Προς το περιεχόμενο

Tsaki_Boy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

716 προβολές προφίλ

Tsaki_Boy's Achievements

  1. Το δισκάκι θα χρειαζεται να είναι στην κονσόλα. Το παιχνιδι κάνει full εγκατάσταση και "τρέχει" πάντα από τον σκληρό δίσκο της κονσόλας. Το δισκάκι είναι μέσα για να ξέρει η κονσόλα ότι έχεις το παιχνίδι και δεν το δίνεις σε 20 άτομα να το παίζουν την ίδια στιγμή. Αν ο δίσκος δεν είναι μέσα, τότε υπάρχει μια κλειδαριά πάνω από το παιχνίδι.
  2. To X1X είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Το πιο πιθανό είναι ότι το τελικό προϊόν θα είναι διαφορετικό από αυτό το dev kit. Επίσης έχε υπόψη σου ότι ακόμα και τα dev kits αυτή την στιγμή δεν έχουν final silicon που σημαίνει ότι το chip που έχουν μέσα τους δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας με αποτέλεσμα να παράγει περισσότερη θερμότητα απ'ότι θα παράγει το PS5 που θα αγοράσουμε εμείς. Αν θυμάμαι καλά τα τελικά PS4 dev kits που ξεκίνησαν να στέλνονται σε developers ήταν 1-2 μήνες πριν η κονσόλα βγει στην αγορά. Προσωπικά εμένα δεν με πολυενδιαφέρει το design την κονσόλας. Την δουλεία της να κάνει καλά και να μην ακούγεται σαν αεροπλάνο έτοιμο για απογείωση όταν βάζω το God of War και θα είμαι εντάξει. Άσε που για να χρειάζεται τέτοιου είδους ψύξη σημαίνει ότι υπάρχει μπόλικο hardware μέσα που δημιουργεί όλη αυτή την θερμότητα. Έχω διαβάσει σε άλλα forums κάτι leaks από databases της AMD που συνδέουν το PS5 με 2000MHz GPU (σίγουρα πάνω από 1800ΜΗz). Αν το PS5 έχει κάτι κοντά σε τέτοιο χρονισμό σε 44-48 RDNA compute units τότε θα βγάζει πολύ θερμότητα.
  3. Ναι έχεις δίκιο, γενικά δεν το κάνουν. Αυτή η πατέντα είναι για την Βραζιλία οπού εκεί το έχουν σαν απαίτηση από την κυβέρνηση (δεν είμαι και 100% σίγουρος).
  4. Είναι dev kit. Ένας από τους developers των Codemasters το επιβεβαίωσε στο Twitter και είπε ότι έχουν μερικά από αυτά στο studio. Βέβαια έχει διαγράψει το tweet τώρα αλλά υπάρχουν εικόνες. Στην πάνω επιφάνεια μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν δύο σημεία ώστε να μπορούν να βάζουν το ένα πάνω στο άλλο και να μην δημιουργούνται θέματα υπερθέρμανσης. Για αυτό τον λόγο υπάρχει και το σχήμα V στο πάνω μέρος, ώστε να τραβάει αέρα πιο εύκολα όταν είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.
  5. Θέλω να μου μάθεις πως μπορείς και γνωρίζεις τις γνωσεις κάποιου, απλά διαβάζοντας ένα σχόλιο που αφήνει (ένω αυτο το σχόλιο δεν είχε καμία σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής). Please share the knowledge, Wise One!
  6. Για μένα φίλε έχεις δύο επιλογές: 1) πουλάς το σύστημα τώρα και βγαίνεις κερδισμένος κατά τουλάχιστον 150 ευρώ 2) περιμένεις μέχρι το σύστημα να γίνει ακόμα πιο σπάνιο και τότε θα βγάλεις καλό κέρδος. Όμως σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η πιθανότητα η Nintendo να αρχίσει ξανά την παραγωγή της κονσόλας, οπότε η δικιά σου θα χάσει όλη την αξία της.
  7. Να φανταστώ όταν αναφέρεσαι σε εξωγήινους, στο μυαλό σου έχεις κάτι τέτοιο, ε;
  8. Ναι, είναι η νέα συνεργασία του ΟΤΕ με τους Illuminati ώστε να ζαβλακωθεί ο Έλλην και να ξεχάσει την ιστορία του. Ευτυχώς που έχουμε άτομα σαν εσένα που τις μυρίζονται αυτές τις κομπίνες και αφυπνίζουν τον κόσμο.
  9. Τι εννοείς "εγγραφή με το σταγονόμετρο"; Εγώ (με το PS4 τουλάχιστον) όταν θέλω να αποθηκεύσω κάποιο κλιπάκι απλά πατάω το κουμπί SHARE και κάνω εγγραφή όσο θέλω (ή όσο χωράει ο δίσκος).
  10. Ένας «κόσμος» από 7 πλανήτες υπάρχει γύρω από τον TRAPPIST-1, έναν αμυδρό και σχετικά ψυχρό αστέρα-νάνο, σε απόσταση 40 ετών φωτός από τη Γη.
  11. Και για πες μας εσύ που είσαι σοβαρός άνθρωπος, τι παιχνίδια να παίξουμε;
  12. Πολλά λάπτοπ, εκ των οποίων και το δικό μου, έχουν 4 Gb μνήμης με αποτέλεσμα ο Chrome να κολλαει. Προσωπικά, εδώ και μισό χρόνο χρησιμοποιώ τον Firefox και έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
  • Δημιουργία νέου...