Προς το περιεχόμενο

Γρηγορης18

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.480 προβολές προφίλ

Γρηγορης18's Achievements

  1. Είχα το 6, μετά πήρα το 6s. Όχι Apple δεν θα πάρω το ίδιο κινητό με τον ίδιο σχεδιασμό!!! Αναμένω για το 7s για οποίο όντως λένε ότι θα το αλλάξουν γιατί κλείνει 10 χρόνια το iPhone. Και πάλι αν.... Καλό το 7, ήταν που ήταν γρήγορο το 6s και τα περνουσε όλα, τώρα το 7 απλά τα παταει κάτω.
  2. Κακώς δεν το αλλάζουν εμφάνιση αν όντως αληθεύουν αυτά που λένε. Μπορεί να μην πουλήσει το 7 όσο θα περιμένουν τότε, όπως έκαναν και με το 6s γιατί έμοιαζε εξωτερικά ίδιο με το 6. Και όσοι κάτοχοι του 6 περίμεναν το 7 για αλλαγή στην εμφάνιση τώρα θα περιμένουν και αυτοί με το 6s για το 7s. Εγώ προσωπικά έχοντας το 6s αν βγει το 7 ίδιο, ότι και να κάνουν ακόμα και την θύρα ακουστικών που λένε ότι θα βγάλουν ή ότι θα βάλουν διπλή κάμερα... όχι δεν θα το πάρω. Χωρίς τις γραμμές δεν θα φένεται ωραίο. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι το 5s είναι το πιο όμορφο κινητό.
  3. Κρίμα που θα το πω αλλά, μήπως αρχίζει ο κατήφορος για τα iPhone; Γιατί το ίδιο design; Δεν είδαν τις πωλήσεις του 6s; Αφού έχουν καταλάβει τι θέλουν οι καταναλωτές! Δεν αμφιβάλλω πως θα είναι και πάλι top σαν τηλέφωνο αλλά και πάλι...δεν.
  4. Μήνυση;;; Απλά δεν χρειάζεται η Apple να επιτρέπει να αναβαθμίσει τα κινητά της σε λογισμικά που δεν σηκώνουν. Το 4s δουλεύει άψογα μέχρι iOS 7. Είναι ανούσιο παραπάνω update. Βέβαια αν δεν το αναβαθμίσουν δεν πέρνει κάποιες εφαρμογές μετά, εκτός αν τις έχεις εγκατεστημένες απο πριν, διαφορετικά...
  5. πολύ πιθανό να είναι οι haters της Apple, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι κάποιο άλλο κινητό υψηλότερα στις αναζητήσεις οι fans της apple δεν ψάχνουν τα υπόλοιπα κινητά για να βρούνε λεπτομέρειες για να ρίξουν το hate είναι απλά ικανοποιημένοι με το προϊόν τους.
  6. Ελπίζω να διορθωθούν τα bugs, για να την εγκαταστήσουμε λοιπόν...
  7. Δεν θα πω πολλά, ούτε θα αναφερθώ στα χαρακτηριστικά. Οι πωλήσεις θα μιλήσουν από μόνες τους διότι ο καθένας θέλει το καλύτερο και επειδή θέλει το καλύτερο, θα πάρει και το καλύτερο.
  8. Δεν θα πω πολλά, ούτε θα αναφερθώ στα χαρακτηριστικά. Οι πωλήσεις θα μιλήσουν από μόνες τους διότι ο καθένας θέλει το καλύτερο και επειδή θέλει το καλύτερο, θα πάρει και το καλύτερο.
  9. Παιδιά 2 ραμ έχει κοιτάξτε πιο πάνω! Διαβάστε και λίγο !!!στην δεύτερη παράγραφο το λέει
  10. Ίσως είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ σε iPhone. Βέβαια πολύ λένε ότι δεν έχουν σημασία τα specs, αλλά η αναβάθμιση της ram από 1 σε 2 GB θα έλεγα ότι είναι το πιο σημαντικό, αν και τα iPhone με 1 GB ram δουλεύουν άψογα. Εννοείται ότι το έκαναν λόγου ανταγωνισμού. Είναι κατα 99% να το πάρω, αλλά πρώτα περιμένω την παρουσίαση ειδικά το force touch.
  • Δημιουργία νέου...