Προς το περιεχόμενο

GioNiko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    254
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.131 προβολές προφίλ

GioNiko's Achievements

  1. GioNiko

    Αναζήτηση Power Bank

    Καλησπέρα, ψάχνω ένα power bank που να υποστηρίζει τα 67 watt της Xiaomi. Δηλαδή όταν συνδέεται να εμφανίζεται στην οθόνη η 67 watt φόρτιση όπως και με τον φορτιστή. Αν γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία θα βοηθούσε γιατί ακόμα και αν το power bank υποστηρίζει ας πούμε τα 100 watt δεν είναι απόλυτο ότι θα ενεργοποιήσει την 67 watt φόρτιση.
  2. GioNiko

    Ερώτηση για Power Bank Ugreen PB205

    Η αλήθεια είναι ότι το έχω παρατηρίσει και εγώ ότι θεωρητικά υπερκαλύπτει τα 67 watt που θέλω αλλά και σε άλλο power bank που έιχα πάρει υπήρχαν αυτές οι προδιαγραφές αλλά όταν το δοκίμασα δεν ενεργοποιούνταν τα 67 watt. Από όσο έχω ψάξει έχει να κάνει με κάποια τεχνολογία που έχουν τα κινητά από κίνα όπως τα xiaomi και παίζει ρόλο αν την υποστηρίζουν.
  3. Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όσον αφορά το παραπάνω power bank αν υποστηρίζει τα 67 watt φόρτισης σε xiaomi κινητό. Ρωτάω γιατί είχα πάρει ένα άλλο power bank άλλης εταιρείας το οποίο έλεγε ότι είναι 100 watt αλλά όταν το σύνδεσα με το κινητό δεν εμφανιζόταν η ένδειξη των 67 watt φόρτισης.
  4. GioNiko

    Ρύθμιση Ήχου XIAOMI

    Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση για να μην ακούγεται το ringtone του κινητού από το ηχείο όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά σε xiaomi κινητό; Το είχα δει ότι υπάρχει αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω.
  5. GioNiko

    POCO F5 UPDATES

    Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όσον αφορά το poco f5 αν έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ότι δεν έχει πάρει πολλά updates. Επίσης αν έχει πάρει κάποιος το update για android 14 και από ότι έχω δει και για hyperos.
  6. Clear cmos εκανα αλλα τιποτα. Το να αναιρειται απο καποια αλλη ρυθμιση ειναι πιθανο αν και το δοκιμασα και μετα απο επαναφορα των ρυθμισεων στο bios. Για καποιο καλωδιο μου φαινεται καλη ιδεα, πρεπει να το ψαξω περισσοτερο. Αναμενη παραμενει η καμερα, εξωτερικος σκληρος και απο οτι εχω δει αναβοσβηνει και η υποδοχη στο καλωδιο του ethernet.
  7. Για την μπαταρία το σκέφτηκα και γω και την άλλαξα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τώρα για bios update έχω το τελευταίο. Είχα ξαναφλασάρει το bios αλλά επίσης το πρόβλημα παραμένει. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα...
  8. Ωραία σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι αλλαγές μπορεί να έκανα και προκάλεσαν το πρόβλημα. Όσον αφορά τις μνήμες, έκανα απλά αλλαγές στις θέσεις μεταξύ τους γιατί κάποια ήταν προβληματική και ήθελα να δω ποιά είναι. Αυτό πάντως και εμένα δεν μου βγάζει νόημα. Να προκλήθηκε απο εκεί το πρόβλημα.
  9. Η μητρική είναι η gigabyte z77m d3h και για λειτουργικό τα windows 10. Τώρα όσον αφορά το να αναιρούνται οι ρυθμίσεις του bios δεν νομίζω να συμβαίνει. Έχω κάνει overclock τον επεξεργαστή και αυτό λειτουργεί κανονικά. Για λογισμικό της μητρικής επίσης δεν είναι γιατί δεν έχω κάποιο εγκατεστημένο. Τώρα να εγκατέστησα κάποιο άλλο λογισμικό το οποίο το προκαλεί ίσως να υπάρχει κάποια πιθανότητα. Επαναφορά στο bios έχω κάνει αλλά τίποτα. Πάντως αν και δεν είμαι σίγουρος, το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από κάποιες αλλαγές που έκανα στις ram μέσα στο κουτί, αν και αυτό δεν μου βγάζει και πολύ νόημα.
  10. Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την ρύθμιση του erp στο bios. Ενώ λειτουργούσε κανονικά και οι συσκευές δεν ήταν ενεργοποιημένες όταν απενεργοποιούσα τον υπολογιστή, σταμάτησε να λειτουργεί και ενώ το έχω ενεργοποιημένο στο bios οι συσκευές παραμένουν ανοιχτές. Έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
  11. Ήταν κλειστό οπότε δεν μπορούσα να περιμένω κλήση.
  12. Καλησπέρα, βρήκα ένα κινητό στον δρόμο το οποίο ήταν κλειστό οπότε δεν μπορούσα να περιμένω κάποια κλήση απο τον ιδιοκτήτη. Προσπάθησα μέσω της cosmote μήπως γινόταν να τον εντοπίσει και αυτοί μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι οπότε αποφάσισα να το κρατήσω. Το θέμα τώρα είναι ότι μετά το reset πιυ του έκανα μου ζητάει pin ή λογαριασμό google. Ξέρει κάποιος αν γίνεται να προσπεράσω αυτό το βήμα;
  13. @georgeole@gatos74 Δεν έχει σημασία ο χρόνος γιατι είδα και τις δύο απαντήσεις την ίδια στιγμή . Άρα ευχαριστώ και τους δύο.
  14. Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όσον αφορά τα μελάνια του παραπάνω πολυμηχανήματος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μαύρο XL και ένα κανονικού μεγέθους για τα χρώματα ή και το αντίστροφο.
  15. Μπα για απλη χρηση μια χαρα μου φαινεται
  • Δημιουργία νέου...