Προς το περιεχόμενο

ilouko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    133
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.406 προβολές προφίλ

ilouko's Achievements

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με θήκη Apple που υποτίθεται δεν ακουμπά η κάμερα κάτω και με πολύ προσοχή στο κινητο ξέβαψε το πλαίσιο σε συσκευή 6-7 μηνών . Τι να κάνω με εκνευρίζει να το βλέπω έτσι . (Sorry για την θολή φωτό ) . iPhone 12 .
  2. ilouko

    αγορά κλιματιστικού

    Είναι μια χαρά αθόρυβο . 2,5 χρόνια το έχω , το λειτουργώ μόνο καλοκαίρι . Ειμαξ ευχαριστημένος
  3. ilouko

    Εμβολιασμός

    SOS 🆘 ! Η μητέρα μου 66 ετών είχε κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό 21/5 . Μπήκα στην πλατφόρμα και της άλλαξα το ραντεβού για 14/4. Ο φαρμακοποιός της από μόνος του της ακύρωσε το ραντεβού και η πλατφόρμα την απέκλεισε για 1 μήνα . Έχω νευριάσει παρά πολύ . Πείτε μου τι να κάνω; Ειναι βλάκας ο άνθρωπος , η μητέρα μου θα μείνει ανεμβολίαστη για έναν μήνα από τον αντιεπαγγελματία Πείτε μου τι να κάνω ; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να απευθυνθώ ;
  4. Εντάξει μια χαρά αλλά αν κάποιος άνθρωπος δεν το έπαιρνε χαμπάρι θα έχανε τσάμπα 2 μήνες εγγύηση Apple . Είναι που είναι περιορισμένη ....
  5. Αν δεν επικοινωνούσα δεν θα διορθωνόταν.
  6. Ακριβώς και μένα τα ίδια έγραφε . Πήρα τηλέφωνο στην apple τους έδωσα το serial number και μετά από 1 μέρα διορθώθηκε . Μην το αφήσεις . Ναι , διορθώθηκε από την apple 24 ωρες μέσα από την δίκη μου επικοινωνία μαζί τους .
  7. Τελικά διόρθωσε η apple το θέμα της εγγύησης. Aπό τον κωτσόβολο μου το έπαιζαν ιστορία. Αλλά εγω φταίω που τα αγόρασα απο εκεί.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ . Θα περιμένω και θα ενημερώσω !
  9. Η αγορά έγινε από Κωτσόβολο και η ενεργοποίηση έγινε σήμερα (23/3/2021). Στο checkcoverage της apple που έβαλα το s/n μου έβγαλε αυτό : Δεν ξέρω τι να πω .
  10. Καλησπέρα , αγόρασα από Κωτσόβολο τα AirPods Pro . Τα παρέλαβα σήμερα 23/03/2021. Η απόδειξη αγοράς γράφει ημερομηνία 22/03/2021. Τα ενεργοποίησα και όλα καλά μέχρι εκεί . Τσεκάροντας όμως τον σειριακό αριθμό στη Apple, στο checking coverage μου έβγαλε πως η εγγύηση λήγει 28/01/2022 (ενώ εγώ τα ενεργοποίησα 23 Μαρτίου ) και πως η τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη έληξε . Γίνεται αυτό σε καινούριο προϊόν ; Τι έγινε ρε παιδιά ; Μήπως μου έδωσε ανακατασκευασμένο ο Κωτσόβολος ; Μιλησα με apple μου λέει πως θα διορθωθεί άμεσα , αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή . Δεν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς . Τι πιστεύετε πως έχει συμβεί ;; Εννοείται πως αν δεν το διορθώσουν δεν θα το αφήσω έτσι .
  11. ilouko

    Φόρτιση iPhone 12

    Εγώ τον αγόρασα 29 ευρώ από βονταφον. Απαράδεκτο για ένα κινητο 950 ευρώ . Λοιπόν τσακ μπαμ έχει φορτίσει το κινητο . Μονόδρομος . Όταν έχω χρόνο και είμαι σπίτι το βάζω στον αργό φορτιστή αλλιώς στον 20watt. Δεν γίνεται αλλιώς . Αγοράστε τον .
  12. ilouko

    Φόρτιση iPhone 12

    Τότε λάθος δικό μου . Να είσαι καλά φίλε μου και να έχεις μια καλή χρόνια . Σορρυ απλά παρερμήνευσα αυτά που έγραφες .
  13. ilouko

    Φόρτιση iPhone 12

    Φίλε μου ειλικρινά δεν έχω όρεξη , και εσυ τρώγεσαι . Όποτε άντε στην ευχή του θεού και μην μου ξαναστειλεις . Που σε έπιασε η ηθικολογία μέσα σε ένα site τεχνολογίας . Αυτά στο Facebook που μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα , καλή χρόνια σου εύχομαι .
  14. ilouko

    Φόρτιση iPhone 12

    Βλέπω διαφορά στην μπαταρία με την ίδια χρήση όταν το φορτιζω με τον απλό φορτιστή 5w (που θέλει 3 ώρες) και με τον καινούριο της apple των 20w (που θέλει 1 ώρα να φορτίσει). Με τον γρήγορο φορτιστή η μπαταρία τελειώνει 20-30% πιο γρήγορα . Το έχει παρατηρήσει κανείς ;
  • Δημιουργία νέου...