Προς το περιεχόμενο

Ίων Δραγούμης

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    681
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.634 προβολές προφίλ

Ίων Δραγούμης's Achievements

  1. Όποιος δεν έχει δουλέψει ναυαρχίδα της Huawei, απλά χάνει. Δυστυχώς, τα gapps είναι ένα μεγάλο θέμα και γι'αυτό με βαριά καρδιά πήγα σε S23 Ultra.
  2. Κινήταρος δε λέω, αλλά η τιμή προκαλεί γέλιο ακόμη και στους θαυμαστές της εταιρείας. Η έλλειψη 5g και google services παραμένουν αγκάθι.
  3. Μπορείς να πάρεις 2 δωροκάρτες των 800€ εκάστη και να πληρώσεις μεταγενέστερα και με τις 2 δωροκάρτες ΕΝΑ (1) προϊόν που κοστίζει 1600 ευρώ;
  4. Ίων Δραγούμης

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα παιδιά, δεν ήξερα που να κάνω την κάτωθι ερώτηση, οπότε συγνώμη εκ των προτέρων: τα ρούχα της GAP είναι true to size; αν έχει κάποιος μπλουζάκια της εταιρίας μπορεί να μου πει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μάρκα; πχ σε σχέση με τα t-shirt της Levis έχουν ίδια εφαρμογή ή με abercrombie κτλ
  5. Κι εμένα θα με ενδιέφερε αυτό. Αν κάποιος βρει τρόπο ας μας τον πει.
  6. Όντως χρειάζεται βελτίωση η εμπειρία χρήσης και λογικά θα γίνει με τον καιρό. Για τα χρήματά που ζητάνε, το υλικό είναι καλό για όποιον τον ενδιαφέρει η προσωπική ανάπτυξη. Συμβιβάζομαι στο να σημειώνω κάπου ως ποιο λεπτό έχω ακούσει.
  7. Υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσουμε σαν αρχεία ώστε να τα ακομε και off line;
  8. Την έχω 3-4 χρόνια. Πολυ ανετη! Τρίζει λίγο, αλλά γενικά θα την επέλεγα ξανά και ξανά. Η δερμάτινη δεν μου έχει πάθει τίποτα. Λίγο στα μπράτσα έχει ξεφλουδίσει, στο σημείο που ακουμπάνε στο γραφείο. Εμένα μπαίνει μια χαρά κάτω από το γραφείο αρκεί να τη χαμωλωσω τέρμα. Αν δεν την έχω χαμηλώσει κάπως εκεί βρίσκει στα μπράτσα και εκεί έχει φθαρεί (ελάχιστα).Για 40 ευρώ είναι κλέψιμο. Στα 80 την είχα πάρει και την έχω καταχαρεί.
  9. Καλημέρα, βρήκα τη συζήτηση αυτή που κάνατε προ καιρού. Υπάρχει κανένα νέο για περιοχή Πατέλες- Αγ. Αικατερίνη (δίπλα στις Πατελες). Έκανα τη μετάβαση από cosmote στην wind με το σκεπτικό ότι η τελευταία έχει αναλάβει το Ηράκλειο. Υπάρχει καφάο στα 60-70 μέτρα από το σπίτι μου,αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.
  10. Πάντα ήθελα android apps στο pc μου, γι'αυτό είμαι φαν των Huawei Laptops, τα οποία προβάλλουν συμβατά κινητά της εταιρίας στην οθόνη τους. Η λύση όμως που πρότεινες είναι ακόμα καλύτερη και αν δεν έβλεπα το σχόλιο σου,ένας Θεός ξέρει πότε θα ανακάλυπτα τη δυνατότητα αυτή. ΘΕΝΚΣ! Εκτός από το desktop μου, θα κάνω το ίδιο στο matebook 13 (R5 3500U). Ελπίζω να το σηκώνει καλά. Το ίδιο σε καλύτερη τιμή, στην πόλη σου, σε χρόνο dt με 2χρ εγγύηση.. https://www.e-shop.gr/baseus-ambilight-digital-display-quick-charge-pd30-qc30-power-bank-65w-30000mah-black-p-TEL.071380
  11. Τόσο διάστημα έχω να παραγγείλω (2-3 χρόνια). 10+ πράγματα;;; Απίστευτο ακούγεται.... Αν τώρα δεν με ενοχλήσει τίποτα και κάνεις, Θα κλιμάκωσω την επόμενη φορά ως προς την ποσότητα.
  12. Δεν έβρισκα πουθενά κάποιον να έχει παραγγείλει πρόσφατα από iherb ένα σεβαστό πόσο (πχ διπλάσιο των 22 ευρώ που ήταν το παλαιότερο όριο) και περισσότερα από 3 σκευάσματα. Έτσι πήρα ως 3 για αρχή, αλλά με σεβαστό κόστος και να δω τι θα παιχτεί. Λογικά εφόσον πλήρωσα "Duties & Taxes" θα πρέπει να παραλάβω το δέμα μου ανενόχλητος (χωρίς να πληρώσω κάτι άλλο). Αν τα 3 σκευάσματα δεν θέλουν και ηλεκτρονική αποστολή υπεύθυνης δήλωσης σε ΕΟΦ, τότε θα πρόκειται για smooth διαδικασία και δεν θα ρισκάρω μελλοντικά να πάρω περισσότερα από 3 σκευάσματα. Άλλη απορία μου είναι πότε φτάνει Ελλάδα το δέμα, και πότε απεμπλέκεται από τα ΕΛΤΑ. Θα δείξει!
  13. Σήμερα παρήγγειλα από iherb 3 συμπληρώματα αξίας 53 ευρώ (στην τιμή και τα Duties & Taxes) μέσω "Delivery by Local Post Plus". Γνωρίζει κανείς αν θα χρειαστεί να στείλω βεβαίωση σε ΕΟΦ; Και αν παίζει να πληρώσω πάλι οτιδήποτε έξτρα;
  14. Να σε ρωτήσω; πόσα συμπληρώματα έβαλες και πόσο σου κόστισε; Εγώ πριν καμιά ώρα παρήγγειλα από iherb 3 συμπληρώματα αξίας 53 ευρώ (στην τιμή και τα Duties & Taxes) μέσω "Delivery by Local Post Plus". Θα χρειαστεί να στείλω βεβαίωση σε ΕΟΦ; Παίζει να πληρώσω πάλι κάτι για εκτελωνισμό;
  15. Κι εγώ έχω 2 χρόνια να παραγγείλω από iherb. Έκανες τελικά την παραγγελία; ψάχνω κι εγώ να δω τι παίζει με χρόνους παράδοσης και αν έχουν μάθει όλες οι πλευρές τον ενδεδειγμένο τρόπο για να μην πληρώσω κάτι έξτρα. Επίσης το έχω σαν απορία αν μπορώ να πάρω πάνω από 3 σκευάσματα για να είμαι οκ από ΕΟΦ (γτ παλιότερα είχαμε και τέτοιους περιορισμούς).
  • Δημιουργία νέου...