Προς το περιεχόμενο

cocous

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    445
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.338 προβολές προφίλ

cocous's Achievements

  1. cocous

    Diablo IV [PC]

    Ξεκίνησα και εγώ με Rogue. Ενδιαφέρον πάντως υπάρχει. Για να δούμε. Πάντως ρε παιδιά υπάρχει prize για όταν φτάσεις 100 level τον χαρακτήρα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο ή εκτός αν προχωράει πιό γρήγορα το level στην season. Στο κανονικό παιχνίδι με Necromancer είμαι 71lvl και έχει κολλήσει. Πολύ δύσκολα ανεβαίνεις. Τώρα όσο αφορά στον νέο χαρακτήρα της season έκανα skip το Story. Λάθος? σωστό? Θα φανεί στην πορεία.
  2. cocous

    Diablo IV [PC]

    Λοιπόν παιδιά τελείωσα το Story και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το παιχνίδι. Είπα να το βάλω και tier3. Το βάζω και εννοείται όχι βέβαια εύκολα αλλά σε βαθμό ικανοποιητικό πηγαίνω σιγά σιγά και τα καταφέρνω. Προσπαθώ να κάνω στο build διορθώσεις με Necromancer και minions και πλέον lvl59. Άντε λέω μιας και την έχω δει καμπόσος στον world χάρτη αφού δεν χάνω και εύκολα να μπω και στο pvp μέρος. Πάω φαρμάρω λιγάκι για τα κόκκινα διαμάντια και αφού μαζεύω κάποια λέω να πάω να τα κάνω extract. Σκάει ένας τύπος (άλλος παίχτης). Τον βλέπω με βλέπει και ορμάει επάνω μου. Παιδιά τι να σας πω. Έκλασε και ψόφησα. Ούτε να τον δω καλά καλά δεν πρόλαβα. Μου πέσανε τα αυτιά. Και το έπαιζα και καμπόσος τρομάρα μου. Χαχαχαχα. Μπράβο πάντως. Μερικά αλάνια το έχουν πολύ. Δύσκολα να μπορέσω να καταφέρω τέτοια builds. Τώρα κάτι άλλο. Τι γίνεται με το συγκεκριμένο side mission? (Quest: Fury Against Fate - Clear the Cannibal Feeding Ground) Διαβάζω πολύς κόσμος έχει θέμα διότι το npc δεν κινείται ώστε να ολοκληρωθεί. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και δυστυχώς μετά το χθεσινό update εξακολουθεί να τρώει σκάλωμα.
  3. cocous

    Diablo IV [PC]

    Κάπως πάω να το καταλάβω. Απλά σαν Necromancer και μεγάλη σημασία στο damage των σκελετών θα κοιτάξω ποια χρειάζεται να επιλέξω. Τώρα το πως κάνεις drag and drop σε Ps5 που παίζω δεν ξέρω. Πιθανόν δεν έχω κάνει τίποτα σωστά με τα paragon αφού ξεκίνησα απο κάτω και τα επιλέγω όλα. Και δίπλα μου έχουν ανάψει glyphs τα οποία μόνο τα βλέπω και δεν μπορώ να τα κάνω κάτι. Update: Ευχαριστώ πολύ στα παιδιά για τις απαντήσεις που δόθηκαν όσο αφορά τα paragon. Μάλιστα έφτασα στο τέλος για να αλλάξω και board. Όμως για κάποιο λόγο ενώ έχω ξεκλειδώσει το τελευταίο επάνω δεν μου αλλάζει σελίδα. θα το ξαναδώ βέβαια με την ησυχία μου διότι έπρεπε να φύγω και το άφησα.
  4. cocous

    Diablo IV [PC]

    Θα δοκιμάσω ότι μου είπατε το βραδάκι να δούμε τι θα καταφέρω. Πάντως το απολαμβάνω αρκετά. Επίσης μου ήρθε και mail από την Blizzard που λέει αυτό. e sure to keep a watchful eye on your letterbox, as we will be sending further correspondence regarding the exciting future of Diablo IV, including the upcoming launch of Season 1! Για να δούμε τι μας περιμένει επιπλέον.🙂
  5. cocous

    Diablo IV [PC]

    Κάπως πάω να το καταλάβω. Απλά σαν Necromancer και μεγάλη σημασία στο damage των σκελετών θα κοιτάξω ποια χρειάζεται να επιλέξω. Τώρα το πως κάνεις drag and drop σε Ps5 που παίζω δεν ξέρω. Πιθανόν δεν έχω κάνει τίποτα σωστά με τα paragon αφού ξεκίνησα απο κάτω και τα επιλέγω όλα. Και δίπλα μου έχουν ανάψει glyphs τα οποία μόνο τα βλέπω και δεν μπορώ να τα κάνω κάτι.
  6. cocous

    Diablo IV [PC]

    Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι διότι πράγματι έχω μπερδεύει και μην με παρεξηγήσετε.Τα paragon μπορείς να τα γεμίσεις όλα? Ή είναι όπως τα skills που πρέπει να διαλέξεις κάποια? Επίσης τα glyphs τι ακριβώς είναι? Ναι μεν βλέπω αυτά που υπάρχουν αλλά τα ενεργοποιώ με κάποιο τρόπο ή αυτά που φαίνονται ειναι ενεργά από μόνα τους?
  7. cocous

    Diablo IV [PC]

    Εξ αρχής ειχε βγάλει 2 main quest παράλληλα. Εγώ ξεκίνησα αυτό που ξεκλειδώνει τα άλογα και το έφτασα μέχρι τέλους. Δηλαδή act2 3 4. Μετά έμεινε το άλλο που δεν το είχα ξεκινήσει καθόλου. Έφτασα μεχρι το σημείο που είναι μέσα στον ναό και μιλάνε με την γυναίκα που σώζουν απο το βωμό που ηταν έτοιμοι να την θυσιάσουν. Μετά τέλος. Δεν μου βγάζει συνέχεια. Edit: Έκανα λάθος καθώς θα πρέπει να ολοκλήρωσα και το act 3 της πρώτης ιστορίας. Δεν υπήρξε 4. Τώρα έχει το άλλο main quest που δεν το είχα ξεκινήσει. Ίσως θα πρέπει και αυτό να το φτάσω έως εκεί. Απλά μπερδεύτηκα. Αν κάνω κάπου λάθος διορθωστε με.
  8. cocous

    Diablo IV [PC]

    Το τελείωσα και πλέον δεν βγάζει κατι άλλο. Εχει μόνο ενα άλλο main quest που ξεκινάει σπο act1 αλλά δεν είναι αυτό που ξεκλειδώνει το άλογο
  9. cocous

    Diablo IV [PC]

    Παιδιά το άλογο γιατί δεν το έχω πάρει ακόμα? Έχω τελειώσει εντελώς τις αποστολές που σου το δίνει. Δεν βγάζει κάτι άλλο?.
  10. Απλά δεν πρόκειται να αφήσουν να προχωρήσει η εξαγορά. Και για μένα πολύ καλά θα κάνουν. Ας κοιτάξει να βοηθήσει ώστε να μεγαλώσει και να αναπτύξει τα δικά της στούντιο και όχι να τα αγοράζει έτοιμα. Πραγματικά μεγάλη κατάντια.
  11. cocous

    Diablo IV [PC]

    Ωραίος. Γενικά είναι ένα κομμάτι που δεν το έδωσα τόσο πολύ εξαρχής σημασία (κακώς) κσι είμαι και 51 lvl. Τώρα όμως αρχίζω και ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα. Παιδιά υπερ ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις.
  12. cocous

    Diablo IV [PC]

    Κρίμα. Άντε να ξαναβρώ τώρα όπλο που να δίνει επιπλέον Minions. Υπάρχει μήπως codex που να δίνει κάτι τέτοιο δτον Necromancer? Γνωρίζουμε? Ευχαριστώ πολύ.
  13. cocous

    Diablo IV [PC]

    Λοιπόν εγώ πήρα ενα aspect απο ενα legendary το οποίο δίνει 2 παραπάνω σκελετούς στον necromancer. Το έβαλα σε ένα άλλο όπλο legendary το οποίο ηταν ποιο δυνατό. Εννοείται ότι το όπλο στο οποίο έκανα extract το aspect καταστράφηκε. Τώρα αν βρεθεί κάποιο άλλο όπλο στο οποίο θέλω να χρησιμοποιήσω μπορώ να ξαναπάρω το συγκεκριμένο aspect από το άλλο legendary στο οποίο είχα τοποθετήσει για να το βάλω στο πιό νέο?
  14. cocous

    Diablo IV [PC]

    Παιδιά ερώτηση. Τα codex of power μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις οσες φορές θέλεις ή μετά απο την χρήση τους τα χάνεις? Γενικά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το Aspect και το codex. Τι κάνουν.
  15. cocous

    Diablo IV [PC]

    Necromancer ανεβάζω. Τον έχω αρκετά καλό με τούμπανα minions. Απλά ήθελα να δω και άλλα. Με ένα συγκεκριμένο skill δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά θα τσεκαρω και αν χρειαστεί τα αλλάζω πάλι. Όμως οταν κάνεις reset τα skills points υπάρχουν κάποια τα οποία είναι ήδη βαλμένα από μόνα τους και δεν μπορείς να τα βγάλεις.
  • Δημιουργία νέου...