Προς το περιεχόμενο

nikoskok2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.192 προβολές προφίλ

nikoskok2's Achievements

  1. Υπάρχουν δυο βασικες εντολες στον προγραμματισμό της τεχνικής νοημοσύνης. α). Προστασία της ζωής στον πλανήτη. β). Προστασία της ανθρώπινης ζωης στον πλανήτη. Οπότε αν αυτες οι δυο εντολές έρθουν σε αντίθεση η μια με την άλλη τίθενται το ερώτημα τελικα τι θα επιλέξει. Δηλαδή αν πούμε οτι για να διατηρηθεί γενικα η ζωη στον πλανητη και την απειλή ειναι ο άνθρωπος και η λύση είναι να μειωθεί κατα κατι δισεκατομμύρια θα το πατησει το κουμπάκι εαν εχει την δυνατότητα.
  2. Να ρωτησουν τον Παπα..... Εδω παπάς εκεί παπάς θα μας τον βρει τον πλανήτη. Εδω μας βρήκε την Υπηρεσία Διαστήματος της Ελλάδας , δεν θα βρει έναν πλανητακο.
  3. Θα ήθελα να καταθέσω μια άποψη λίγο διαφορετική αλλά πάντοτε στο κλίμα του τοπικ. Είμαστε κάποιοι εδώ στο φόρουμ που μεγαλώσαμε με αταρι, amiga , και το εικοσάρικο πήγαινε σύννεφο στα ουφαδικα. Η Τεχνολογία προχωρήσει για εμάς πολύ πολύ γρήγορα, τρέχαμε να την προλάβουμε. Κάπου στη πορεία παντρευτηκαμε κάναμε παιδιά. Η τεχνολογία ανελέητη προχώρησε και τα παιδιά μας δεν καταλάβαιναν όταν τους λέμε για κάτι παιχνιδαρες όπως lionhart με 2mb όλο και όλο. Προσπαθούμε ακόμα με τη γλώσσα έξω να την ακολουθησουμε . Ήρθε και η οικονομική κρίση και σε κάποιους από εμάς μας έμεινε ένα χόμπι, ένας τρόπος ακολουθησουμε την τεχνολογία ,η ανταλλαγή κινητών, ταμπλετ και διάφορα άλλα τέτοια γκατζετακια. Για να πούμε στον πιτσιρικά τον γιο μας ,να ρέ ο μπαμπάς είναι κοντά σου σε καταλαβαίνει είναι cool. Αλλά εμείς οι παλιοί έχουμε μάθει ένα διαφορετικό Αλησβερισι . Το ότι δεν κάνουμε κάποια ποστ δε σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε να μάθουμε ή ότι δεν έχουμε και τον χρόνο γιατί δουλεύουμε 12-15 ώρες την ημέρα. Όταν κάνουμε κάποια παζάρια σε αγγελίες είναι γιατί έτσι το μάθαμε και κάποιοι το καταλαβαινουν έτσι για να γίνει τζερτζελες βρε παιδί μου. Για να κλείσω , φανταστείτε ότι από τις λυχνίες της τηλεόρασης ξαφνικά μέσα σε 30-40 χρόνια συζητάμε για οθόνες πόλωσης του αέρα. Να μας συμπαθάτε αν κάνουμε και κανένα λάθος και αναλογιστειτε πως θα σας βλέπουν εσάς οι νέοι σε 40 χρόνια από τώρα.
  4. free will sucks. -Είπα να δώσω στον άνθρωπο λίγο μυαλό και κοίτα τι έγινε. -Είπα να δώσω στο μηχάνημα λίγο μυαλό και κοίτα τι έγινε.
  5. Ευχαριστώ και πάλι αλλά δεν βρήκα το ίδιο φόντο, το έκανα αλλά δεν είδα διαφορά.
  6. Ευχαριστώ Ίδη το δοκιμάζω με αντίστροφη χρωμάτων και full τη φωτηνοτητα.
  7. Δεν μπορώ να βρω πως γίνεται αντίστροφη χρωμάτων στα lollipop. Παιδιά sorry αλλά δεν το κατέχω.
  8. nikoskok2

    Samsung galaxy s4

    Ευχαριστώ, μετά κατάλαβα ότι μπορώ να ανοίξω καινούριο θέμα .
  9. Η αντίστροφη χρωμάτων πως γίνεται? Θα βοηθήσει καθόλου ? Ένας απλός χρήστης πως θα το ήξερε αυτό για τις amoled? Μήπως φταίει η αναβάθμιση σε lollipop? Αν υπάρχει τρόπος επιστροφής σε kit kat δεν με ενδιαφέρει το knox( έστω το thred) Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.
  10. Δεν φαίνεται στην φωτογραφία μόνο με το μάτι σε λευκό φόντο και πάλι φαίνεται αχνά κάτω αριστερά και πάνω λιγότερο έντονα . Πάνω γράφει GROUP PLAY νομίζω
  11. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος. Έχω ένα s4 και σε λευκό φόντο φαίνεται πως έχει υδατογραφημα η οθόνη . Δεν ξέρω αν έχει γίνει ρουτ και πως μπορώ να το δω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  12. nikoskok2

    Samsung galaxy s4

    Συγγνώμη θα μπορούσα να ρωτήσω? Έχω ένα s4 το οποίο η οθόνη του έχει πως να το πω, σαν υδατογραφημα που αχνοφαίνεται μόνο σε λευκό φόντο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  13. Ισχυει μπραβο ρε φιλαρακι εισαι πρωτος και μου ειχε τελ το whtsup
  • Δημιουργία νέου...