Προς το περιεχόμενο

mansa2k

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.063
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://inboygr081.wordpress.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.963 προβολές προφίλ
  1. Αναφέρεσαι σε μια συγκεκριμένη αγορά και δεν μπορούν να προκύψουν επαρκή συμπέρασμα όταν αντίστοιχα αναφέρομαι στην παγκόσμια. Τα νούμερα που προκύπτουν είναι εντελώς διαφορετικά. Να θυμίσω πως η πρόβλεψη για το FY24 του ps ήταν αρχικά 28 εκατομμύρια που δεν πρόκειται να τα πετύχει. Περισσότερα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Επίσης πέρυσι στο πρώτο τρίμηνο του έτους το ps5 κατάφερε να ανταποκριθεί στην ζήτηση και υπήρξε η αντίστοιχη δυναμική στις πωλήσεις κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να επαναληφθεί φέτος. Προσωπικά είχα εκφράσει την δυσπιστία μου πως δεν θα πετύχουν τον στόχο τους. Παρά την κυκλοφορία του ps5slim, τις προσφορές και τα πακέτα δεν υπήρξαν ποσοτικά οι κατάλληλοι εμπορικοί τίτλοι για να προωθήσουν συστήματα. Βέβαια για την Ν τα ίδια έγραψα όμως έκανε την τεράστια έκπληξη και τα κατάφεραν με το παραπάνω! Πάντως τα 13,5 εκατομμύρια που στοχεύουν στο τωρινό FY μου φαίνονται επίσης δύσκολα. Περιμένουμε λογικά προσφορές και πακέτα και το June Direct να δούμε τι μπορεί να σπρώξει το σύστημα περαιτέρω. Πέρα από το Tomodachi Life και πληθώρα remakes, μεταφορών δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα.
  2. Το 200% σε ποια αγορά και σε ποιο διάστημα (FY ή ημερολογιακό έτος); Γιατί οι συνολικές πωλήσεις ps5 για το FY που ολοκληρώθηκε και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες δεν θα δείχνουν αύξηση 200% σε σχέση με το προηγούμενο.
  3. H κατάσταση πωλήσεων θα συνεχίσει πτωτικά για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς συγκριτικά με την προηγούμενη. Η AMD έχει αναφέρει ήδη πτώση και σχετικές προβλέψεις. Δυστυχώς Sony και MS τα έκαναν σαλάτα σε διάφορα πλάνα τους και τώρα προσπαθούν να τα συμμαζέψουν. Θα δούμε πολλά ακόμη. Να δούμε πως θα κινηθεί και η Ν οπότε κυκλοφορήσει το επόμενο σύστημα της.
  4. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Όσο συνεργάζεται με την Nvidia μπορούμε να περιμένουμε ικανοποιητικά πράγματα στο επίπεδο που μας έχει συνηθίσει η Ν.
  5. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Και επίσημα η υβριδικότητα παραμένει.
  6. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    O Iwata στην ανακοίνωση της συνεργασίας με την DeNA. Δεν είχε θέσει χρόνο ανακοίνωσης αλλά στην πορεία έδωσε κωδική ονομασία και διάφορα hits.
  7. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Τελικά φαίνεται να καταλήγουμε όντως σε ένα παραπλήσιο πρόγραμμα κυκλοφορίας με το τωρινό σύστημα.
  8. mansa2k

    Helldivers 2 [PC]

    Και όλα αυτά από τo ps που κατέκρινε το xb για την μεταφορά παιχνιδιών στο pc. Οι κwλοτουμπες διαδέχονται η μια την άλλη.
  9. mansa2k

    Nintendo Switch Topic v3

    Όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε περισσότερα.
  10. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Θα προτιμούσα η Ν να επενδύσει σε κάποια μορφή χειρισμού όπως είχα αναφέρει παλιότερα που να προσφέρει καλύτερη και τάχιστη πλοήγηση στα sort and main menu. Ένα wheel pad θα έλυνε αρκετά πρόβληματα. Οι πρόσφατες φήμες τοποθετούν την κυκλοφορία στο πρώτο τρίμηνο του 2025 επομένως πιθανόν να καταλήξουμε σε μια επανάληψη όσων είχαν συμβεί με το τωρινό σύστημα. Περισσότερα σε δύο εβδομάδες περίπου με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Edit: Some more Switch 2 news via the Korean Maeil Business Newspaper. Samsung appears to be the big winner on a number of components for the system - The Nvidia Tegra T239 SoC will be manufactured by Samsung using their 7LPH process. - Samsung 5th generation V-NAND will be used both for internal storage and Game Cards. - Samsung also will provide the displays, but no specific type of technology (LCD/OLED) has been mentioned. Source And a correction: the article does mention that Samsung will provide OLED screens. However Nintendo may use both LCD and OLED screens for Switch 2 and decide to only launch with LCD at the start.
  11. Αξιοσημείωτη εβδομάδα για το NSW στην Γαλλία για ένα σύστημα που διανύει πλέον τον όγδοο χρόνο κυκλοφορίας του. Το κατάφερε η Peach χωρίς 4Κ και SSD.
  12. Οι Ιάπωνες φταίνε! Περισσότερα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων. - Δεν πείθει η τωρινή γενιά. Λείπει το κατάλληλο software και η αυξημένη τιμολόγηση δεν βοηθάει.
  13. mansa2k

    Nintendo Switch 2 (2024)

    Άλλη μια προσθήκη (παλιότερα είχε γίνει γνωστή και αυτή) στην ΝοΑ για το κομμάτι των τρίτων εταιριών. Για άλλη μια φορά περιμένω καλύτερη υποστήριξη από τις τρίτες εταιρίες στο επόμενο σύστημα της Ν συγκριτικά με το τωρινό.
  • Δημιουργία νέου...