Προς το περιεχόμενο

m1t23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.082 προβολές προφίλ

m1t23's Achievements

  1. Τελικα δε ξερουν τι τους γινεται στο παμπλικ.
  2. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες και να μου λέει το παμπλικ ότι ναναι. Ίσως παίζει ρόλο και η έκδοση, πήρα την disc. Λίγο με νοιαζει βέβαια, τις γιορτές τις περνάω με.την οικογένεια και στη δουλειά. Για μένα to ps5 είναι 1 Ωρα ενασχόληση πριν τον ύπνο, οπότε δε θα κλάψω όποτε και να το πάρω.
  3. Η ηλικία που αναφέρεις, αν έχεις μια παλαιότερη ενασχόληση με αλγοριθμική είναι αρκετά καλή. Το καλό με το επάγγελμα αυτό είναι ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες και η εκπαίδευση είναι δικής σου υπόθεση. Το κακο είναι ότι υπάρχουν παιδιά από την ανατολή 15 χρόνων που είναι έτη φωτός μπροστά και λίγο πολύ παίρνουν μεγάλο κομμάτι του freelancing. Αν θες για υπάλληλος θα πρέπει να κάνεις πρώτα ένα portfolio στο κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Η python είναι ένα καλό μέρος να ξεκινήσεις, και θα πρότεινα να κοιτάξεις το game development με unity γιατί αφενός είναι πολύ αναπτυσσόμενο και αφετέρου κυκλοφορούν άπειρα tutorials. Να γνωρίζεις ότι αν ξεκινάς τώρα ίσως αργήσεις να κάνεις ταμείο, οπότε μην παρατήσεις την day job σου ακομα
  4. Εμένα με διαβεβαίωσαν ότι είμαι στο δεύτερο wave. Τώρα από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Τα περιμένουν. Ίσως διάλεξα λάθος κατάστημα. Το πλαίσιο από ότι διαβάζω κάνει καλύτερες εξηγήσεις
  5. Ελπίζω να παίξει αυτό το click away γιατί αν τα δώσουν acs θα πάμε μετά το 5ο κύμα το καλοκαίρι
  6. Από παμπλικ πάντως μου έχουν πει είμαι στο δεύτερο κύμα, αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση
  7. Ισχυει. Είμαι στη δουλεια και χαζευω τα σχόλια. Τουλαχιστον περιμένει κανεις να δει σχόλια σχετικα με το θέμα. Και όχι το pc δεν είναι σχετικο με το θέμα απλα επειδή παιζει παιχνίδια. Είναι ίδια κατηγορία με το να πει κάποιος τι playstation και μαλακίες ρε πήγαινε να παίξεις μπάλα θα περάσεις καλυτερα. Φιλικά.
  8. Ps4 vs xbox one το άρθρο και βλέπω ακόμα σχόλια οτι το pc είναι καλυτερο. Κουρασατε. Άντε τώρα σε άρθρο iphone ή iphone plus να γράφετε το android είναι καλυτερο.
  9. Ας κοιτάξει λίγο η square τις πωλήσεις του ff7 που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια (εμπαιγμός εκ μέρους της να αποκαλεί τα achievments remake) Και να τις συγκρίνει με τους τελευταίους της τίτλους. Δυστυχώς όσα e-mails Και να της στείλουμε θα συνεχίσει να δημιουργεί σκατα πολύ απλά γτ πρέπει να υπάρχει λόγος ύπαρξης του PlayStation 4 κτλ. Ακόμα και virtual reality να φτιάξουν εμείς θα θέλουμε το γαμημένο δύσκολο optional boss που για να το νικήσεις θα πρέπει να μαζεύεις chocobos Από όλο το χάρτη για να πάρεις ένα δυνατό μαγικό. Και πάλι να χάνεις. Επίσης θέλουμε χαρακτήρες και κόσμο που να σε ταξιδεύει. Θέλω ένα ff που για όσο το παίζω να.ζω στον κόσμο του. Όχι μια ευθεία γραμμή με εύκολα treasure chests Και καλαίσθητα bosses.
  10. Η square το έχει χάσει το παιχνίδι δυστυχώς και σε λίγα χρόνια το fan club του final fantasy Θα την απορρίψει και αυτό. Ζητάμε remake του 7 τόσα χρόνια τώρα, και οι ίδιοι ξέρουν ότι αν γίνει αυτό θα έχει εκατομμύρια κέρδη αλλά προτιμούν να ετοιμάζουν devil May cry style games Και να τα βαφτίζουν final fantasy. Κρίμα. Το ff7 με είχε κάνει να δακρύσω, έπεφτα για ύπνο και το έβλεπα στο όνειρο μου, ταυτιζομουν με τον cloud Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει πλέον κάποιο ff. Όλα τα παιχνίδια είναι επιφανειακά με έμφαση στα γραφικά που προσωπικά τα θεωρώ αχρείαστα. Αν θέλω γραφικά θα παίξω άλλα παιχνίδια. Στο ff Θέλω πλοκή ελευθερία εξερεύνησης επιλογές από οπλισμό μαγικά κτλ κτλ. Και εκεί το έχει χάσει παντελώς.
  • Δημιουργία νέου...