Προς το περιεχόμενο

michalis24

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    103
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.728 προβολές προφίλ

michalis24's Achievements

  1. Αφήνω τα παρακάτω : - Αξια μεταπώλησης - iPhone 4 ( 10 χρόνια κινητο ) και ακόμη δουλεύει ! - Μέσα σε 10 χρόνια έχω αγοράσει το 4 το 7 και το Χ που έχω τώρα. Δηλαδή και 1000€ να βάλω την αγορα τους έδωσα 3000€ στα 10χρόνια= 300€ το χρόνο! Αντιστοιχα ο αδερφός μου στα 10 χρόνια είχε 9 διαφορετικά μοντέλα Android ναυαρχιδες με μέσο όρο κόστους 350€ ( δεν βάζω το τελευταίο του το p30 pro γιατί δεν συμφέρει) 9Χ350€=3150€ !!!! - στα 12 χρόνια service έγινε μόνο στο 4 για αλλαγή μπαταρίας. Καλά τα Samsung s10 , note 10 ,p30 pro αλλά......
  2. Δηλαδή φωνάζει αυτός που πληρώνεται από όλους για να χρησιμοποιούν το δίκτυο , λέγοντας ότι αυτοί που το χρησιμοποιούν βγάζουν πιο γρήγορα πακέτα σύνδεσης , τα οποία δεν ενεργοποιούνται λόγω ηθελημένης καθυστέρησης από αυτόν που φωνάζει! Και η επιτροπή χρεώνει πρόστιμα για το παραπάνω! Μάλιστα! Κάθε ενας το δίκτυο του και οποίος είναι μάγκας ας επιβιώσει!
  3. michalis24

    iPhone 8 & iPhone 8 Plus Review

    Πάμε τώρα και στην πράξη από την θεωρία..... εγώ που δουλεύω σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας , από την στιγμή της κυκλοφορίας του IPhone 8 μέχρι σήμερα πουλήθηκαν 14 ( 11 plus & 3 απλά ) . Όταν είχε βγει το 7 Στο ίδιο χρονικό διάστημα από την μέρα κυκλοφορίας 8 (7 απλά 1 plus) . Προπαραγγελίες για X .....κάθεστε ; 45! Αυτά
  4. Τα προϊόντα που έχουν 2 χρόνια εγγύηση είναι όλα αυτά που αγοράζεις από ένα κατάστημα το οποίο κατάστημα σου δίνει τα 2 χρόνια εγγύηση του κατασκευαστή. Πολλά καταστήματα , αν όχι τα περισσότερα στο skroutz , δίνουν 1 χρόνο εγγύηση κατασκευαστή η και καθόλου. Είτε παρά εισαγωγή από τρίτες χώρες , είτε ανακατασκευή. Έχω στείλε σε skroutz κινητό και επέστρεψε πίσω όπως ήταν. Το μαγαζί στο skroutz, έκλεισε! Η Apple ανέφερε ότι είναι ανακατασκευή κ δεν καλύπτεται η επισκευή ( μπαταρία ) .
  5. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις spotify μέσω browser , και σοβαρά τώρα.... δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις άλλον browser εκτός από safari αν έχεις mac ! Αυτά
  6. Θέλω να βρει κάποιος τα σχόλια που κάνατε για το 6s , όταν παρουσιάστηκε..... ένα τηλέφωνο που μετά από τόσα χρόνια πατάει κάτω σημερινά top μοντέλα του ανταγωνισμού. Α και σκεφτείτε αυτό.... Σας δίνουν δωρεάν 2 συσκευές : ένα iPhone και αντίστοιχα ένα τοπ μοντέλο άλλης εταιρίας . Ποιο θα παίρνατε;;;;; Δουλεύω σε εταιρεία κινητής εδώ κ δυο χρόνια Για service ήρθαν 2 iPhone ( το ένα υγρασία , το άλλο σπάσιμο στο home button) και γύρω στα 300 ! Τοπ μοντέλα Samsung , Lg xiaomi meizu κλπ. Οι πωλήσεις για να μην παρεξηγηθώ σε τοπ μοντέλα είναι ίδιες ανα μήνα (10 περίπου iPhone, 10 τοπ μοντέλα πάνω από 500€)
  7. Με το που βγαίνει η οποία δήλωση ανακοίνωση , όλοι οι επιστήμονες θα βγουν εδώ και θα γράψουν ότι τους έρθει! Τόσα χρόνια φωνάζουμε γιατί οι εναλλακτικοί δεν κάνουν δικό τους δίκτυο , δεν έχουν λεφτά , φεσώνουν τον ΟΤΕ κλπ. Τώρα που πάνε να βγάλουν μια άκρη και να υπάρχει κάλυψη παντού, κάθε περιοχή αναλαμβάνει μια εταιρεία και οι άλλοι αντίστοιχα θα νοικιάζουν ( δηλ. Κοζάνη οπτική θα χει δίκτυο πχ η Vodafone , Γρεβενα ο ΟΤΕ κλπ) . Η ουσία είναι ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει κάλυψη παντού. Όσον αφορά την wind , έχω Κοζάνη Vdsl και κλειδώνω 49.990 & 9.800 ! Πληρώνω 26,90€/μήνα δεν με χαλάει καθόλου .
  8. Έχω 18 χρόνια που παίζω μουσική και πληρώνομαι! Το τονίζω! Έχω μάθει να παίζω με βινύλια , μιας και τότε υπήρχαν βινύλιο , κασσετα και άρχισαν σιγά σιγά τα CD players με στροφόμετρο. Αυτά που διαβάζω εδώ είναι απίστευτα! Ναι το Mac και το λειτουργικό του είναι ανώτερο από αυτό των windows στον τομέα της αναπαραγωγής , επεξεργασίας και δημιουργίας μουσικης. Πολύ ακριβότερο το Mac ,αλλά ....Γνώμη μου! Από την εμπειρία που είχα με Vaio i7 16gb ram με ssd και win10 και αντίστοιχα με το MacBook Pro 13 I5 με 8gb ram k ssd.
  9. Καλησπέρα παιδιά , έπεσε μπυρα και δυστυχώς δεν επισκευάζετε μου είπαν από lab-experts. Αν υπάρχει καμία μεταχειρισμένη σε λογική τιμή γιατί το Mac είναι σε υπερασπιστή κατάσταση. Ευχαριστώ
  10. Μνημόνια μέχρι τέλους ,.. τα αξίζουμε ! Ο άλλος λέει ότι αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ θα είχαμε ακόμη dial up !!! Ο ανταγωνισμός έφερε τις οποίες αλλαγές αγορινα! Έχω wind 2 χρόνια σταθερά 16-17mbps , και στο πατρικό vdsl 50ara σταθερά 46-47mbps και για τους εξυπνάκηδες που θα πούνε ότι έτυχε και αν και αν. Είχα ΟΤΕ μετά ΗΟL ούτε τα μισά δεν έπιανα αλλά δεν έφταιγε ο πάροχος , έφταιγε η παλιά καλωδίωση που υπήρχε στο σπίτι . Από την στιγμή που άλλαξα καλώδια είδα τεράστια διαφορά. Μην τα ρίχνουμε όλα στον πάροχο!
  11. michalis24

    Μπυρα σε MacBook Pro

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Τελικά το έστειλα και ο θεός βοηθός!
  12. michalis24

    Μπυρα σε MacBook Pro

    Καλησπέρα παιδιά , χθες έπεσε μπυρα (αρκετή ) στο MacBook Pro 13 mid 2012 που έχω. Έκλεισε από μόνο του πριν προλάβω να το σκουπίσω και νομίζω ότι έχει πάρει στην μητρική. Επειδή έχω 2 σκληρούς έναν ssd και τον μανισιο να τον στείλω istorm για service όπως είναι η όπως ήταν με τον ένα σκληρό και το DVD. Ξέρω ότι παρόλο που είναι στην εγγύηση κατά 99% θα χρεώθω και ακριβά κιόλας! Προτείνετε κάτι άλλο ; το χρειάζομαι παιδιά για την δουλειά! Ευχαριστώ Υ.Γ δεν φορτίζει δεν ανοίγει (πρέπει να κάηκε η ασφάλεια του.
  13. Παιδιά επειδή δουλεύω σε μαγαζί κινητής τηλεφωνίας μεγάλης εταιρείας , θέλω να αναφέρω ότι στα 3 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, όσα iPhone ήρθαν για service κατά 99% έγιναν αντικατάσταση. Από αυτά τα 3 plus που είχαν το θέμα με την οθόνη αντικαταστάθηκαν μέσα σε 2 εργάσιμες! (Κοζάνη είμαι). Ένα ήταν εκτός εγγύησης για μια εβδομάδα και παρόλα αυτά το αντικατέστησαν. Κακά τα ψέματα σε αυτό τον τομέα δεν υπάρχει ανταγωνιστής. Υγ: δεν έχω iPhone , έχω s7 edge Υγ2: ότι δίνεις παίρνεις ( ισχύει παντού )
  • Δημιουργία νέου...