Προς το περιεχόμενο

ilektrolo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    143
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ilektrolo's Achievements

  1. Όσο αφορά τις απόψεις μου για το λειτουργικό τις έχω πει και παλιότερα και γελούσα με τους σκληροπυρινικους φανς και εδώ και σε άλλα φόρουμ. Για τον belfiore είχα απορησει και εγώ αλλά ήταν υπεύθυνος για σημαντικά projects όπως Windows 95 και xp. Για τα Windows 8 και 10 μπορεί να είχε παρουσιάσει διαφορα προσχέδια και πχ επί Balmer να του είπε πήγαινε με tiles μέχρι τέλους. Χίλια πράγματα μπορεί να έγιναν και δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Δεν νομίζω να είναι άχρηστος. Κάπου στα 8.1 είχε πάρει μια τεράστια άδεια για κανα εξάμηνο και έλεγαν μήπως τα τσουγκρισε με την διοίκηση. Μετά ανέβαζε με iPhone φωτογραφίες από τις διακοπές τους αλλά πέρα από gossip τα Windows Phone πρόσφεραν πολλά pop corn και γέλιο!
  2. Τραγικό λειτουργικό. Τα είχα γράψει και παλιότερα. Οι εταιρίες δεν έφτιαχναν εφαρμογές γιατί έβλεπαν ένα τραγικό λειτουργικό που μόνο τα fanboys το έβλεπαν για σοβαρό. Ένα πάρα πολύ αργόστροφο λειτουργικό που κρυβόταν πίσω από τα animations. Δεν πάει να είχες και 100gb ram, μόνο 5 εφαρμογές σε άφηνε στο παρασκήνιο γιατί έτσι! Θυμάμαι που ήθελες να κατεβάσεις ένα αρχείο άσχετο ένα exe πχ και σου έλεγε, α δεν το παίζει το κινητό αυτό άρα δεν το κατεβάζω. Θυμάμαι επίσης να ζητάμε 5-6 ένα παλιό notification center και μας την έπεφτε στρατός από fanboys σε όλο τον κόσμο! Ήρθαν κάποιες αλλαγές με τα 8.1 αλλά η ουσία έμεινε η ίδια. Ένα σκουπίδι. Εδώ δεν υποστηρίζε το λειτουργικό background εργασίες. Για να κατεβάσεις torrent έπρεπε να αφήσεις το κινητό την οθόνη μέσα στην εφαρμογή να κάνει time out γιατί αν το κλειδωνες σταματούσαν όλα. Έγιναν κάποιες αλλαγές πάλι με τα 8.1 αλλά είπαμε... Σκουπίδι! Ο μισός κόσμος είχε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις γιατί τα bugs και το ram management δούλευαν υπερωρίες. Έχω να λέω ιστορίες με το lumia 920 που είχα μέχρι το πρωί.
  3. Κάποιοι τα έλεγαν και πιο παλιά αυτά αλλά τους έλεγαν τρελούς τα γνωστά fanboys. Ο nadella software εταιρία θέλει να είναι η Microsoft.
  4. Ναι δεν είδες; όλες οι εφαρμογές για android είναι επί πληρωμή.αν κάποια εφαρμογή στο android είναι επί πληρωμή και δεν θέλεις να πληρώσεις, τότε μια χαρά θα την βρεις σπασμένη και την τελευταία έκδοση μάλιστα. Το κάνεις και μόνος σου αν θέλεις! Δεν έχει την κατάντια του store των WP. Δες ένα από τα νούμερο 1 bugs. Candy crush saga. Δεν αφήνει σε εκατοντάδες κόσμο να κατεβάσει την εφαρμογή και η μόνη λύση είναι hard reset! Παλιότερα είχε και την επιλογή τουλάχιστον να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογής χωρίς το store. Έκανε επιβεβαιωση μετά. Τέσπα... Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τη Microsoft πλέον. Σε smartphone όλος ο πλανήτης την γλεντάει. Άντε να δούμε και με εκείνα τα υποτιθέμενα surface phone. Αν είναι καλά ok. Αν δεν είναι δεν πειράζει είναι μεγάλος ο βυθός της αποτυχίας.
  5. Όσο δεν υπάρχει hardware αντίστοιχο των laptops να μπει σε 5.5 ίντσες και να έχεις πλήρες λειτουργικό η Microsoft θα τρώει σκόνη. Κατά τ αλλά η Microsoft υπόσχεται για ακόμη μια φορά ένα success story που το έλεγε πάλι με τα wp 8,8.1,10 και τώρα με τα surface phone.
  6. Για το torrex pro θυμάμαι τότε στο Lumia 920 για να δουλέψει στο παρασκήνιο δεν έπρεπε να κλείσεις την οθόνη αλλά να κλείσει από μόνη της χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Τότε δούλευε! Σήμερα δεν ξέρω αν πιάνει το ίδιο κόλπο.
  7. Όσο λένε μερικοί ότι τα windows phone είναι αριστούργημα τόσο θα πέφτουν τα ποσοστά της Microsoft γιατί σας ακούει. Δεν γίνεται σε όλη την πορεία 8.0,8.1,10 να λέτε ότι είναι όλα μια χαρά και δεν σας λείπει τίποτα. Τα 8 δεν είχαν μπάρα όπως τα android και λέγατε όλοι ότι δεν την χρειάζεστε. Στα 8.1 την έβαλε και σας άρεσε όμως. Είχατε για προτέρημα την ενσωμάτωση στο people hub facebook κλπ και στα 8.1 σας το έκοψε. Κάποιοι έλεγαν ο ie να ανοίγει τις καρτέλες στο παρασκήνιο και όχι πάντα στο προσκήνιο και τους κράζατε ότι όλα είναι τέλεια. Φώναζαν κάποιοι για file manager και λέγατε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε android. Δεν θα ξεχάσω με το Lumia μου 920 που τα τραγούδια για να τα στείλω έπρεπε να τα σώσω με κατάληξη φωτογραφίας για να περαστούν στο picture hub διαφορετικά δεν υπήρχε τρόπος. Κατά τ αλλά όλα είναι τέλεια λέγατε. Το ίδιο και με download αρχείων που δεν υποστηρίζει το κινητό γιατί είναι της φιλοσοφίας ότι θα κατεβάζω ότι μπορώ να παίξω και στην αντίστοιχη κατανομή των hubs. Στο android κατεβάζεις ότι τύπου αρχείο θέλεις χωρίς πολλά πολλά. Όλα είναι τέλεια μας λέγατε. Με τα email στα 10 δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά μέχρι τα 8.1 δεν μπορείς να κάνεις reply με συννημενο. Όλα είναι τέλεια πάλι λέγατε. Το facebook δεν δείχνει ούτε το 1/3 της ροής και λέτε ότι έχετε και εφαρμογή facebook. Αντί να κράξετε όλοι σε όλες τις κοινότητες μας λέτε ότι όλα είναι μια χαρά από εποχή 8.0. Τελικά όταν αγόρασα το oneplus one έπαθα πολιτισμικό σοκ με αυτά που μπορούσα να κάνω. Κλείνοντας το 625 της γυναίκας μου και σε 1 tab στον ie σε βαριά σελίδα κλείνει και σε πετάει στην αρχική. Lumia 520 σε γνωστούς σέρνονται. Επίσης δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα animations συνέχεια? Έτσι κερδίζει χρόνο για να μην κολλήσει. Στο δικό μου το oneplus έχω κλείσει όλα τα animations και πάει σφαίρα. Τσακ μπαμ. Ακόμα και τώρα που γράφω αν πατήσω το home στιγμιαία φορτώνει στην αρχική και στιγμιαία θα πάρει εντολή να φορτώσει ένα εικονίδιο.επισης δεν έχετε βαρεθεί να πατάτε πατημένο το αριστερό βελάκι για multitasking? Στο δικό μου άλλαξα τη λειτουργία και το αριστερό κουμπί με ένα πάτημα δουλεύει multitasking και αν το πατήσω πατημένο βγαίνουν οι ρυθμισεις(το ανάποδο ήταν εργοστασιακά) ποιες παραμετροποιησεις μας λέτε.
  8. Είναι λίγο περίεργο το ζήτημα. Κάνοντας αντικανονικες προσπεράσεις δεν σημαίνει ότι είσαι μάγκας ή φονιάς. 2 απλά παραδείγματα. Εκτός πόλης,ευθεια αριστερή κατηφορικη στροφή ανοιχτή μετά ευθεία σχετικά μεγάλη και μετά στροφή δεξιά. Με άψογη ορατότητα χωρίς κανένα παραδρομο, υπάρχει διπλή γραμμή. Εκτιμώ επειδή βγαίνεις από στροφή και υπάρχει κατηφόρα και μετά την ευθεία είναι δεξιά λίγο απότομη. Όλος ο κόσμος περνάει στην ανοιχτή αριστερή στροφή διότι έχει τέλεια ορατότητα τι υπάρχει μπροστά και έχεις αρκετό χρόνο να κάνεις την προσπέραση. Καταλαβαίνω όμως απόλυτα ότι ο νόμος προστατεύει και τους λιγότερους ικανούς οδηγούς και δεν τους δίνει το δικαίωμα προσπεράσεις επειδή υπάρχει μια στροφουλα. Το δεύτερο είναι σε αυτοκινητόδρομο αν πει κάποιος ότι πάει με 160 θα τον πείτε χάρο. Ναι αλλά αν είναι άδειος και είναι ευθεία που το πρόβλημα. Σύγχρονα αυτοκίνητα έχουμε δεν χαμπαριαζουν. Μην κοιταζετε μόνο τους αριθμούς και την θεωρία. Σε σύγχρονο αυτοκίνητο δεν καταλαβαίνεις την αίσθηση της ταχύτητας και οι χρόνοι επιτάχυνσης και επιβράδυνσης έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Και εκεί όμως καταλαβαίνω τον νόμο που δεν μπορεί να βάλει κυμενομενα όρια ταχύτητας ανάλογα την κίνηση γιατί θα γίνει το έλα να δεις.επισης σε πολλούς δρόμους σε ευθεία θα δείτε ότι η κατάβαση έχει μόνη γραμμή ενώ η ανάβαση διπλή και ας έχεις ορατότητα. Γιατί να μην προσπεράσω αν το αυτοκίνητο μου έχει 300 άλογα και γίνεται στιγμιαία η προσπέραση. Τώρα για το αυτόματο φρενάρισμα θα προτιμούσα μόνο ηχητική ειδοποίηση και αυστηρά μόνο σε ταχύτητες πόλης. Σε διαφορετική περίπτωση αν πεταχτεί ένα σκυλί εκτός πόλης ο οδηγός 100% θα πανικοβληθει όταν δει ότι το αυτοκίνητο φρενάρει χωρίς την εντολή του ενώ ταυτόχρονα έναν γρήγορο ελιγμό που ενδεχομένως είχε στο μυαλό του θα μπορούσε να αποφύγει το εμπόδιο. Φυσικά υπάρχει πρώτα ηχητική ειδοποίηση και μετά αυτόματο φρενάρισμα αλλά πόση καθυστέρηση υπάρχει μέχρι να ενεργοποιηθεί. Αν ο χρόνος αντίδρασης είναι 1 δευτερόλεπτο μετά από πόσα δευτερόλεπτα θα φρενάρει μόνο του. Τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα τρακάρει; Ο οδηγός τι κάνει κοιμάται; αν χαζεύει δεν θα γυρίσει να δει τι γίνεται; εκτός και αν ενεργοποιείται σχεδόν στιγμιαία και τότε ο οδηγός πανικοβληθει και ενδεχομένως επειδή ξέρει ότι πρόκειται να τρακάρει με το που γυρίσει να δει τι γίνεται κάνει ελιγμούς και μετά έχουμε τπτ χειρότερα αποτελέσματα.
  9. Ατμιστης από το 2011.οι χρήστες του χώρου που έχουν ασχοληθεί και λίγο, έχουν διαβάσει έρευνες και ξέρουν τι παίζει. Μάλιστα υπάρχουν και καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες με πρωτοποριακές έρευνες και βραβευμένοι στον τομέα αυτό και όχι από τους δικούς μας αλλά σε ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια ιατρών επιστημόνων. Αυτη η έρευνα μου θυμίζει μια άλλη που είχε αποδειχθεί τελικά ότι το είχαν το τσιγάρο στα 4.5+ volt και η αντίσταση άντεχε πολύ πιο κάτω και μετρούσαν πυρωμενο σύρμα με καμένο υγρό και μετρούσαν ότι να'ναι. Έστω ότι είναι σωστές οι μετρήσεις και δεν μετρούσαν καμένο και έστω ότι δεν είχαν noname κινέζικα υγρά και απενεργοποιουνται αυτά τα γονίδια. Έχουν κλινικής σημασίας ή απλά είναι σαν να λένε ότι ένας άνθρωπος που αναπνέει φιλτραρισμενο αέρα είναι πιο υγιείς από έναν άλλο που ζει σε μια μικρή πόλη. Όσοι καπνίζουν δεν είναι άχρηστοι ή βλάκες. Ότι δεν σε επηρεάζει άμεσα δεν σε απασχολεί. Είναι στην φύση του ανθρώπου να αψηφά τους έμμεσους κινδύνους διαφορετικά ούτε skate θα κάναμε ούτε αυτοκίνητα θα οδηγουσαμε ούτε τίποτα.
  10. Για όλα αυτά που ανησυχείτε δεν χρειάζεται γιατί έχει την τεχνολογία deep learning και θα προσαρμοστεί με τον καιρό ανάλογα. Μετά οι ερευνητές θα εξετάζουν το φαινόμενο της τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα! Εντυπωσιάστηκα που ήταν ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και όχι τίποτα άλλοι 'κομπιουτεράδες'
  11. Σίγουρα αλλά στο windows central που το είχα διαβάσει είχε τίτλο ότι η Microsoft το απέρριψε. Για να το πω καλύτερα η MS ήταν τελείως κάθετη και δεν υπήρχε κανένα παραθυράκι συζήτησης για να αλλάξει την γνώμη της google. Εν τέλει δεν ξέρω μην ήταν και τρολιά κάποιων σκληροπυρηνικων φανς και με την υποστήριξη της ms άφηνε να αιωρείται αυτή η φήμη μπας και κάνουν ντόρο τα wp εκείνη την περίοδο.
  12. Παλιότερα που είχε βγει η φήμη πάλι για dual boot υπήρχε λένε διαρροή ότι η ίδια η Microsoft δεν ήθελε να το κάνει αυτό. Επίσης μερικοί αναλυτές έγραφαν ότι με την 'εξαγορά' της Nokia και με τον Nadella στο τιμόνι τα wp θα πάνε άπατα. Τότε τους έλεγαν ψεκασμένους κάποιοι. Τα μυαλά των ανθρώπων αλλάζουν βέβαια αλλά θα δείξει η συνέχεια.
  13. @Καρκίνος ωραίες οι αναλύσεις που δίνεις και πάλι με το καινούργιο σου username αλλά γιατί δεν απαντάς στον haHa και για τις προηγούμενες που είχες δώσει. Εκ του αποτελέσματος έκανες λάθος και γιατί να πιστέψουμε αυτά που λες τώρα. Αυτό το υποτιθέμενο surface phone θα είναι όπως έλεγες παλιά η επανάσταση με τα 8? με τα 8.1? Ή μήπως όπως τα 10? Έχει καταντήσει κουραστικό και αποδεικνύεται από τα bans που έχεις φάει και με το σθένος που υποστηρίζεις την Microsoft και τα windows phones. Εγώ oneplus one έχω και χέστηκα αν χρεοκοπήσει θα πάρω xiaomi. Αν χρεοκοπήσει θα πάρω lenovo. Αν χρεοκοπήσει... κ.ο.κ την δουλειά μου θα την κάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όπως το 99% των χρηστών που δεν έχουν windows phone. Και μετοχές να έχεις δηλαδή δεν χρειάζεται να σκας. Δόξα το Θεό καλά πάει και να φωνάζεις δεν θα κάνεις τη διαφορά.
  14. Δεν ξέρω για ποιότητα γενικά τι ισχύει αλλά και από την δικιά μου εμπειρία δεν είμαι ευχαριστημένος. Το Lumia 920 έχω που τρώει σκόνη αυτή τη στιγμή. Εξωτερικά είναι τέρας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μετά τα 2 χρόνια που έληξε η εγγύηση άρχισε λίγο να κάνει κάτι κιτρινισματα η οθόνη και πλέον μετά από λίγο καιρό ακόμα όλη η οθόνη είναι κίτρινη. Λευκό δεν μπορείς να δεις και η φωτεινότητα ακόμα και στο μέγιστο είναι σα να την έχεις στο low και αν την βάλεις στο low δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα. Ειδικά με το κιτρινισμα της οθόνης για το 920 είναι γεμάτο το ίντερνετ παντού. Επίσης είχε θέματα με το 'λαστιχάκι' που έχει γύρο γύρο η οθόνη. Μετά από καιρό όταν πιέζεις λίγο περισσότερο την οθόνη πάνω δεξιά ή αριστερά δεν θυμάμαι ακριβώς, ακούγονται τριξιματα. Από πίσω χωρίς θήκη όλα τα 920 ξεβαφουν(τουλαχιστον μαύρα που έχω δει). Κανένας γνωστός μου που πήρε Lumia δεν έχει το 'original'.σε όλους μέσα στην εγγύηση βάρεσε hardware. Σε άλλους δεν διάβαζε SIM, σε άλλους κάηκε η οθόνη, σε άλλους τρεμοπαιζε η οθόνη, είχανε διαρροές φως από την οθόνη κλπ. Αν έβγαζε η Samsung κύριοι έκδοση android με όσα προβλήματα έχουν τα 10 θα είχε έρθει η αποκάλυψη αλλά για την Microsoft υπάρχει ανοχή. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. (οι γνωστοί άγνωστοι θα πουν ότι δεν έχουν προβλήματα και δουλεύουν όλα ρολόι. Αλλά κάποιοι άνθρωποι ξέρετε τα δουλεύουν τα κινητά τους για αυτό που φτιάχτηκαν και μπορούν θεωρητικά να προσφέρουν). Κλείνοντας απλά γελάω με την Microsoft που βγάζει πρώτα εφαρμογές στους άλλους και μετά στο δικό τους λειτουργικό. Καλά κάνει και βγάζει για τους άλλους δεν το συζητάμε άλλα είναι αστείο να βγαίνουν πρώτα για ios/android. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όταν η MS πέταγε σπόντες και διαρροές ότι η cortana θα βγει και για android. Οι σκληροπυρινικοι φανς την έκραζαν και απειλούσαν ότι αν το κάνει θα φύγουν από τη Microsoft. Ένιωσαν έλεγαν εξαπατημενοι γιατί αγόραζαν συσκευές λόγω της cortana!!! Οι πιο die hard φανς νόμιζα ότι ήταν της apple με τα iPhone αλλά τελικά της Microsoft είναι με τα Lumia, έτσι πιστεύω.
  15. ilektrolo

    Microsoft Lumia 550 Review

    Ο andre74 τα είπε αντικειμενικά και συμφωνώ απόλυτα. Εγώ πέρασα προχθές από περιέργεια τα 10 στο Lumia 920.ηθελα να έχω την τιμή να δοκιμάσω το καλύτερο λειτουργικό στον κόσμο όπως λένε πολλοί άλλωστε. Δυστυχώς όμως ότι έβλεπα στο YouTube και σε φόρουμ (εξωτερικό γιατί εδώ δεν....) όλα τα προβλήματα και ακόμα περισσότερα τα είδα στο κινητό μου. Ναι ξέρω Lumia 920 αλλά αυτά τα θέματα υπάρχουν και σε 640 και σε 950 . επισης το Lumia μου είναι λαθραίο αλλά επειδή είμαι ελληναρας έχω ξεφύγει ακόμα και από την ευπ. Και άλλες συσκευές που έχω λαθραίες είναι εχω γίνει τοπ εγκληματίας. Για το licensing που ακούστηκε,τι με ενδιαφέρει εμένα ως πελάτη. Να κόψει η Microsoft το λαιμό της. Θα πληρώσω ας πούμε +50 ευρώ και θα πω εντάξει μωρέ είναι και το lincesing γι αυτό. Τουλάχιστον μερικοί ανδροιδακιδες πως τους λέτε, δεν έχουν φτάσει στο σημείο να αλλάζουν ολόκληρο σασμαν ενώ έχει πρόβλημα μόνο ο συμπλέκτης στις bmw τους.
  • Δημιουργία νέου...