Προς το περιεχόμενο

miike

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    220
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

miike's Achievements

  1. Η νοσταλγία μας κάνει να πιστεύουμε ότι το παρελθόν ήταν καλύτερο, αλλά δεν ήταν. Εγώ θα ήθελα να πάω αρκετά μπροστά όταν θα έχουμε μετοικήσει σε άλλους πλανήτες κτλ.
  2. ... μου κάνει εντύπωση το πόσο κοντόφθαλμα και εγωκεντρικά βλέπεις τα πράγματα.Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα την ανάγκη να ψηφίζουν κάτοικοι του εξωτερικού, πιο λογικό μου φαίνεται να ψηφίζουν οι μετανάστες μετά από κάποια χρόνια διαμονής (μιας και υπηκοότητα δεν μπορούν να πάρουν οι περισσότεροι). Σε προηγούμενο σχόλιο λες ότι αν σας κάλυπταν τα έξοδα (οι εδώ ή/και οι εκεί (εννοείται)) μπορεί και να ερχόσασταν να ψηφίσετε, τι έπρεπε να καταλάβω δηλαδή; Γενικά αν πολλοί δυσκολεύονται να σε καταλάβουν, το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα έκφρασης παρά να είναι βλάκες και εξυπνάκες .
  3. 9 στα 10 σχόλια είναι ο τάδε μου πε και πότε το πα εγώ αυτό...
  4. miike

    Κοινωνικο πειραμα

    Αυτό σημαίνει όμως αυτομάτως ότι δεν είσαι πρόβατο ή ότι ακολουθείς άλλο κοπάδι (γενικά αναφέρομαι φυσικά) ;
  5. miike

    Κοινωνικο πειραμα

    Πώς καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι πρόβατο;
  6. miike

    ενφια party 2016

    Γιατί είναι δίκαιο να πληρώνεις σύμφωνα με όσα βγάζεις και όχι σύμφωνα με όσα έχεις;
  7. Το θέμα είναι τι ποσοστό των μαθητών που πάει φροντιστήριο τα μαθαίνει αυτά (δεν αναφέρομαι σε φροντιστήρια επιπέδου ώθησης); Προφανώς το να πας φροντιστήριο είναι καλύτερο από το να μην πας , αλλά θα πρέπει να το αποφασίζει ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με τις δυνατότητες και τους στόχους του και όχι γιατί έτσι κάνουν οι άλλοι.Πόσοι μαθητές πάνε φροντιστήρια 2 και 3 χρονια και ξαναδίνουν κιόλας για να περάσουν τελικά σε σχολή με λιγότερα απο 13000 μόρια (όχι ότι είναι απαραίτητα κακή μια τέτοια σχολή) ; Οι μαθητές που κάνουν αυτά που περιγράφεις είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία, ειδικά στα κανονικού επιπέδου φροντιστήρια. Ένας μέτριος προς καλός μαθητής μπορεί να ανταπεξέλθει σε καλό βαθμό στην β Λυκείου με βάση την εμπειρία μου αρκεί να κάνει τα μαθήματά του.Αυτά βλέπω γύρω μου τουλάχιστον... Αν δεν πας στο φροντιστήριο ή σε ιδιαίτερα με σκοπό να είσαι 100% τυπικός μην πας καθόλου.
  8. Πού θες να περάσεις; Δεν τίθεται σοβαρό θέμα κενών μεταξύ α,β και γ Λυκείου γιατί η ύλη είναι διαφορετική σε μεγάλο βαθμό και ούτε στο φροντιστήριο θα ασχοληθεί κανείς με τα προσωπικά κενά σου.Η β Λυκείου ΔΕΝ σε προετοιμάζει για την γ , είναι απλά μια ακόμη τάξη πριν τις πανελλήνιες. Η συμβουλή μου, όχι άγχος, όχι πέταμα χρημάτων σε φροντιστήριο, επανάληψη μόνος.Για να πιστείς ρώτα άτομα που δώσανε τα τελευταία χρόνια και σύγκρινε πως τα πήγανε όσοι πήγαν και όσοι δεν πήγαν φροντιστήριο στη β Λυκείου. Τέλος, πρέπει να καταλάβεις πως αν θες να μάθεις πρέπει να το κάνεις μόνος σου, οι καθηγητές μόνο να σε κατευθύνουν μπορούν. Υ.Γ Δεν χρειάζεται να δίνετε γνώμη όσοι δεν εχετε άμεση επαφή(οσοι δεν δώσατε οι ίδιοι προσφατα) , πιο πολύ μπερδεύετε παρά βοηθάτε.
  9. miike

    Pokémon GO - Official Thread

    Κάθε 21 ώρες μπορείς να πατάς το κουμπί και να παίρνεις 10 coins και 500 dust για κάθε ποκεμον που έχεις εκείνη την ώρα σε gym.
  10. miike

    Pokémon GO - Official Thread

    Το incense προσελκύει pokemon απ' αυτά που βρίσκονται κοντά ή ό,τι να ναι; Από πόσο cp περίπου αξίζει να αφήσεις ποκεμον σε gym; Το power up πόσα cp ανεβάζει;
  11. miike

    Total War: Warhammer

    Αυτό πιθανότατα γίνεται σκόπιμα γιατί υπάρχουν άλλα tw που αναπτύσσονται ταυτόχρονα και έχουν σκοπό να καλύψουν αυτό ακριβώς το κομμάτι.
  12. Δεν νομίζω ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας αψηφούμε τους νόμους της φύσης, αλλά αντιθέτως τους ακολουθούμε απολύτα γιατί όπως τα υπόλοιπα είδη που κατοικούν τον πλανήτη εξελίσσουν τα όπλα τους (δόντια,νύχια κλπ) έτσι κι εμείς εξελίσσουμε το μοναδικό δικό μας δηλαδή την ευφυία μας που εκφράζεται καλύτερα από οτιδήποτε άλλο μέσα από την τεχνολογία.Ακόμα και να καταστραφεί ο κόσμος που λες, όσοι μείνουν πάνω στην ίδια τεχνολογία θα πατήσουν για να επιβιώσουν. Απο κει και πέρα οι ίδιοι οι κανόνες της φύσης μας επιβάλλουν να πρέπει να κυριαρχήσουμε και εντός του δικού μας είδους, οπότε η προσπάθεια για "έλεγχο" δεν είναι κάτι το περίεργο ή το καινούργιο, πάντα υπήρχε και θα υπάρχει και είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει. Κάνεις λες και έχουμε φτάσει στο απόγειο της τεχνολογίας ενώ μπορεί να αποδειχθεί κάποτε ότι μόλις ανακαλύψαμε την φωτιά.
  13. Η έρευνα λέει ότι τα κινητά δεν αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στον εγκέφαλο και ότι είναι αρκετά ασφαλή ως προς την συγκεκριμένη ασθένεια, χωρίς να το γενικεύει.
  • Δημιουργία νέου...