Προς το περιεχόμενο

deathblade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.318 προβολές προφίλ

deathblade's Achievements

  1. Μόλις τον άνοιξα..Τελικά δεν φταίει η εγκατάσταση.. Κάπου βγάζει νερό(μάλλον από το πάνω μέρος),έχουν βραχεί τα καλώδια και βραχυκυκλώνει.. Λέω να το αποσυναρμολογήσω για να το ελέγξω καλύτερα και όταν στεγνώσει να δοκιμάσω να περάσω νερό από μέσα...Λογικά θα φανεί από που ακριβώς χάνει...
  2. Ανοίγω τη βρύση,βάζω το χέρι από κάτω και πέφτει ο γενικός μετά από μισό,το πολύ ένα λεπτό..Και να τονίσω πως ο ταχυθερμοσίφωνας είναι κλειστός,στο 0.. Το ίδιο συμβαίνει και αν τον ανοίξω,μόνο που ο γενικός πέφτει πολύ πιο γρήγορα,μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα... Υποθέτω κάπου υπάρχει διαρροή ρεύματος..Καμμιά ιδέα για το που ακριβώς είναι το πρόβλημα?
  3. Χα ταυτότητα..δεν ξέρω καν σε ποιο συρτάρι είναι χαμένη!!Δεν κουβαλάω κανένα χαρτί πάνω μου όταν βγαίνω έξω.. Βγήκα ένα βράδυ κατά τις 3 για τσιγάρα,φορούσα κουκούλα,είχα και τα μούσια από κάτω και περνάω μπροστά από κάτι μπάτσους και με κοιτούσαν με μισό μάτι..Καμιά μέρα θα με βάλουν μέσα!!
  4. Άκυρη διαφήμιση τελείως..Που κολλάνε τα ξυράφια με όλα αυτά που δείχνει στο βίντεο;Αν δεν έβλεπα το λογότυπο της εταιρίας θα νόμιζα πως είναι σποτάκι κάποιου κινήματος. Τώρα όσον αφορά το θέμα του ts (αν και έχω την εντύπωση πως άνοιξες το θέμα για να σχολιάσεις το βίντεο και όχι για τα ξυράφια) θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά σε φαλτσέτες,αυτές που παίρνουν τα μισά τα ξυραφάκια..Έχω 2+ χρόνια που ξυρίζομαι με φαλτσέτα και με έχει βολέψει αρκετά.Αν μάθεις να τη χειρίζεσαι σωστά κάνεις γρήγορο και καθαρό ξύρισμα. Υ.Γ Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή,ακόμη δεν έχω καταλάβει αν ο defacer ήθελε να καταλήξει κάπου!!Ο λόγος του μου θυμίζει πολιτικό που τον ρωτάνε για φλέγοντα ζητήματα και απαντάει με υπεκφυγές παίζοντας με τις λέξεις..Μόλις σταματήσει να μιλάει περιμένεις μήπως έχει να προσθέσει κάτι ακόμα γιατί νιώθεις συνεχώς πως κάτι λείπει και δεν βγάζει νόημα.
  5. Επικοινώσα μέσω e-mail με τη cyta και αυτή ήταν η απάντηση: Είμαστε εντάξει!
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ!! Λοιπόν,έληξε το 24μηνο συμβόλαιο που είχα με τη cyta,τώρα τέλος Δεκέμβρη, και με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση πάλι για 24 μήνες,αλλά εγώ χρειάζομαι μόνο 12. 12μηνο μου λέει δε μπορώ να σου βγάλω και μου έδωσε μια προσφορά για 24μηνο πάλι.Ρώτησα τι παίζει αν το κόψω νωρίτερα και μου λέει πως θα έχω πρόστιμο (5€ χ κάθε μήνα που έμεινε μέχρι τη λήξη) και αν δεν κάνω ανανέωση συμβολαίου θα ανέβει ο λογαριασμός. Στο κατάστημα που πήγα όμως μου είπαν πως θα είναι 120€ το πρόστιμο αλλά και να μην κάνω ανανέωση συμβολαίου το πακέτο θα παραμείνει ίδιο με αυτό που είχα στα ίδια λεφτά. Επέλεξα να μην κάνω ανανέωση. Τελικά τι ισχύει?Είμαι καλλυμένος ή θα έρθει κανένας φουσκωμένος λογαριασμός?
  7. Δοκίμασε άλλες θύρες,άλλαξε καλώδια,βάλτο και σε μια εξωτερική θήκη αν έχεις καμιά πρόχειρη να δεις αν το διαβάσει..Σαν τελευταία λυση μπορεις επίσης να κάνεις το εξής:Συνδεσε μονο το ρεύμα,άναψε το πσ,άστο να δουλέψει κανένα μισάωρο, κούμπωσε και το καλώδιο για τα δεδομένα και κάνε μια επανεκκίνηση..Αν δεν δουλέψει και αυτό,πάρε άλλον..
  8. Ιοί και χαζομάρες...Προσωπικά έχω να βάλω antivirus πανω απο μια δεκαετία και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Κάνω τα windows updates,backup τα αρχεια σε 2 δισκο και ένα φορματ το χρόνο και ειμαι αρχοντας...Πιο πολύ φοβάμαι μην τα τινάξει ο σκληρός παρα να κολλήσω ιο!(4 εχω καψει μεχρι τωρα) Πάντως,δεν μπορω να καταλάβω τι στο καλο κατεβάζουν και κολανε ιους!!!
  9. asus rampage 2 extreme xeon x5650 12gb ram hd7950 case phanteks enthoo pro black window Ψύκτρα cpu σχετικά μεγάλη με 1 ανεμιστήρα(δεν θυμάμαι μάρκα) samsung monitor ls24e500cshttp://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ls24e500cs-en-1173363.html Εγγύηση έχουν τα 8gb ραμ εφ'όρου ζωής ,το κουτί ακόμη 4 χρόνια και το μόνιτορ από πλαίσιο άλλο 1-2 χρόνια αν θυμάμαι καλά.. Έχω μια γενική ιδέα πόσο να τα δώσω αλλά θα ήθελα και μια εκτίμηση από κάποιον σχετικό...
  10. Πιο ενδιαφέρον θα ήταν να ζούσαμε 300χρόνια αλλά δεν θα μας χωρούσε ο πλανήτης όλους...Για την κατάσταση που λες ισχύει χρόνια τώρα,από ανθρώποι μεταβαίνουμε σε λίπασμα...Είδες αλλάζει η κατάσταση...xD
  11. Το ότι έπεσε η ζήτηση δεν σημαίνει ότι είναι και πιο αξιόπιστοι οι Ssd..Από το 2015 που πήρα τον πρώτο ssd μέχρι τώρα,τρεις έχω αλλάξει και οι τρεις χάλασαν. Στο τέλος μου την έδωσε και κούμπωαα ένα 500άρι μηχανικό που είχα πρόχειρο..Έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν τρέχω για αντικατάσταση κάθε εξάμηνο.Πολύ πιο αξιόπιστοι πιστεύω.
  12. Καλό αν έχεις λεφτά για ξόδεμα και θέλεις να παίξεις... Και κάτι ακόμα...Η γιαγια γιατί λείπει από το βίντεο?
  • Δημιουργία νέου...