παρα πολυ αδερφε δεν θα ψαχνα ποτε προς Γερμανια. Να σαι καλα
  13. Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Λεω να τσιμπήσω το hp probook που εστειλες. Γινεται να κοπει τιμολογιο απο εξωτερικο? Γιατι βλεπω την επιλογη "order as company" και η τιμη πεφτει 100€ οταν το επιλεγω Έχεις καποια γνώμη για το pavilion που εχω βαλει link?
  14. Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω να αγοράσω ένα λάπτοπ, δεν προορίζεται για gaming και το budget ειναι γυρω στα 650€. Μπαινω στο ψητό: ΘΕΛΩ ΝΑΑΑ: -έχει intel (i3-i5-i7) broadwell ή skylake, αδιαφορο αν εχει εξτρα καρτα γραφικων. -4GB RAM αρκούν εφόσον είναι επιτρέπεται μελλοντική επεκτασιμότητα. -έχει ssd αλλίως η τιμή του να είναι κατω απο 600 για να του βάλω εξτρα -έχει 15αρα ή 17αρα οθόνη κατα προτιμηση ips full hd ή απλά hd αλλα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να έχει καλή γωνια θεασης και γενικα να μην ειναι σαπια γιατι θα χρησιμοποιειται πολλές ώρες της ημέρας. -έχει κατα προτιμηση φωτιζόμενο πληκτρολογιο -μια αξιοπρεπη μπαταρία δεν με νοιαζουν οι υπερβολες Εχω κανει μια ερευνα, ειδα καποια προιοντα αλλα δεν βρισκω τα reviews που θα ηθελα οπότε θα με βοηθουσε η οποιαδήποτε βοηθεια φιλοι μου. Παραθέτω παρακάτω link απο προιοντα που εχω τσεκαρει, μαζι με καποιες προσωπικες γνώμες-αποριες. -------- ακουσα ειναι σαπιδι-κακη κατασκευη Site: hp250(i5,4gb) -------- αδιάφορο Site: lenovog70(i3,4gb) -------- το σκεφτομαι.. Site: lenovoz51(i5,4gb) -------- πειτε μου διαφορες απο την σειρα pavilion και την G3-G4 γενικα της hp αν ξερεται γιατι βρισκω λαπτοπ με παρομοια specs σε διαφορετικες τιμες. Site: HPProBook450G3(i5,4GB,ssd) -------- μ αρεσει πολυ Site: hppavilion15(i3,4gb,ssd) ----- εχω ριξει και μια ματια και στα inspiron και μου αρεσουν πολυ εξωτερικα, αλλα διαβασα καποια αρνητικα σχολια σχετικα με τις οθονες τους, οσες δεν ειναι full hd. Ευχαριστω πολυ συγνωμη για το μεγαλο post, περιμενω με ανυπομονησία τις γνωμες και προτασεις σας.
  • Δημιουργία νέου...